- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.181
Ah keşkesen bugün sabancılara sardın hayırdır bi akrabalık mı var
Ya benim her tabloda 36.8 ve 36.9 ları görüyorum benim son gün çakılıyor o yüzden son güne kadar bekleyeceğimBenimde böyle kuzum
Ay tüh nasıl da kötü denk gelmişBenim iki kızım var kayınvalidemin ismini katmadım. Çünkü ikimizinde ismi meleknasıl üzüldüm anlatamam
Ay Balık burcundaymış çıktı bende.Şuradan baktım canım2023 AY TAKVİMİ
Tablodan 2023 yılı boyunca oluşacak Ay fazlarını ve tutulmaları takip edebilirsiniz. Saatler İstanbul’a göre sürekli yaz saati uygulaması kapsamında verilmiştir. Tam görünüm için mobil cihazınızı yan çeviriniz.www.kristindemirci.com
Aşkım benim ateş hep böyle gidiyo son anda çakılıyor tabi bu ay çakılmayacak çünkü hamileyimAteş yükselişe geçmişbekliyoruz artık güzel haberi
Gayet iyi gidiyor aşkım sonuçta hamileyizBenimde böyle kuzum
İnşallah canım benim inşallahAmin canım benim inşallah arka arkaya hepimiz göreceğiz pembeleri
Kizcelerimiz mi geliyor yoksaAy Balık burcundaymış çıktı bende.
Enfeksiyonluk başka bir belirtim yok ama ben de bilemedim kuzumTam bilmiyorum canım acaba hafif enfeksiyon mu var? Yada belki normal bir durumdur
kız geliyor o zamanAy Balık burcundaymış çıktı bende.
Yeşillendiğini göreceğizAşkım benim ateş hep böyle gidiyo son anda çakılıyor tabi bu ay çakılmayacak çünkü hamileyim
Normal o zaman canımEnfeksiyonluk başka bir belirtim yok ama ben de bilemedim kuzum
Ayyyy o zaman arkandan geliyorum deseneOlur olurBenim bu ay o renkteydi.
Çatlamış tabikiKızlar üsteki test dün akşam alttaki bu sabah aralalrında 12 saat var çatlamış değil mi bu ay tek ilşki dün oldututarsa gerçekten şok olurum eşim tekrar gitti şehir dışına ilişki oldu tam yumurtlama çatlama zamanı Eki Görüntüle 3290335
Sağlıkla devam etsin inşallah canım benim, Allah kucağına almayı nasip etsinGünaydııın kızçeler
A Afratafracmelisaa93 @The Little Mermaid @bitkin96 @Belisimm @beyons fnd_50
@Linakiz @tweeetyyy @Niqu @imagination forever @IADK @melegim can @edahandro ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
Canım ama hiç ağrım olmadı çatlama esnasında normal mi acabaÇatlamış tabikiİnşAllah tutar kaç kez gördük tek ilişki ile olanları
Birden gözümde elinden tutmuşum alışverişe gidiyoruz diye canlandıkız geliyor o zaman
Amin canım benim çok teşekkür ederimSağlıkla devam etsin inşallah canım benim, Allah kucağına almayı nasip etsin
Evet kuzum çatlamışKızlar üsteki test dün akşam alttaki bu sabah aralalrında 12 saat var çatlamış değil mi bu ay tek ilşki dün oldututarsa gerçekten şok olurum eşim tekrar gitti şehir dışına ilişki oldu tam yumurtlama çatlama zamanı Eki Görüntüle 3290335
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?