2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bu dönemde gurur yapmak yasak. Bütün yüzsüzlüğümüzle gittik birlikte olduk hepimiz sende yapmalısın bebeğim kaçırma bugünleri

Bu testin bu kadar koyulukla yanılma payı falan yok hayırlı olsun canım kan testi ver için rahatlasın

Amiiiin amin belirti fln var mıydı anlat hadi neler yaptın bu ay
Açıkçası önceki hamileliğimde daha çok belirti vardı biliyorsunuz kafa dağıtmaya tatile gittik demiştik haftasonu için. Orada test yapmaya bile vakit bulamadım ama tatilde olunca değerlendirme oldu arka arkaya bir de evden çalıştığım için çok hareketsiz yaşamim, sadece haftasonu hareket ediyor gibiyim tatildeyken termal suya girdik sıcak değildi vücut sıcaklığındaydi gelmişken girelim dedik bişey olursa da (sperm yapısı bozulmasi ya da yumurtalıklar sicaktan etkilenirse vs) yapacak bişey yok herşeyimizi kısıtlıyoruz kısıtlamayalim dedik, tatil geziyle geçti zaten günlük 20-25 bin adım, inofolic kullandım sayenizde 2-3 güne bir bal corek otu tarçın karışımı yedim eşim de arada keçiboynuzu özü yedi. Bir de hep pozitif düşündüm
Hayatımdaki önemli gelişmeler hep Ağustos ayında oluyor, eşimle sevgililik yıldönümümüz, evlilik yıldönümümüz ( bu arada eğer bebiş sağlıkla gelirse evlilik yıldönümü bebisi olacak ) şu an sevdiğim bir şirkette çalışıyorum ve ağustos ayında mülakatları geçmiştim. Ağustosa çok inandım galiba hareketli yaşam ve inofolic etkisi diye düşünüyorum
Belirti olarak da dün dengesiz bir şekilde bir yanıp bir üşüdüm, bir kaç gündür aşırı uykum var kahve içmemeye bağladım ama hamilelikten de şüphelendim. Geçen hafta ağzımda aft çıktı sanırım döllenmeden 4-5 gün sonra oluyor. Göğüsler büyüdü ama geçen ay da büyümüştü onun haricinde akıntı vs öyle bir belirtim yok, bir de geçtiğimiz hafta tam tutunma aşamasıdır diye kahvaltıda hep avokado yedim

Herkese teşekkür ederim, açıkçası hala şoktayım yaşım 40 hatta kasımda 41 olacağım yani oldukça yaşlıyım sizlere göre. bir tane çocuğum var 11 yaşında artık ve tamamen rafa kaldırmıştık büyük bir sürpriz oldu açıkçası hiç hazır değildim.. Daha evvel olan kalp durmaları genetikte araştırıldı mthfrc677t homozigot mutasyon saptandı onun içinde folik asit ve b12 takviyesi metil formda ömür boyu almam gerektiğini söylemişti doktorum. Bebek sahibi olmaktan ziyade benim kalp sağlığım için. Sonrasında da amh ve fsh değerlerim kötü olduğu ve menopoz belirtileri olması sebebi ile hamile kalmamın imkansız olduğunu söylemişlerdi..

Yaa evet sen geçen ay bu aydan için umutsuzken gebelik oldu hemde maşaAllah maşaAllah sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım benim

Kızlar aşılamanın 5. Günü göğus ucuna bastırınca çok aciyor üstten bastırınca acımıyor acaba progestan mi böyle yaptı böyle bir belirti yaşayan var mi

Aynen aynen imkansızmış diye doktora gösterirsin artık İnşAllah sağlıkla kavuşursun bebeğine Hem yaşında öyle büyük değilmiş benim çevremde çok var senin yaşında doğum yapan

Evettt koyulaşma başlamış çookk sevindim canım benim batlarımız aynı olduğu için ayrı bir pozitifim şuan Sağlıkla ilerlesin inşallahh Ee hadi belirtilerini yaz
Hadi inşallah senden de güzel haberi bekliyorum
Geçtiğimiz hafta ağzımda aft çıktı demiştim ya canım bağışıklık düştü diye düşünmüştüm
Son iki gündür çok uykum var dün mola vereyim dedim koltukta sızmışım resmen
Göğüslerimde ağrı ve büyüme var ama geçen ay da oldu yalancı belirti diye düşünmüştüm hafif bel ağrım da aynı şekilde
Bir de dün yazdım ya hasta oluyor gibiyim diye çok usudum dün klimayi kapattım yandım açtım üşüdüm menapozlu gibiydim

Bu dönemde gurur yapmak yasak. Bütün yüzsüzlüğümüzle gittik birlikte olduk hepimiz sende yapmalısın bebeğim kaçırma bugünleri
dün karnı ağrıyordu öğlen yedikleri dokunmuş sanırım. değerlendirmedik. bugün işten erken çıktı eve gitti. dedim iyi dinlen bugün değerlendirmemiz lazım. hastayım sen beni düşünmüyorsun bile diye söylendi. sanki tek başıma istiyorum çocuğu kendide istiyor. sinirimi bozdu yaklaşmak istemiyorum ona ama bugünde önemli bir gün

Sen dün yerleşme yaşamışın

O yüzden alttan alıp tartışmadan eve gidince güzelce ilgilen canım sonrasında da yaklaş o da karşılık verecektir. Asla tripli olma

Yaa evet sen geçen ay bu aydan için umutsuzken gebelik oldu hemde maşaAllah maşaAllah sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım benim
Evet taa Eylül'deydi bat tarihim sayenizde inofolic kullandım Allah razı olsun hepinizden amiin inşallah canım senden de güzel haberi alacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…