• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

2 yıl bedava bakıcılık yapmışsın daha bi şey mi diyecekti 😅
Ben olsam büyük kavga çıkarmıştım ne işi var kazık kadar adamın evimde ya? Kendi annen baban da mı bi şey demiyor ben demesem bizimkiler müsaade etmezdi
Etmezler ama işte huzursuzluk çıkmasın diye susuyorlar

Kız aynen mesela biz paldır küldür tartışıyoruz beş dakika sonra barışıyoruz salonda bizim genel huyumuz bu normalde de çok uzatmıyoruz hemen birimizden biri gelir gönül alır😍 yumurtlama dönemi hele hiç uzatmıyorum o da öyle🤣
Normalde bende uzatmam ama belli ederdim de şimdi normal davranıyorum napayim gurur yapmicaz artik😅😅

Ya kesinlikle bacım ya düşünsene üç ayın tozu kiri pası pisliği var öyle bir sınıfa çocuklarla girip nasıl yapacağız eğitim. işkurdan eleman Ekim Kasım gibi geliyor neye hazırlık yapacağımı şaşırıyorum eğitimi düşünemiyorum bu tarz şeyler yüzünden. Yanlış olan çok uygulama var okullar açılmadan tertemiz edilip düzenlenip öğretmenlere teslim edilmeli öğretmen gelip sadece çocuk ve eğitime odaklanmalı

Yaa ben de lisedeyim ama bizim müdürümüz tayin istedi tek müdür yardımcımız var, işkur ekimde eleman gönderiyor adam tek başına okulu temizleyecek resmen :/ çok üzülüyorum bu tarz plansızlıklara

Ya kesinlikle bacım ya düşünsene üç ayın tozu kiri pası pisliği var öyle bir sınıfa çocuklarla girip nasıl yapacağız eğitim. işkurdan eleman Ekim Kasım gibi geliyor neye hazırlık yapacağımı şaşırıyorum eğitimi düşünemiyorum bu tarz şeyler yüzünden. Yanlış olan çok uygulama var okullar açılmadan tertemiz edilip düzenlenip öğretmenlere teslim edilmeli öğretmen gelip sadece çocuk ve eğitime odaklanmalı
Aslında çözümü bu kadar basit işler için biz bu kadar ayak altı olmamalıyız. Yanlış anlaşılmak istemem onlarda insan çok da iyi iletişimim vardır ama bizim okuldkwi hizmetlileirn odası müdürden sonraki en konforlu odaydı. Onların da ortamı konforlu olsun ama bizim için de bişeyler düzgün yapılsın. Olmadığından da değil üstelik. Biz hiç önemsenmiyoruz herşeyi sebebi o.

Ah keşke patlasan artık🤲🏻 Göstersen eşinin ailesine dünya kaç bucak
Valla ya kaynanaya da açacaksın bi telefon hayırdır hizmetçin mi var diye. Benim de ufak tefek enayiliklerim olmakla birlikte yaptığım en iyi şey biraz cazgır tarafımı göstermek oldu herhalde o yüzden çekinirler hep benden. Kaynım yok da görümcem 2 yıl değil 2 ay kalsa gönderirim net.

Sıcakta en güzeli soğuk kahve 🤣vazgeçilmezim çikolatamda var

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 40
Back