• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ay ağzın bal yesin 🥹 testlerim negatif adetimi Bekliyorum ☹️
Ovulasyon testinde T c den daha koyu oldugu anda gebesin Haziran'da bizzat ben yaşadım çünkü Dr hatası oldu bende dış gebelik geçirdim öğrenmeden önce ov yapiyordum aşırı köyü oldu t c den ertesi günü beta değerim 175 ti bu da önemli ninipucu oluyo inşallah bende bu ay bekliyorum hsg çekildi bakalım inşallah sağlıklı ni sekilde hamileyizdir 1 hafta var benim yumurta pazar çatladı yatıyorum evde ev işi bile yapmıyorum şu an 😂😂

Ovulasyon testinde T c den daha koyu oldugu anda gebesin Haziran'da bizzat ben yaşadım çünkü Dr hatası oldu bende dış gebelik geçirdim öğrenmeden önce ov yapiyordum aşırı köyü oldu t c den ertesi günü beta değerim 175 ti bu da önemli ninipucu oluyo inşallah bende bu ay bekliyorum hsg çekildi bakalım inşallah sağlıklı ni sekilde hamileyizdir 1 hafta var benim yumurta pazar çatladı yatıyorum evde ev işi bile yapmıyorum şu an 😂😂
Ama o yumurtlama zamanımdı canım yeni yapmadım ovülasyon ☺️ hayırlı haberlerle gel inşallah 🤲🏻💐

Ay susss kız. Zaten imalar yapılmıştı 2 isim üzerinden. Hemen hayır demiştim. Sırf bu seyler yüzünden doğurmak istemiyorum ya. Yine 2 isim koyuluyo sjzde
İsim olayı önemli. Eskidenmiş büyükler koyarmış. Hatta eşimin anne ve babasıyla konuşurken. Eşimin babasının çocuklarına isim koyduğunu duydum, annesinin hiç bir söz hakkı yokmuş. Hatta dedim onca ay bu kadın karnında taşıdı, sonrasında da bu kadın altını aldı yedirdi içirdi ama erkek damdan düşer gibi gelip ismini koyuyor ve eşine sormuyor bile çok enteresanmış dedim. Suratları düştü 😂

Şimdi öyle değil. Eşime de dedim bazı şeyler vardır sadece senle benim karar verebileceğimiz. Konuş eşinle rahatça bu konuları, şimdiden çizgilerinizi belirleyin.

Yoksa oğlum olsa benim de çocuğuma ölmüş babamın adını koymam gerekirdi eski adetlere göre. Ancak öyle bir niyetim yok.

Back