- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.461
Kuzum hiç bir bilgim yok ama doktorun söylemedimi bi sorun olup olmıcagını. İkiz gebelik oldugu için zaten 34. Haftada yaparsın dogum saglıkla inşallah. Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişlerini kuzumGözünaydın canım sağlıkla büyüsün bebişlerinrahim ağzı yumuşamasında tam net bilgim yok. Ama belki doktorun gerekli görürse ilerleyen zamanlarda serklaj yapabilir açılma olmaması için, inşallah gerek kalmaz
Ay hadi inşallaaah
Kuzum kızlar cevab yazınca gördüm bildirim gelmemiş bana.Çok şükür bebişlerin iyi.Çocuğum olmadığı için bu konuda bilgim yok ama okuduğum kadarıyla serklaj yapılıyormuş İn şa Allah sana gerek kalmaz çalış hep uzan hep dinlen..en güzeli doktorunu dinle senKızlar bugün detaylı ultrasonum vardı. Bebişlerin ikiside sağlıklı çıktılar çok şükür ama rahim ağzında yumuşama düzleşme var dedi. Takip edicez açılma olabilir dedi konu hakkında bilgisi fikri olan varmı?
melisaa93 Niqu melegim can @Papatyamaviss @Safransari @Tikabasa fnd_50 stresden etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar
Ben size diyorum hep diyorum A Afratafrac afratafram sayesindeYaa canım benim gerçekten burada her pozitif test, her pozitif dusunce bize olumlu dönüş oluyorbu ay hep pozitif düşündüm, pozitif olalım bebisler gelsin
Evet canimmKız testin pozitif mi çıktı? Baktım baktım göremedimben tatildeyim o sebeple çok sıkı takip edemiyorum. Ooyy geliyor mu bebiişş
Gerçekten sayesinde çok pozitif bir topic burayı çok seviyorum
Kız noluyor hamilemisin ne kaçırdım benYaa dayanamadım freely yaptım 5 dkda pembe çok az çizgi vaar ama asla fotoda çıkmıyor
Yaaa test öyle söylüyor inşallah hamileyimdirKız noluyor hamilemisin ne kaçırdım ben
Ayyy kız vallahi gözüküyor yaaaa geliyor mu bebiş eger varsa sabahı beklemene gerek yok yine yapsan çıkar daha belirgin kuzumSiyah beyaz flashli flashsiz attım canim
Bende bu ay sakin sakin kendi içimde umutlanıyorum burda herkesi olumlu görünceYaa canım benim gerçekten burada her pozitif test, her pozitif dusunce bize olumlu dönüş oluyorbu ay hep pozitif düşündüm, pozitif olalım bebisler gelsin
Ya senin rüyanı severimmmmmmİnşallah öyle olur kuzum tek temennim o yeterki saglıkla döllensinde 12. Günde 15. Günde ögrenelim benim luteal evrem kısa zaten ateşten anlarım 12. Gün adet oluyorum genelde inşallah olmam. Bugün rüyamda iki tane bebek gördüm iki erkek kardeşime veriyorum bunlara bakım uyutun ben gelene kadar diyorum. Çok tatlılardı
Altıma yapcamAyyy kız vallahi gözüküyor yaaaa geliyor mu bebiş eger varsa sabahı beklemene gerek yok yine yapsan çıkar daha belirgin kuzum
17.30 da yapcak bidaha bekliyoruzAyyy kız vallahi gözüküyor yaaaa geliyor mu bebiş eger varsa sabahı beklemene gerek yok yine yapsan çıkar daha belirgin kuzum
Kesinlikle
Olacak inşallah canım benim, ben geçen ay hep olumsuz olumsuzdum ama bu ay içim hep pozitifti ya belki hissettim belki de pozitif olduğum için oldu bilmiyorum ama inşallah benimledirBende bu ay sakin sakin kendi içimde umutlanıyorum burda herkesi olumlu görünceDeğerlendirmeler az bile olsa sanki olucak gibi hissediyorum
İnşallah canım bekliyoruzOlacak inşallah canım benim, ben geçen ay hep olumsuz olumsuzdum ama bu ay içim hep pozitifti ya belki hissettim belki de pozitif olduğum için oldu bilmiyorum ama inşallah benimledir
Duramiyommmm diğer testler de çıkmış yolaaa artık beşinci günden başlarım yapmayaKuzum ben hiç bu ovu testiyle takip etmedim ki hep innovita oldu bende..yine duramadın
Sana eylence oldu artıkDuramiyommmm diğer testler de çıkmış yolaaa artık beşinci günden başlarım yapmaya
Olsun kız belki bir umutSana eylence oldu artık
Kız arada dağlar ovalar var nasıl hissettinAy melisa ben yine hissettim. Sismograf gibi oldum iyice senin ordan hissetmediğini ben hissediyorumeşim zaten sismik özge diyor aylardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?