2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kuzum hiç bir bilgim yok ama doktorun söylemedimi bi sorun olup olmıcagını. İkiz gebelik oldugu için zaten 34. Haftada yaparsın dogum saglıkla inşallah. Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişlerini kuzum

Kuzum kızlar cevab yazınca gördüm bildirim gelmemiş bana.Çok şükür bebişlerin iyi.Çocuğum olmadığı için bu konuda bilgim yok ama okuduğum kadarıyla serklaj yapılıyormuş İn şa Allah sana gerek kalmaz çalış hep uzan hep dinlen..en güzeli doktorunu dinle sen

Yaa canım benim gerçekten burada her pozitif test, her pozitif dusunce bize olumlu dönüş oluyor bu ay hep pozitif düşündüm, pozitif olalım bebisler gelsin
Bende bu ay sakin sakin kendi içimde umutlanıyorum burda herkesi olumlu görünce Değerlendirmeler az bile olsa sanki olucak gibi hissediyorum

Ya senin rüyanı severimmmmmm bebekler yükleniyor benim ilk gebeliğimde gebe kalmadan çok tatlı erkek bebek görmüştüm kucağımda sonra oğluma hamile kaldım ve cinsiyetini öğrenmeden aşırı biliyor ve hissediyordum oğlum olacak diyordum bilmiyorum cok farklı bir histi. Hatta cinsiyeti öğrenmeye gitmiştik dedim erkek değil mi evet dedi doktor hiç şaşırmadım kız dese şaşıracaktım nasıl hissettim hiçbir fikrim yok eşim şaşırmıştı bu ay da rüyamda kız bebek gördüm kucağımda bilmiyorum artık

Ayyy kız vallahi gözüküyor yaaaa geliyor mu bebiş eger varsa sabahı beklemene gerek yok yine yapsan çıkar daha belirgin kuzum
Altıma yapcam 5 bucugu bekliyorumm 2 saat tutup tekrar yapayım dedim bakalım çizgi çıkacak mı innovitalarda da çizgi var biraz bu arada

Bende bu ay sakin sakin kendi içimde umutlanıyorum burda herkesi olumlu görünce Değerlendirmeler az bile olsa sanki olucak gibi hissediyorum
Olacak inşallah canım benim, ben geçen ay hep olumsuz olumsuzdum ama bu ay içim hep pozitifti ya belki hissettim belki de pozitif olduğum için oldu bilmiyorum ama inşallah benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…