• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

2 günde bir yapsaydın daha koyu çıkar şimdi anca tutunmaya çalışıyor güçleniyor ihcallah sıkı sıkı tutunur 🤲🙂 şimdi HCG 50 80 arasıdır
50-80 değildir canım. Freely marka çok hassas şu tahminimce beta 5-15 arası bişidir. Benim ne kadar kırmızı gibiyken verdim ama 125 çıkmıştı. golden-snitch golden-snitch

Yavaş yavaş büyüyecek inşallah 🙏

50-80 değildir canım. Freely marka çok hassas şu tahminimce beta 5-15 arası bişidir. Benim ne kadar kırmızı gibiyken verdim ama 125 çıkmıştı. golden-snitch golden-snitch

Yavaş yavaş büyüyecek inşallah 🙏
Evet evet freely çok hassas, oncomed de yaptım çok çok silik ışık falan tutunca görülüyor. Bugün 10. Gün oncomed yapsam negatif diyecektim ama freely harika gerçekten pembe belli oluyor iyi ki almışım 🥰

Bebeğim Amerika’da doğurcam tabiki çifte vatandaş olsun ☺️ Doğuma yakın kocam beni özel uçağımızla götürecek bende kociiiiiş saçmalamağğğğğ diycem 😂 doğumdan çıkınca kepçeyle güller dökülecek üstümüzden 😂 sen nasıl planladın?
Ben doğurdum isimli şarkı çıkarcam. Bide yabanci uyruklu 8 hizmetçiylr gircem doğuma😂😂pankartlara da doğurdum yazdırcam

Back