- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.521
tamam inşallah , bu ay gebe kalıırmda gerek kalmaz :) bişey sorucam 24 mm yumurta cokmu büyük yani kiste mi dönüşüyor böyle büyüyen oldumu aranızdaÇörekotu bal tarçın kürü + inofolic combi + çakşır kökü suyu. Bunların üçünü reglin ilk gününden kullanmaya başla canım. İnşAllah faydasını görürsün
Yaptın mı tası kaçırdım mı uyuyakalmışım oturduğum yerdeİnşallah hemen geçebilecek bir şeydir. Stres de çok etkiler stres yapma canım sakın
Noldu canım böyleBen kızamık geçirdimama sulu değil birşey ısırığı gibi ısırdığı yer mor etrafı kırmızı
Biz zaten çıkmıyoruz ama aylardır uğraşıyor artık bunaldımSarılığa çıkarsa bile bu sizi etkilemez diye biliyorum canım. Haklarınızı iyi bilin
Bilmiyorum ki canım bunlar çıkmaya başladığından beri afadersin ishalim kesilmedi midem bulanıyor ara ara ya birşey ısırdı mikrop bulaştırsı hastaneye giderim yarın öğrenirimNoldu canım böyle
Allah Allah böcek galan ısırığına benziyomuBilmiyorum ki canım bunlar çıkmaya başladığından beri afadersin ishalim kesilmedi midem bulanıyor ara ara ya birşey ısırdı mikrop bulaştırsı hastaneye giderim yarın öğrenirim
Sakın stres yapma canım yeni gelen kişi de belki kiraya verecektir kötüyü düşünmeBu aralar stresliyim canım ev sahibim evini satılığa çıkarttı üzüldüm haliyle buna da şükür napalm hep imtihanlardayız işte
Benziyor ama etrafına dikkatlice bakınca da kabarcıklar varAllah Allah böcek galan ısırığına benziyomu
Versede uçuk bir rakam ister ben baya uyguna oturuyorum mevkime göreSakın stres yapma canım yeni gelen kişi de belki kiraya verecektir kötüyü düşünme
Merhaba benim ilk gebeligimde 1 gün önce yaptığım test aynı bunun gibiydi çöpe attım yok bisey diye ama elimde test olduğu için heyecandan duramayıp ertesi gün yine yapmıştım silik çizgi çıkmıştım kızım şimdi 8 yaşındaBen sabah test yaptimmhayali bir çizgi ciktii ama heveslenmiyorumm bakalım var mi yok mu ? @Thelittlemermaid
Sözleşmeniz devam ederken de yeni ev sahibi değiştirebilir mi canımVersede uçuk bir rakam ister ben baya uyguna oturuyorum mevkime göre
Ay inşallahMerhaba benim ilk gebeligimde 1 gün önce yaptığım test aynı bunun gibiydi çöpe attım yok bisey diye ama elimde test olduğu için heyecandan duramayıp ertesi gün yine yapmıştım silik çizgi çıkmıştım kızım şimdi 8 yaşındaInşallah size de nasip olur bir kaç gün bekleyip tekrar deneyin. Benimde bugün BAT ama adet olmadım henüz pek düzenli olmadığı için gecikme de olabilir belki bende 3 gün önce erken gebelik testi yaptim bisey çıkmadı ama 7 gün önce betam 2.80 di bi umut belki vardır diye bende bekliyorum yarın ya da diğer gün yapicam diğer testide inşallah Umarım hayırlı haberler alırız
Aa yok onu gormedim canim yaWalla brawo cnm en ıyısı
Baska turlu olmuyor insan kafayı yıyor
Yumurtlama dönemi 3_4 ilişki yeterli oluyor bılıyosun, grcekten çok kasmışım zamanında, cnm genetıkte pıhtılaşma cıktı gördünmü bılmıyorum, iğneye basladım
Doktorun ne dedi canım sonuçlaraWalla brawo cnm en ıyısı
Baska turlu olmuyor insan kafayı yıyor
Yumurtlama dönemi 3_4 ilişki yeterli oluyor bılıyosun, grcekten çok kasmışım zamanında, cnm genetıkte pıhtılaşma cıktı gördünmü bılmıyorum, iğneye basladım
Bence idealtamam inşallah , bu ay gebe kalıırmda gerek kalmaz :) bişey sorucam 24 mm yumurta cokmu büyük yani kiste mi dönüşüyor böyle büyüyen oldumu aranızda
Aa kesinlikle var canim. Cok sevindim valla yaKızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktıustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
A Afratafracmelisaa93 Zumruduanka96 edahandro melegim can IADK The Little Mermaid beyons L A L Linakiz tweeetyyy fnd_50 ve heyecandan etiketlemeyo unuttuğum diğer kizcelerim
Şu devirde taşınmak yeni ev tutmak çok maliyetli. Elinizden geldiğince orta yolu bulun canımBiz zaten çıkmıyoruz ama aylardır uğraşıyor artık bunaldım
Amiin canım benim insallaaahAa kesinlikle var canim. Cok sevindim valla yainsallah guzelce koyulasir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?