- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.761
Etmezler ama işte huzursuzluk çıkmasın diye susuyorlar2 yıl bedava bakıcılık yapmışsın daha bi şey mi diyecekti
Ben olsam büyük kavga çıkarmıştım ne işi var kazık kadar adamın evimde ya? Kendi annen baban da mı bi şey demiyor ben demesem bizimkiler müsaade etmezdi
Normalde bende uzatmam ama belli ederdim de şimdi normal davranıyorum napayim gurur yapmicaz artikKız aynen mesela biz paldır küldür tartışıyoruz beş dakika sonra barışıyoruz salonda bizim genel huyumuz bu normalde de çok uzatmıyoruz hemen birimizden biri gelir gönül alıryumurtlama dönemi hele hiç uzatmıyorum o da öyle
Bulduk bulduk bakalım 2 ay sonra belli olucakSen rahat edemiyorsunda asıl onun rahat edememesi gerek
Canm belli sende eşin için sabrediyorsun inşallah bir çözüm bulunur inşallah
Ya kesinlikle bacım ya düşünsene üç ayın tozu kiri pası pisliği var öyle bir sınıfa çocuklarla girip nasıl yapacağız eğitim. işkurdan eleman Ekim Kasım gibi geliyor neye hazırlık yapacağımı şaşırıyorum eğitimi düşünemiyorum bu tarz şeyler yüzünden. Yanlış olan çok uygulama var okullar açılmadan tertemiz edilip düzenlenip öğretmenlere teslim edilmeli öğretmen gelip sadece çocuk ve eğitime odaklanmalı
Ah keşke patlasan artıkİşte o kadar doluyum ki aslında kimseyede bişey anlatamıyorum
Aslında çözümü bu kadar basit işler için biz bu kadar ayak altı olmamalıyız. Yanlış anlaşılmak istemem onlarda insan çok da iyi iletişimim vardır ama bizim okuldkwi hizmetlileirn odası müdürden sonraki en konforlu odaydı. Onların da ortamı konforlu olsun ama bizim için de bişeyler düzgün yapılsın. Olmadığından da değil üstelik. Biz hiç önemsenmiyoruz herşeyi sebebi o.Ya kesinlikle bacım ya düşünsene üç ayın tozu kiri pası pisliği var öyle bir sınıfa çocuklarla girip nasıl yapacağız eğitim. işkurdan eleman Ekim Kasım gibi geliyor neye hazırlık yapacağımı şaşırıyorum eğitimi düşünemiyorum bu tarz şeyler yüzünden. Yanlış olan çok uygulama var okullar açılmadan tertemiz edilip düzenlenip öğretmenlere teslim edilmeli öğretmen gelip sadece çocuk ve eğitime odaklanmalı
Hakkınızda hayırlısı olsun canm inşallah hayırlısiyla bebiş olurda sonra anlatrsinz biz ne zorluklarla yaptk diyeBulduk bulduk bakalım 2 ay sonra belli olucak
Ayrılmazsa evden zaten büyük bi kavga bekliyor artıkAh keşke patlasan artıkGöstersen eşinin ailesine dünya kaç bucak
Aynen kendi evimde kaçak göçek yaptık dicemHakkınızda hayırlısı olsun canm inşallah hayırlısiyla bebiş olurda sonra anlatrsinz biz ne zorluklarla yaptk diye
Valla ya kaynanaya da açacaksın bi telefon hayırdır hizmetçin mi var diye. Benim de ufak tefek enayiliklerim olmakla birlikte yaptığım en iyi şey biraz cazgır tarafımı göstermek oldu herhalde o yüzden çekinirler hep benden. Kaynım yok da görümcem 2 yıl değil 2 ay kalsa gönderirim net.Ah keşke patlasan artıkGöstersen eşinin ailesine dünya kaç bucak
Dışarıda olcamSen bence saat 9 da 1 test daha yap.
Biraz daha iyiyim yarın gidicemKuzum bence de acile git bekleme. Hemen iğne filan yaparlar çok hızla rahatlarsın.
AATek kocam olsa neyse ne varsa koyardımda abisinde bizimle yaşıyo
Çok zor oluyo çokkAAzor olmuyor mu ya
Afiyet olsun canım temizliğin üstüne iyi giderrSıcakta en güzeli soğuk kahvevazgeçilmezim çikolatamda var
Allah kolaylık versinÇok zor oluyo çokk
AminnnnnnnAllah kolaylık versin
Aynen balım yorgunluğumu alsın ya 3 hafta yoktum mahvolmuş her tarafAfiyet olsun canım temizliğin üstüne iyi giderr
Bir sinir krizi her şeyi çözerAyrılmazsa evden zaten büyük bi kavga bekliyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?