2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

merhaba arkdaşlar 3 yıldır uğrasıyorum sebepsiz infertilideyim. 11 inde regli oldum 4. günü femaraya başladım 3 yumurtam var 22 mm boyutlarında dun catlatma iğnesi oldum bu 2 klomen 3. femaram ama şu ateş olayını anlamadım ne zaman ölçüyorsunuz

Ay aynı seninle ben de bugün oldum iğne femara üç klomen üç femara sonucu sadece tek yumurta gelişiyor ben de de oğlum oldu şimdi üç sene olmadı yeniden başladık tedabiye pikos var ben de de

Geçmiş geçmişte kaldı canım bu topice giren hamile kalmadan çıkamıyor sen de bu aylarda hamile kalacaksın İnşAllah Denemeler sonuç getirmezse müko bir yöntem var onu da dene İnşAllah hamile kalırsın

Vücudum da böyle şeyler çıkmaya başladı kızlar sırtımda birkaç yerimde daha var ve beni ateş basıyor ishalim bir geliyor bir gidiyor bunlar nedir böyle

Eklentiler

• IMG_20230822_162909.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 64
Allah yardımcınız olsun benim i
Ay aynı seninle ben de bugün oldum iğne femara üç klomen üç femara sonucu sadece tek yumurta gelişiyor ben de de oğlum oldu şimdi üç sene olmadı yeniden başladık tedabiye pikos var ben de de

Allah yardımcımız olsun hepimizin :/ 4 yıllık evliyim ilk gebeliğim olacak . Diğer tüm değerler normal amh fsh tsh prolaktn vs adet düzenli rahim norml tüpler acık eşimin sperm sorunu yok tüm kontrlleri yapıldı ikimizinde yaş kilo problemi yok . vardır bir sebebi illaki vakti gelmedi demekki ama işte emeklerimiz boşa cıkmasın 1 de olumsuz sonuçlanan aşılamam oldu :/ yolun sonu tüp bebek gibi :/

her ay önceki aya sünger çekiyorum ama manevi olarak da cok yoruldum sanırım :/ daha cok uzun yıllar bekleyenlere Allah yardım etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın . neymiş kız o bu ayda olmazsa zaten tüpbebek artk :/

Yok yok öyle düşünme canım benim bende 6 senelik evliyim kilo sorunum var adet sorinim var pko var var da var Allah veriyor zamanı gelince

her ay önceki aya sünger çekiyorum ama manevi olarak da cok yoruldum sanırım :/ daha cok uzun yıllar bekleyenlere Allah yardım etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın . neymiş kız o bu ayda olmazsa zaten tüpbebek artk :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…