- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.221
7-8 eylülde 6+1-6+2 civarı oluyorsun o zaman görülebilir kalp atışı belkiEğer sabredebilirsem doktor muayenesini biraz geciktirip hem kese hem kalp atışına gideyim diyorum nasıl olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7-8 eylülde 6+1-6+2 civarı oluyorsun o zaman görülebilir kalp atışı belkiEğer sabredebilirsem doktor muayenesini biraz geciktirip hem kese hem kalp atışına gideyim diyorum nasıl olur![]()
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canımm amiiin inşallahÇok sevindim . Rabbim en güzelini yaşayacağın bir 9 ay nasip etsin sana inşallah. Sonrasında sağlıkla up uzun ömürler![]()
Ay ağzın bal yesinHamilesin canım![]()
İnşallah canım çok sağ ol7-8 eylülde 6+1-6+2 civarı oluyorsun o zaman görülebilir kalp atışı belki![]()
Ne için canım
Ovulasyon testinde T c den daha koyu oldugu anda gebesin Haziran'da bizzat ben yaşadım çünkü Dr hatası oldu bende dış gebelik geçirdim öğrenmeden önce ov yapiyordum aşırı köyü oldu t c den ertesi günü beta değerim 175 ti bu da önemli ninipucu oluyo inşallah bende bu ay bekliyorum hsg çekildi bakalım inşallah sağlıklı ni sekilde hamileyizdir 1 hafta var benim yumurta pazar çatladı yatıyorum evde ev işi bile yapmıyorum şu anAy ağzın bal yesintestlerim negatif adetimi Bekliyorum
![]()
Oda olabilir kuzum bilemedimYok kuzum dogru 4 gün olmuşda. Belki şu ateşin sabit gitti ya çatlamadan önce o sabit kalan ateşdemi çatladı acaba dedim
Benimde birden çakıldıgı için son güne kadar beklicem kuzumYa benim her tabloda 36.8 ve 36.9 ları görüyorum benim son gün çakılıyor o yüzden son güne kadar bekleyeceğim
Ay susss kız. Zaten imalar yapılmıştı 2 isim üzerinden. Hemen hayır demiştim. Sırf bu seyler yüzünden doğurmak istemiyorum ya. Yine 2 isim koyuluyo sjzde
Deliriyoz da yavaş yavaşBuradayım buradaGünün her anında yokum ve artık mesajlara cevap vermiyorum çoğunlukla çok vaktimi aldığı için ama okuyorum yine de.
A bak bu doğru bi kaç sıfır gerekliNooookayınvalidem Arzu Sabancı olsaydı düşünebilirdim
![]()
Amin canım inşallah cok teşekkür ederimİnşallah canım çok sağ olseni de tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler
![]()
Ama o yumurtlama zamanımdı canım yeni yapmadım ovülasyonOvulasyon testinde T c den daha koyu oldugu anda gebesin Haziran'da bizzat ben yaşadım çünkü Dr hatası oldu bende dış gebelik geçirdim öğrenmeden önce ov yapiyordum aşırı köyü oldu t c den ertesi günü beta değerim 175 ti bu da önemli ninipucu oluyo inşallah bende bu ay bekliyorum hsg çekildi bakalım inşallah sağlıklı ni sekilde hamileyizdir 1 hafta var benim yumurta pazar çatladı yatıyorum evde ev işi bile yapmıyorum şu an![]()
İsim olayı önemli. Eskidenmiş büyükler koyarmış. Hatta eşimin anne ve babasıyla konuşurken. Eşimin babasının çocuklarına isim koyduğunu duydum, annesinin hiç bir söz hakkı yokmuş. Hatta dedim onca ay bu kadın karnında taşıdı, sonrasında da bu kadın altını aldı yedirdi içirdi ama erkek damdan düşer gibi gelip ismini koyuyor ve eşine sormuyor bile çok enteresanmış dedim. Suratları düştüAy susss kız. Zaten imalar yapılmıştı 2 isim üzerinden. Hemen hayır demiştim. Sırf bu seyler yüzünden doğurmak istemiyorum ya. Yine 2 isim koyuluyo sjzde
Hemde nasıl ölüyoruz resmenbirbirinizi çok seviyorsunuz anladık aynı ismi taşıyorsunuz![]()
Bu 3’ü yeter heralde ona çakşıra geç kaldımÇakşşır suyu içsin sabah akşam. Enerjisi gelir![]()
Anladım inşallah sende dualarım hepimizleAma o yumurtlama zamanımdı canım yeni yapmadım ovülasyonhayırlı haberlerle gel inşallah
![]()
Bende de hiç yokNe dicem bende hiç gebelik belirtisi yokniyeeeee çünküüüüü ben belirtisiz hamile kalanlardanım
melisaa93
melegim can
Allah razı olsunAnladım inşallah sende dualarım hepimizle![]()
Sadece sol gögsüm arada bir feciNe dicem bende hiç gebelik belirtisi yokniyeeeee çünküüüüü ben belirtisiz hamile kalanlardanım
melisaa93
melegim can