- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.141
Teşekkür ederim canım benimmMaşallah maaaaaşalllaaauh çift çizgiler geliyorbebiş tam olarak orada görüyorum hayırlı olsun canımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım benimmMaşallah maaaaaşalllaaauh çift çizgiler geliyorbebiş tam olarak orada görüyorum hayırlı olsun canımmm
Abim de boğa tam burcu gibiCanım boga burcu en iştahlı en guzel yemegı seven burctur,nıqucuk 1000kısıde 1 kısı denk gelmıs oyleonun yukselenı farklı galıba onun etkısınde hahaha
merak etme o yuzden
Teşekkür ederim canım arkamdan gel inşallahcanım cok sevindim senin adına umarım katlanarak büyür bebişin maşallah kuzum![]()
cok gecmiş olsun canım sen orda mı oturuyorsunmaalesef yanıyor ve çok büyük allah yardımcımız olsun
Ben değil canımCanım sen bugün test yapacak mıydın? Ay kaçırıcam diye aklım çıkıyor nollur beni etiketleyin yapınca![]()
inşallah canım bu ay neler yaptın hemen anlat bakalımTeşekkür ederim canım arkamdan gel inşallah![]()
evet canmcok gecmiş olsun canım sen orda mı oturuyorsun
10-12 gün canım vücuttan değişiyor biraz daKizlar birsey sorcam ben pazartesi asilama oldum ve cumartesi catlama ignesi.. bu catlama ignesinin etkisi nezaman geciyor bilen varmi?![]()
13unde çatladı yumurta canımHangi gün çatlamıştın sen kuzum? Ne yedin ne içtin anlat bakalım bu kardeşlerine![]()
İnşallah akıllı terbiyeli güzel yemek yiyen minnoslarimiz olurAy İn şa Allahbenim için yemek işi kolay ya
çocukta beni en çok düşündüren şımarık olmaması akıllı terbiyeli olması
![]()
Freely olsaydı yap derdim de labq emin olamıyorumAaa o zaman hiiç bulaşmadan bat bekleyeyim(beklemeye yer arıyor)![]()
13unde çatladı yumurta canımçocuk düşündüğümüzden beri adetlerim degisti bir ay 30-32 günde bir ay 40 günde oluyordu. Bu ay 40 gün olandaydi sıra erkene çekmek için ne yapabilirim diye sormuştum kızlar sağ olsunlaar inofolic önerdiler. Çatlamaya kadar onu içtim. Eşime çörekotu bal tarçın yapmıştım 2-3 güne bir ben de yedim toplamda 4 kez falandır sanırım.Evden çalıştığım için çok hareketsizim yumurtlama dönemi kafa dağıtmaya şehir dışına çıkmıştık çok fazla gezdik yürüdük çocuk odaklı değildi yani o ara herşey
şansıma yumurtlama dönemine denk geldi o kafa dağıtma olayı
bir de Nisan ayından kürtaj oldum ben doktorum o ara d vitamini vermişti ben de aklıma geldikçe kullanıyordum. Kızlardan birisi d vit eksikliği gebeliğe engel oluyormuş demişti ben de bu ay düzenli kullanmaya çalıştım bir de çatlamadan sonra kahvaltılarda avokado yedim
aklıma gelenler bunlar
![]()
Yumurtlama çatlama gününde ay su-toprak burçlarından birindeyse kız, ateş-hava burçlarındaysa erkek oluyormuşYaa ben de merak ediyorum nasıl hesaplanıyor![]()
Ay o iyi mi ben ondan aldım gelsinde yapmaya baslicamFreely olsaydı yap derdim de labq emin olamıyorum![]()
Yaa tam ortada benimkiYumurtlama çatlama gününde ay su-toprak burçlarından birindeyse kız, ateş-hava burçlarındaysa erkek oluyormuş![]()
Harika bir test çok hassas oncomed de almıştım yalancı pozitif çıkartmıyor diye bugün onu da deneyeyim dedim ışık tutunca falan ancak çizgi gözüküyor ama freely resmen pembeAy o iyi mi ben ondan aldım gelsinde yapmaya baslicam![]()
KızYaa tam ortada benimki14 Ağustos 13:36'ya kadar yengeç mi demek bu
13 Ağustos öğlen ya da akşam çatladı sanırım benim![]()
Aay evet sağlıklı olmasi en öncelikli tabii kiKızHayırlı olsun, sağlıklı olsun da önemli değil cinsiyet
![]()
![]()
Hamilesin canımKırmızıyla işaretli ultra pik gördüm arkasından silikleşme çok olmadan pik yaptı uygulama öyle gösterdi yani sonra siliklesti