2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kuzum kızlar cevab yazınca gördüm bildirim gelmemiş bana.Çok şükür bebişlerin iyi.Çocuğum olmadığı için bu konuda bilgim yok ama okuduğum kadarıyla serklaj yapılıyormuş İn şa Allah sana gerek kalmaz çalış hep uzan hep dinlen..en güzeli doktorunu dinle sen🌷
Sağol canım benim inşallah serklaja gerek kalmadan böyle devam eder 🤲❤️

Eklentiler

• 91D60D6E-E0E2-41F2-83C0-9954F442D85A.jpeg
    91D60D6E-E0E2-41F2-83C0-9954F442D85A.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 27
Vücudum da böyle şeyler çıkmaya başladı kızlar sırtımda birkaç yerimde daha var ve beni ateş basıyor ishalim bir geliyor bir gidiyor bunlar nedir böyle 😭
Sıcaklardan stresten dolayı olabilir canım. Lif sürme banyoda o bölgeye. Acaba bir şey mi ısırdı? Kaşınıyor mu?

her ay önceki aya sünger çekiyorum ama manevi olarak da cok yoruldum sanırım :/ daha cok uzun yıllar bekleyenlere Allah yardım etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın . neymiş kız o bu ayda olmazsa zaten tüpbebek artk :/
Çörekotu bal tarçın kürü + inofolic combi + çakşır kökü suyu. Bunların üçünü reglin ilk gününden kullanmaya başla canım. İnşAllah faydasını görürsün 🤲🏻

Yaaaa Tikabasa Tikabasa canim inanir misin cok az giriyorum normalde foruma. Konusmalarin azina bakabiliyorum. Ama tam simdi sana bakiodum hatta yazacaktim. Kontrolden ciktiginda atmis oldugun mesaji okuyunca cok sevindim. Her sey yolundaymis cok sukur. 10 haftalik olmus bile minnos🥰🥰 riskli donemlerde bitiyor senin icin tadini cikarma vakti. Insallah saglikla alirsin kucagina😊😊

Ben de napayim kuzum aynı devam.. bu ay sana söz verdigim uzere saldim. Hic bisey de kullanmiyorum. Takip de yapmiyorum. Sadece haftasonu kizlardan bi gaza gelip ovu testine bakayim dedim. Onda da piki gördüm 🤣Ama ona bile ugrasmiyorum valla iliski olsun olmasin. Akisinda nasil olcaksa olsun dedim. Hayirlisi Rabbimden artik. Hayirli saglikli olcaksa olsun. Olmazsa da cok sukur bir evladim var diyorum 😊
Walla brawo cnm en ıyısı
Baska turlu olmuyor insan kafayı yıyor
Yumurtlama dönemi 3_4 ilişki yeterli oluyor bılıyosun, grcekten çok kasmışım zamanında, cnm genetıkte pıhtılaşma cıktı gördünmü bılmıyorum, iğneye basladım

Back