2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Hemen teşhisin çok önemi var. Acilen doktora git 1 gün bile önemli. Zaten her kaıdnın her ay kendi kendine meme kontrolü yapması gerekiyor. akın geciktirme doktora git.
Yarına randevu aldım birtanem kesinlikle öyle.. tüp bebek merkezinde süregelen tedavi sürecinde olduğum için o Dr un onayı olmadan diğer birimler tedaviye ve taramalara başlayamıyormuş, bugün için malesef dolu randevuları o yüzden yarın ilk işim randevuma gidip sürecimi güzel ve tertemiz şekilde atlatmak olacak çok çok teşekkür ederim herşey için

Eşine söyleme bence canım net çıktığında daha bi heyecanla söylersin emin olmuş olursun
Aay çok heyecanlıyım inşallah durabilirim yarın eşim eve gelmeden dışarı çıkmış olcam gece gorusebilmis olcaz o yüzden o zamana kadar ağzımı nasil tutcam bilmiyorum

Aay çok heyecanlıyım inşallah durabilirim yarın eşim eve gelmeden dışarı çıkmış olcam gece gorusebilmis olcaz o yüzden o zamana kadar ağzımı nasil tutcam bilmiyorum
Hem netleşirse çizgin yarın dışardeyken bi kutu hazırlarsn eve gelince verirsin ne güzel olur ama ya

Evet ben de onu baz alıyorum hep ama bu ay erken yumurtanın döllenip erken hcg salgılama ihtimali de var
İnşallah öyle olur kuzum tek temennim o yeterki saglıkla döllensinde 12. Günde 15. Günde ögrenelim benim luteal evrem kısa zaten ateşten anlarım 12. Gün adet oluyorum genelde inşallah olmam. Bugün rüyamda iki tane bebek gördüm iki erkek kardeşime veriyorum bunlara bakım uyutun ben gelene kadar diyorum. Çok tatlılardı

1 buçuk saat mi kaldı şimdi sanki kendi testim sonuç vericek bende heyecanlandım şimdi birileri pozitif çıktıkça daha umutlu oluyoruz galiba
Yaa canım benim gerçekten burada her pozitif test, her pozitif dusunce bize olumlu dönüş oluyor bu ay hep pozitif düşündüm, pozitif olalım bebisler gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…