2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Etmezler ama işte huzursuzluk çıkmasın diye susuyorlar

Normalde bende uzatmam ama belli ederdim de şimdi normal davranıyorum napayim gurur yapmicaz artik

Yaa ben de lisedeyim ama bizim müdürümüz tayin istedi tek müdür yardımcımız var, işkur ekimde eleman gönderiyor adam tek başına okulu temizleyecek resmen :/ çok üzülüyorum bu tarz plansızlıklara

Aslında çözümü bu kadar basit işler için biz bu kadar ayak altı olmamalıyız. Yanlış anlaşılmak istemem onlarda insan çok da iyi iletişimim vardır ama bizim okuldkwi hizmetlileirn odası müdürden sonraki en konforlu odaydı. Onların da ortamı konforlu olsun ama bizim için de bişeyler düzgün yapılsın. Olmadığından da değil üstelik. Biz hiç önemsenmiyoruz herşeyi sebebi o.

Ah keşke patlasan artık Göstersen eşinin ailesine dünya kaç bucak
Valla ya kaynanaya da açacaksın bi telefon hayırdır hizmetçin mi var diye. Benim de ufak tefek enayiliklerim olmakla birlikte yaptığım en iyi şey biraz cazgır tarafımı göstermek oldu herhalde o yüzden çekinirler hep benden. Kaynım yok da görümcem 2 yıl değil 2 ay kalsa gönderirim net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…