- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.541
Canim albi markanin yanilma payi varsa bile bu kadar yoktur benceHerkese merhaba, bat 23 ağustos yani yarın olmam gerekiyordu. dün kaset test yaptım albi marka ve sonuç 2 dk içinde böyle çıktı çok şaşkınım beklediğim bir gebelik değildi sizce albi marka testin yanılma payı var mıdır? bu arada daha evvel iki kalp durması ve bir kimyasalım var olmuyor diye artık bırakmıştım amh ve fsh değerlerim çok kötüydü dr bu değerlerle olması imkansız demişti. Ve ben artık tamamen kafamda bitirmiştim.
Hayırlı sağlıklı olsun İnşAllah bebeğiiimmmKızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktıustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
A Afratafracmelisaa93 @bitkin96 @edahandro @melegim can @IADK The Little Mermaid @beyons L A L @Linakiz tweeetyyy @fnd_50 ve heyecandan etiketlemeyo unuttuğum diğer kizcelerim
Amiin canım benimmm çok teşekkür ederimmmHayırlı sağlıklı olsun İnşAllah bebeğiiimmmbence hamilesin tebrik ederim
Canım hamilesin çok net çizgi, tebriklerHerkese merhaba, bat 23 ağustos yani yarın olmam gerekiyordu. dün kaset test yaptım albi marka ve sonuç 2 dk içinde böyle çıktı çok şaşkınım beklediğim bir gebelik değildi sizce albi marka testin yanılma payı var mıdır? bu arada daha evvel iki kalp durması ve bir kimyasalım var olmuyor diye artık bırakmıştım amh ve fsh değerlerim çok kötüydü dr bu değerlerle olması imkansız demişti. Ve ben artık tamamen kafamda bitirmiştim.
MaşaAllah canım şüpheye yer yok bu testteHerkese merhaba, bat 23 ağustos yani yarın olmam gerekiyordu. dün kaset test yaptım albi marka ve sonuç 2 dk içinde böyle çıktı çok şaşkınım beklediğim bir gebelik değildi sizce albi marka testin yanılma payı var mıdır? bu arada daha evvel iki kalp durması ve bir kimyasalım var olmuyor diye artık bırakmıştım amh ve fsh değerlerim çok kötüydü dr bu değerlerle olması imkansız demişti. Ve ben artık tamamen kafamda bitirmiştim.
Ay canım görünüyor çizgi hadi inşallah güzelce koyulaşırSiyah beyaz flashli flashsiz attım canim
Amin canım benimm inşallahAy canım görünüyor çizgi hadi inşallah güzelce koyulaşır
Amiiiin aminAmiin canım benimmm çok teşekkür ederimmminşallah hep beraber anneler grubunda olcaz
Ya canım çizgi aşırı kırmızı ve belirgin çıkmış. Bu kadar netlikte yanılma payı olacağını sanmıyorumHerkese merhaba, bat 23 ağustos yani yarın olmam gerekiyordu. dün kaset test yaptım albi marka ve sonuç 2 dk içinde böyle çıktı çok şaşkınım beklediğim bir gebelik değildi sizce albi marka testin yanılma payı var mıdır? bu arada daha evvel iki kalp durması ve bir kimyasalım var olmuyor diye artık bırakmıştım amh ve fsh değerlerim çok kötüydü dr bu değerlerle olması imkansız demişti. Ve ben artık tamamen kafamda bitirmiştim.
Ekimde sözleşmem bitiyorSözleşmeniz devam ederken de yeni ev sahibi değiştirebilir mi canım
5 yıl oldu mu sözleşme yapalıEkimde sözleşmem bitiyor
Maalesef çok zor ama çıkmak zorundayız yeni gelecek kişiyi de madur etmek istemiyorum gelip oturacaksa tabiŞu devirde taşınmak yeni ev tutmak çok maliyetli. Elinizden geldiğince orta yolu bulun canım
Hayırlısı olsun bebeğim belki böylesi daha güzel olacak sizin içinMaalesef çok zor ama çıkmak zorundayız yeni gelecek kişiyi de madur etmek istemiyorum gelip oturacaksa tabi
Kaç gün var canım adetine belki yazmışsındır ama okadar çok sayfa birikmiş kiiiiAmin canım benimm inşallah
AminnHayırlısı olsun bebeğim belki böylesi daha güzel olacak sizin için
Hadi gözün aydın kuzumKızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktıustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
A Afratafracmelisaa93 @bitkin96 @edahandro @melegim can @IADK The Little Mermaid @beyons L A L @Linakiz tweeetyyy @fnd_50 ve heyecandan etiketlemeyo unuttuğum diğer kizcelerim
Evettt koyulaşma başlamış çookk sevindim canım benim batlarımız aynı olduğu için ayrı bir pozitifim şuanKızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktıustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
Maşallah kuzumKızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktıustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
bende sadece bende zannediyordum . ayın 25 günü iyi sadece o 5 gün sıkıntılı geçiyor herzaman kavga vs :/yumurtlama zamanı kavga etmek olağan bir şeye dönüşüyor heralde ya. dün gece çatlama oldu bari bugün akşam değerlendiririz diyordum ki tartıştık. sinir oldum bu ay bitti sanırım artık eylüle kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?