2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Canim albi markanin yanilma payi varsa bile bu kadar yoktur bence kopkoyu çıkmış cunku. Supheye yer vermeyecek şekilde. Hayirli olsun

Canım hamilesin çok net çizgi, tebrikler

MaşaAllah canım şüpheye yer yok bu testte sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah. Doktora bakma sen rabbim ol derse olur Kalp durmalarının sebebini araştırdınız mı? Kan pıhtılaşması olabilir sende. İlaca yada iğneye başlaman gerebilir hemen doktora gitmelisin bence

Ya canım çizgi aşırı kırmızı ve belirgin çıkmış. Bu kadar netlikte yanılma payı olacağını sanmıyorum Resmen mucizen seninle

yumurtlama zamanı kavga etmek olağan bir şeye dönüşüyor heralde ya. dün gece çatlama oldu bari bugün akşam değerlendiririz diyordum ki tartıştık. sinir oldum bu ay bitti sanırım artık eylüle kaldım

Evettt koyulaşma başlamış çookk sevindim canım benim batlarımız aynı olduğu için ayrı bir pozitifim şuan Sağlıkla ilerlesin inşallahh Ee hadi belirtilerini yaz

bende sadece bende zannediyordum . ayın 25 günü iyi sadece o 5 gün sıkıntılı geçiyor herzaman kavga vs :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…