- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim çok teşekkür ederimSağlıklaaa al kucağınaa![]()
Bizim Nazlı geçen gün doğum yaptı nerede yaptıysa orayı düşünebilirsinLiv Hospitalı düşünüyom ama çok kararsızım. Bebeğim de anne vizyonsuz anne kaç amerikaya beni orda doğur diye söyleniyordur herhal şimdi
Amin canım çok teşekkürlerKuzum çok sevindim hayırlı olsun hadi sağlıkla inş
Freely varsa yap bak çıkıyor hemen aşırı hassas iyi ki almışımBen inatla bat bekleyeceğimKafamı çok karıştırdın ya hiç belli olmaz cuma günü yapabilirim yapmayayım diye koşa koşa çişe giderim kesin ilk idrar gitsin diye
![]()
İnşallah canım bende ikisi için bekledim tekrar gitmeyeyim diyeİnşAllah hem bebişi hem kalp atışını görürsünüz canımDualarım sizinle
Ahahhamelisaa93 Düşünsene Afratafra gelio öylesine okuyo hepimizi tabloda hamiş yapio
nerden bilecek herkesin kafayı sıyırdığını
Taniyom hepsiniBizim Nazlı geçen gün doğum yaptı nerede yaptıysa orayı düşünebilirsin(Bizim Nazlı: Nazlı Sabancı)
![]()
Ana olunca bir gerginlik yükleniyor demek kiTaniyom hepsiniben tüm Türkiye magazin ve s hepsine hakimim
ay o da doğuruyo yüzün zaten kapamışsın. Kameramanlara çimkirmeye ne gerek var
Laboquik var bende şuan sadece o nasıl acabaFreely varsa yap bak çıkıyor hemen aşırı hassas iyi ki almışım![]()
O kadar zengin olursam hiç bir gerginlik bana yüklenemezAna olunca bir gerginlik yükleniyor demek ki![]()
Ayyy hamilesinnnGünaydııın kızçeler
A Afratafracmelisaa93
The Little Mermaid @bitkin96
L A L @beyons @fnd_50
@Linakiz @tweeetyyyNiqu @imagination forever @IADK @melegim can @edahandro ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
![]()
Yaaa ne güzelllKizlar beta 75 cikti9 u yumurtlama idi benim.ovulasyon takibi yaptim bu ay ilk defa.8 i gecesi ve 10u sabahini degerlendirmistik.dun kan verdim. 13 gunluk degerim.darisi isteyen herkesin basina
![]()
Yaaa ne güzelllKizlar beta 75 cikti9 u yumurtlama idi benim.ovulasyon takibi yaptim bu ay ilk defa.8 i gecesi ve 10u sabahini degerlendirmistik.dun kan verdim. 13 gunluk degerim.darisi isteyen herkesin basina
![]()
Hepimize duaciyim.kizlar.ama uzulmeyin lutfen bu ay olmadi diye falan.moraller yuksek olmadi oteki ayYaaa ne güzelllinşAllah sağlıkla kavuş bebeğine
![]()
Ayyyy neler görüyorum çift çizgiler gelmeye başlamışGünaydııın kızçeler
A Afratafracmelisaa93
The Little Mermaid @bitkin96
L A L @beyons @fnd_50
@Linakiz @tweeetyyyNiqu @imagination forever @IADK @melegim can @edahandro ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
![]()
Onun ultra erken olanı 10. Günde gostermemistj bendeLaboquik var bende şuan sadece o nasıl acaba![]()
Teşekkür ederim canım benimmAyyy hamilesinnntebrik ederimmm canım
![]()