- 26 Aralık 2015
- 12.296
- 20.208
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.481
İmkanım olsa da ellerinizi ayaklarınızı bağlasam sizinDuramiyommmm diğer testler de çıkmış yolaaa artık beşinci günden başlarım yapmaya
Tabiki netleştirince emin olunca söylemelisinSaat 5 buçukta tekrar yapcam canimeşime bugün mü söylesem ne yapsam bilemedim çizgiyi net kıpkırmızı görmeden inanmayacak herhalde
Onu 5 gün kala yaptım canım onda silik bile olsa hiç cizgi olmayinca ondan insan umutlaniyorSüper 2.sini ne zaman yapmıştın
Yarın sabahki idrar daha pembe olur herhalde akşam da söyleyeyim o zamanTabiki netleştirince emin olunca söylemelisin
Aminnnn aminnnnnnnKız seni yerim ha. Senden de çok farklı enerji akıyorum sevdim ben seniAllahım inşallah görelim o günleri
Naynnnn olmaz nolamazzzzzz nayirrrrr
Evet bebeğimYarın sabahki idrar daha pembe olur herhalde akşam da söyleyeyim o zaman
Ay aynı seninle ben de bugün oldum iğne femara üç klomen üç femara sonucu sadece tek yumurta gelişiyor ben de de oğlum oldu şimdi üç sene olmadı yeniden başladık tedabiye pikos var ben de demerhaba arkdaşlar 3 yıldır uğrasıyorum sebepsiz infertilideyim. 11 inde regli oldum 4. günü femaraya başladım 3 yumurtam var 22 mm boyutlarında dun catlatma iğnesi oldum bu 2 klomen 3. femaram ama şu ateş olayını anlamadım ne zaman ölçüyorsunuz
Selam çok şükürr. Merak etme küçük dikiş atılıyo öyle durumlarda. Kaçıncı haftan?Kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı. Bebişlerin ikiside sağlıklı çıktılar çok şükür ama rahim ağzında yumuşama düzleşme var dedi. Takip edicez açılma olabilir dedi konu hakkında bilgisi fikri olan varmı?
melisaa93 @Niqu @melegim can @Papatyamaviss @Safransari @Tikabasa fnd_50 stresden etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar
Geçmiş geçmişte kaldı canım bu topice giren hamile kalmadan çıkamıyormerhaba arkdaşlar 3 yıldır uğrasıyorum sebepsiz infertilideyim. 11 inde regli oldum 4. günü femaraya başladım 3 yumurtam var 22 mm boyutlarında dun catlatma iğnesi oldum bu 2 klomen 3. femaram ama şu ateş olayını anlamadım ne zaman ölçüyorsunuz
1 ci cümle çok kötü yerlere çekile bilirGeçmiş geçmişte kaldı canım bu topice giren hamile kalmadan çıkamıyorsen de bu aylarda hamile kalacaksın İnşAllah Denemeler sonuç getirmezse müko bir yöntem var onu da dene İnşAllah hamile kalırsın
Ay aynı seninle ben de bugün oldum iğne femara üç klomen üç femara sonucu sadece tek yumurta gelişiyor ben de de oğlum oldu şimdi üç sene olmadı yeniden başladık tedabiye pikos var ben de de
Bu ne kııız. Ben hiç kızamık olmadımda o mu acabaVücudum da böyle şeyler çıkmaya başladı kızlar sırtımda birkaç yerimde daha var ve beni ateş basıyor ishalim bir geliyor bir gidiyor bunlar nedir böyle
Yok yok öyle düşünme canım benim bende 6 senelik evliyim kilo sorunum var adet sorinim var pko var var da var Allah veriyor zamanı gelinceAllah yardımcınız olsunbenim i
Allah yardımcımız olsun hepimizin :/ 4 yıllık evliyim ilk gebeliğim olacak . Diğer tüm değerler normal amh fsh tsh prolaktn vs adet düzenli rahim norml tüpler acık eşimin sperm sorunu yok tüm kontrlleri yapıldı ikimizinde yaş kilo problemi yok . vardır bir sebebi illaki vakti gelmedi demekki ama işte emeklerimiz boşa cıkmasın 1 de olumsuz sonuçlanan aşılamam oldu :/ yolun sonu tüp bebek gibi :/
her ay önceki aya sünger çekiyorum ama manevi olarak da cok yoruldum sanırım :/ daha cok uzun yıllar bekleyenlere Allah yardım etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın . neymiş kız o bu ayda olmazsa zaten tüpbebek artk :/Geçmiş geçmişte kaldı canım bu topice giren hamile kalmadan çıkamıyorsen de bu aylarda hamile kalacaksın İnşAllah Denemeler sonuç getirmezse müko bir yöntem var onu da dene İnşAllah hamile kalırsın
Birlikte bekleyelimher ay önceki aya sünger çekiyorum ama manevi olarak da cok yoruldum sanırım :/ daha cok uzun yıllar bekleyenlere Allah yardım etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın . neymiş kız o bu ayda olmazsa zaten tüpbebek artk :/
Ben kızamık geçirdimBu ne kııız. Ben hiç kızamık olmadımda o mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?