• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

melisaa93 melisaa93 Düşünsene Afratafra gelio öylesine okuyo hepimizi tabloda hamiş yapio😂😂😂😂😂 nerden bilecek herkesin kafayı sıyırdığını
Buradayım burada 😂 Günün her anında yokum ve artık mesajlara cevap vermiyorum çoğunlukla çok vaktimi aldığı için ama okuyorum yine de.

Harika bir test çok hassas oncomed de almıştım yalancı pozitif çıkartmıyor diye bugün onu da deneyeyim dedim ışık tutunca falan ancak çizgi gözüküyor ama freely resmen pembe 😍
Ay yirmili aldım bilseydim 4o li alırdım 😅😅😅 neyse o btsn e alırım ben hamile dahi kalsam bir iki üç ay yaptığım için

Laboquik var bende şuan sadece o nasıl acaba🤔
Bebeğim Freely bende 2 gün çizgi çıkarttı ama laboquick çıkartmadı. 3. gün çıktı onda. Freely daha hassas. Laboquick 11. günde kendini belli etti.

Hepimize duaciyim.kizlar.ama uzulmeyin lutfen bu ay olmadi diye falan.moraller yuksek olmadi oteki ay😇 benim bu 9. Ay:) ama ovulasyon sartmis ben 9 ay kendim denedim tutmadi.ovulasuon yaptim meger erken yumurtluyormusum ben.ilkinde tuttu:)
Evet katılıyorum. Ovulasyon bence de çok önemli. Bu ay ben de öyle hamiş kaldım. Aslında ovulasyon 2 ay üst üste yapınca belli oluyor net hangi gün yumurtlama gerçekleştirdiğin. Sonrasında yapmasan da olur. Yumurtlama haftasını iyi değerlendirmek lazım. Mesela 2 dolu 1 boş gidilebilir yumurtlama haftasında.

Evet katılıyorum. Ovulasyon bence de çok önemli. Bu ay ben de öyle hamiş kaldım. Aslında ovulasyon 2 ay üst üste yapınca belli oluyor net hangi gün yumurtlama gerçekleştirdiğin. Sonrasında yapmasan da olur. Yumurtlama haftasını iyi değerlendirmek lazım. Mesela 2 dolu 1 boş gidilebilir yumurtlama haftasında.
Bende normalde 18. Gün yumurtlama olur ama bu ay takviyeler sebebiyle 15.gün pik gördüm☺️ Ovülasyon testi yapmasam erkene çektiğini bilemezdim

Kızz afraaa ne topıc acmıssın yaaa resmen ugur böcegı gıbı bişeysin kıııız🐥🐥🐥🥳🥳🥳🥰🥰
Bebeğim sen de gel inat etme. Bak şu yaptığım şeylerin aynısını yap ve ovulasyon ile de takip et. Pik itibari ile her gün değerlendirin 3-4 gün, sonra senden de alacağız güzel haberi nasipse.

Son düzenleme:
Ay bu takvime nasıl ulaşabilirim.
Şuradan baktım canım 😊

Back