- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.161
Ama sen de kayınvalienin ismini koymalısınBizim Nazlı geçen gün doğum yaptı nerede yaptıysa orayı düşünebilirsin(Bizim Nazlı: Nazlı Sabancı)
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama sen de kayınvalienin ismini koymalısınBizim Nazlı geçen gün doğum yaptı nerede yaptıysa orayı düşünebilirsin(Bizim Nazlı: Nazlı Sabancı)
![]()
Buradayım buradamelisaa93 Düşünsene Afratafra gelio öylesine okuyo hepimizi tabloda hamiş yapio
nerden bilecek herkesin kafayı sıyırdığını
Ay yirmili aldım bilseydim 4o li alırdımHarika bir test çok hassas oncomed de almıştım yalancı pozitif çıkartmıyor diye bugün onu da deneyeyim dedim ışık tutunca falan ancak çizgi gözüküyor ama freely resmen pembe![]()
Bebeğim Freely bende 2 gün çizgi çıkarttı ama laboquick çıkartmadı. 3. gün çıktı onda. Freely daha hassas. Laboquick 11. günde kendini belli etti.Laboquik var bende şuan sadece o nasıl acaba![]()
Bir süre sonra hep aynı koyulukta çıkıyor artık çizgiAy yirmili aldım bilseydim 4o li alırdımneyse o btsn e alırım ben hamile dahi kalsam bir iki üç ay yaptığım için
Noooo
Evet katılıyorum. Ovulasyon bence de çok önemli. Bu ay ben de öyle hamiş kaldım. Aslında ovulasyon 2 ay üst üste yapınca belli oluyor net hangi gün yumurtlama gerçekleştirdiğin. Sonrasında yapmasan da olur. Yumurtlama haftasını iyi değerlendirmek lazım. Mesela 2 dolu 1 boş gidilebilir yumurtlama haftasında.Hepimize duaciyim.kizlar.ama uzulmeyin lutfen bu ay olmadi diye falan.moraller yuksek olmadi oteki aybenim bu 9. Ay:) ama ovulasyon sartmis ben 9 ay kendim denedim tutmadi.ovulasuon yaptim meger erken yumurtluyormusum ben.ilkinde tuttu:)
Bende normalde 18. Gün yumurtlama olur ama bu ay takviyeler sebebiyle 15.gün pik gördümEvet katılıyorum. Ovulasyon bence de çok önemli. Bu ay ben de öyle hamiş kaldım. Aslında ovulasyon 2 ay üst üste yapınca belli oluyor net hangi gün yumurtlama gerçekleştirdiğin. Sonrasında yapmasan da olur. Yumurtlama haftasını iyi değerlendirmek lazım. Mesela 2 dolu 1 boş gidilebilir yumurtlama haftasında.
Bebeğim sen de gel inat etme. Bak şu yaptığım şeylerin aynısını yap ve ovulasyon ile de takip et. Pik itibari ile her gün değerlendirin 3-4 gün, sonra senden de alacağız güzel haberi nasipse.Kızz afraaa ne topıc acmıssın yaaa resmen ugur böcegı gıbı bişeysin kıııız![]()
Amin canım inşallah ama olsunBir süre sonra hep aynı koyulukta çıkıyor artık çizgi20i bitmeden inşallah hamile olduğunu öğrenirsin
![]()
Koyulaşmış çok şükürGünaydııın kızçeler
A Afratafracmelisaa93 @The Little Mermaid @bitkin96 @Belisimm
beyons
fnd_50
@Linakiz @tweeetyyy @Niqu @imagination foreverIADK
melegim can @edahandro ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
![]()
Amiin canım benim inşallahKoyulaşmış çok şükürhayırlı olsun canım valla çok sevindim. Koyulaşarak devam etsin inşallah
![]()
sen bugün sabancılara sardın hayırdır bi akrabalık mı varNooookayınvalidem Arzu Sabancı olsaydı düşünebilirdim
![]()
Benim iki kızım var kayınvalidemin ismini katmadım. Çünkü ikimizinde ismi melekNooookayınvalidem Arzu Sabancı olsaydı düşünebilirdim
![]()
Ay bu takvime nasıl ulaşabilirim.Yaa tam ortada benimki14 Ağustos 13:36'ya kadar yengeç mi demek bu
13 Ağustos öğlen ya da akşam çatladı sanırım benim![]()
Ay bu takvime nasıl ulaşabilirim.
birbirinizi çok seviyorsunuz anladık aynı ismi taşıyorsunuzBenim iki kızım var kayınvalidemin ismini katmadım. Çünkü ikimizinde ismi meleknasıl üzüldüm anlatamam
![]()
Gayet koyu çok güzel Allahım daha koyu hallerini göreceğiz birlikte inşallahYaasabah bir korkmuştum daha pembe olmasını bekliyordum sanırım ama yan yana koyunca koyulasmayi görünce içim rahatladi
![]()
Amin canım benim inşallah arka arkaya hepimiz göreceğiz pembeleriGayet koyu çok güzel Allahım daha koyu hallerini göreceğiz birlikte inşallah![]()
Ulan bu kargo olayı var ya sıkıntı ya en gerekli zamanda kargon kaybolsun. Olsun gelsin de takibini yapalım5 gün kaldı, iğne de var bu ay, koyulaşma takip etcem de kargom kaybolmuş kargo firmasında, yenisini aldım ben de onu bekliyorum