- 10 Eylül 2022
- 1.512
- 1.040
- 63
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.441
Yarına randevu aldım birtanem kesinlikle öyle.. tüp bebek merkezinde süregelen tedavi sürecinde olduğum için o Dr un onayı olmadan diğer birimler tedaviye ve taramalara başlayamıyormuş, bugün için malesef dolu randevuları o yüzden yarın ilk işim randevuma gidip sürecimi güzel ve tertemiz şekilde atlatmak olacakCanım çok geçmiş olsun öncelikle. Hemen teşhisin çok önemi var. Acilen doktora git 1 gün bile önemli. Zaten her kaıdnın her ay kendi kendine meme kontrolü yapması gerekiyor. akın geciktirme doktora git.
yok yok denize girmekte sorun yok. Havuz yasak, denize de bir yerlerden atlama suya, kıyıdan gir.Şimdi 2 saat tutup 5 buçukta tekrar yapayımakşam denize gideceğiz bişey olmaz inşallah
Sağol kuzum, inşallah darısı başına tüm isteyenlereMaşallah canm gözün aydınbenimde bugün 32. gün. Sabah yaptım test negatif çıktı. Ümidimi kesmelimiyim bilemiyorum.
Islak kalma sadece kuzumŞimdi 2 saat tutup 5 buçukta tekrar yapayımakşam denize gideceğiz bişey olmaz inşallah
Yok yok atlamadan yavaşça girerim çok heyecanlıyimyok yok denize girmekte sorun yok. Havuz yasak, denize de bir yerlerden atlama suya, kıyıdan gir.
Evet evet ona dikkat edicem hemen üzerimi değiştiririmIslak kalma sadece kuzum
Eşine söyleme bence canım net çıktığında daha bi heyecanla söylersin emin olmuş olursunEvet evet ona dikkat edicem hemen üzerimi değiştiririm
Aay çok heyecanlıyım inşallah durabilirimEşine söyleme bence canım net çıktığında daha bi heyecanla söylersin emin olmuş olursun
Hem netleşirse çizgin yarın dışardeyken bi kutu hazırlarsn eve gelince verirsin ne güzel olur ama yaAay çok heyecanlıyım inşallah durabilirimyarın eşim eve gelmeden dışarı çıkmış olcam gece gorusebilmis olcaz o yüzden o zamana kadar ağzımı nasil tutcam bilmiyorum
Bekle dur bir sürpriz düşünelim birazSaat 5 buçukta tekrar yapcam canimeşime bugün mü söylesem ne yapsam bilemedim çizgiyi net kıpkırmızı görmeden inanmayacak herhalde
Evet evet benim de aklımdan öyle geçiyorduHem netleşirse çizgin yarın dışardeyken bi kutu hazırlarsn eve gelince verirsin ne güzel olur ama ya
Aay çok heyecanlıyım kendimi tutmam lazımBekle dur bir sürpriz düşünelim biraz
1 buçuk saat mi kaldı şimdi sanki kendi testim sonuç vericek bende heyecanlandım şimdi birileri pozitif çıktıkça daha umutlu oluyoruz galibaEvet evet benim de aklımdan öyle geçiyordu
Şu anda 24 haftalıkŞuan kaç haftalık oldu canım ? Amin canım benim inşallah ya
Kız testin pozitif mi çıktı? Baktım baktım göremedimEvet evet ona dikkat edicem hemen üzerimi değiştiririm
İnşallah öyle olur kuzum tek temennim o yeterki saglıkla döllensinde 12. Günde 15. Günde ögrenelim benim luteal evrem kısa zaten ateşten anlarım 12. Gün adet oluyorum genelde inşallah olmam. Bugün rüyamda iki tane bebek gördüm iki erkek kardeşime veriyorum bunlara bakım uyutun ben gelene kadar diyorum. Çok tatlılardıEvet ben de onu baz alıyorum hep ama bu ay erken yumurtanın döllenip erken hcg salgılama ihtimali de var
Ben ikinizin de pozitif olduğunu düşünüyorumBenimki de inşallah kuruma cizgisi degildir yaamelisaa93
Yaa canım benim gerçekten burada her pozitif test, her pozitif dusunce bize olumlu dönüş oluyor1 buçuk saat mi kaldı şimdi sanki kendi testim sonuç vericek bende heyecanlandım şimdi birileri pozitif çıktıkça daha umutlu oluyoruz galiba
Haber etmeyi unutma kan mı verdin sen1 buçuk saat mi kaldı şimdi sanki kendi testim sonuç vericek bende heyecanlandım şimdi birileri pozitif çıktıkça daha umutlu oluyoruz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?