2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Herkese merhaba, bat 23 ağustos yani yarın olmam gerekiyordu. dün kaset test yaptım albi marka ve sonuç 2 dk içinde böyle çıktı çok şaşkınım beklediğim bir gebelik değildi sizce albi marka testin yanılma payı var mıdır? bu arada daha evvel iki kalp durması ve bir kimyasalım var olmuyor diye artık bırakmıştım amh ve fsh değerlerim çok kötüydü dr bu değerlerle olması imkansız demişti. Ve ben artık tamamen kafamda bitirmiştim.
Canim albi markanin yanilma payi varsa bile bu kadar yoktur bence🤣🤣 kopkoyu çıkmış cunku. Supheye yer vermeyecek şekilde. Hayirli olsun😊😊

Herkese merhaba, bat 23 ağustos yani yarın olmam gerekiyordu. dün kaset test yaptım albi marka ve sonuç 2 dk içinde böyle çıktı çok şaşkınım beklediğim bir gebelik değildi sizce albi marka testin yanılma payı var mıdır? bu arada daha evvel iki kalp durması ve bir kimyasalım var olmuyor diye artık bırakmıştım amh ve fsh değerlerim çok kötüydü dr bu değerlerle olması imkansız demişti. Ve ben artık tamamen kafamda bitirmiştim.
Canım hamilesin çok net çizgi, tebrikler 😊

MaşaAllah canım şüpheye yer yok bu testte 😍 sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah. Doktora bakma sen rabbim ol derse olur ☺️ Kalp durmalarının sebebini araştırdınız mı? Kan pıhtılaşması olabilir sende. İlaca yada iğneye başlaman gerebilir hemen doktora gitmelisin bence ☺️

Ya canım çizgi aşırı kırmızı ve belirgin çıkmış. Bu kadar netlikte yanılma payı olacağını sanmıyorum🌸 Resmen mucizen seninle😍

yumurtlama zamanı kavga etmek olağan bir şeye dönüşüyor heralde ya. dün gece çatlama oldu bari bugün akşam değerlendiririz diyordum ki tartıştık. sinir oldum bu ay bitti sanırım artık eylüle kaldım :(

Kızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktı 😍 ustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
A Afratafrac melisaa93 melisaa93 @bitkin96 @edahandro @melegim can @IADK The Little Mermaid The Little Mermaid @beyons L A L L A L @Linakiz tweeetyyy tweeetyyy @fnd_50 ve heyecandan etiketlemeyo unuttuğum diğer kizcelerim🌸
Evettt koyulaşma başlamış çookk sevindim canım benim batlarımız aynı olduğu için ayrı bir pozitifim şuan😍😍😍 Sağlıkla ilerlesin inşallahh🙏🏻 Ee hadi belirtilerini yaz

yumurtlama zamanı kavga etmek olağan bir şeye dönüşüyor heralde ya. dün gece çatlama oldu bari bugün akşam değerlendiririz diyordum ki tartıştık. sinir oldum bu ay bitti sanırım artık eylüle kaldım :KK43:
bende sadece bende zannediyordum . ayın 25 günü iyi sadece o 5 gün sıkıntılı geçiyor herzaman kavga vs :/

Back