- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.201
el bebem gel, iyi değerlendir bak dediklerimi yap. eşin de bal, keçi boynuzu pekmezi filan yesin bu günlerde.Ayyyy o zaman arkandan geliyorum desene![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
el bebem gel, iyi değerlendir bak dediklerimi yap. eşin de bal, keçi boynuzu pekmezi filan yesin bu günlerde.Ayyyy o zaman arkandan geliyorum desene![]()
O acı eşiği ile alakalı. İlle çok ağrın olacak diye bir şey yok.Canım ama hiç ağrım olmadı çatlama esnasında normal mi acaba
Normaldir bence canım herkes hissetmiyor diye biliyorum. Zaten bu son döneme kadar bende hiç hissetmezdimCanım ama hiç ağrım olmadı çatlama esnasında normal mi acaba
Kahveni yapmışın kızın da karşında kahve fincanında süt içiyor bıdır bıdır konuşuyorBirden gözümde elinden tutmuşum alışverişe gidiyoruz diye canlandı![]()
Epeyi koyulaşmis canımGünaydın kızlarr
Ben de bugün koyulaşmayı takip için bi test daha yaptım. Üstteki bata 3 gün kala, alttaki bugün yani bat günü
Her şey yolunda görünüyor![]()
Oy msllah sağlıcakla gelsinGünaydın kızlarr
Ben de bugün koyulaşmayı takip için bi test daha yaptım. Üstteki bata 3 gün kala, alttaki bugün yani bat günü
Her şey yolunda görünüyor![]()
Malesef en erken 4 Eylülde verebilirimEpeyi koyulaşmis canımkan ne zaman vereceksin
![]()
Ay inşallah canım gerçekten tek geceyle olursa şok geçen ay o kadar denedik olmadıEvet kuzum çatlamışO zaman şimdiden döllenmiştir diye düşünelim. Yarın 1. gün diye saymaya başlayabilirsin. 10. günde teste
![]()
Adetin 4.günü falan çörekotuna başladım yine ben aklıma geldikçe yiyorum. Eşimde de bu aralar halsizlik yorgunluk vardı erkenden uykusu geliyodu bi kavga patlattım böyle mi çocuk yapıcaz diye, magnezyum ginseng ve multivitamin başladı korkusundanel bebem gel, iyi değerlendir bak dediklerimi yap. eşin de bal, keçi boynuzu pekmezi filan yesin bu günlerde.
Var bir hayalimizKahveni yapmışın kızın da karşında kahve fincanında süt içiyor bıdır bıdır konuşuyor![]()
O zaman keseyi görmeye gidersin canım direktMalesef en erken 4 Eylülde verebilirim![]()
Eğer sabredebilirsem doktor muayenesini biraz geciktirip hem kese hem kalp atışına gideyim diyorum nasıl olurO zaman keseyi görmeye gidersin canım direkt![]()
İnşallah canım çok sağolNormaldir bence canım herkes hissetmiyor diye biliyorum. Zaten bu son döneme kadar bende hiç hissetmezdim
Çok sevindim . Rabbim en güzelini yaşayacağın bir 9 ay nasip etsin sana inşallah. Sonrasında sağlıkla up uzun ömürlerGünaydııın kızçeler
A Afratafracmelisaa93 @The Little Mermaid @bitkin96 @Belisimm @beyons
fnd_50
@Linakiz @tweeetyyy @Niqu @imagination forever @IADK @melegim can @edahandro ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar![]()
Allahım var bir hayalimizKahveni yapmışın kızın da karşında kahve fincanında süt içiyor bıdır bıdır konuşuyor![]()
Çakşşır suyu içsin sabah akşam. Enerjisi gelirAdetin 4.günü falan çörekotuna başladım yine ben aklıma geldikçe yiyorum. Eşimde de bu aralar halsizlik yorgunluk vardı erkenden uykusu geliyodu bi kavga patlattım böyle mi çocuk yapıcaz diye, magnezyum ginseng ve multivitamin başladı korkusundan![]()