2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün bebişlerin🥰 rahim ağzı yumuşamasında tam net bilgim yok. Ama belki doktorun gerekli görürse ilerleyen zamanlarda serklaj yapabilir açılma olmaması için, inşallah gerek kalmaz🙏🏻
Kuzum hiç bir bilgim yok ama doktorun söylemedimi bi sorun olup olmıcagını. İkiz gebelik oldugu için zaten 34. Haftada yaparsın dogum saglıkla inşallah. Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişlerini kuzum 🙏🙏🙏

Kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı. Bebişlerin ikiside sağlıklı çıktılar çok şükür ama rahim ağzında yumuşama düzleşme var dedi. Takip edicez açılma olabilir dedi konu hakkında bilgisi fikri olan varmı?
melisaa93 melisaa93 Niqu Niqu melegim can melegim can @Papatyamaviss @Safransari @Tikabasa fnd_50 fnd_50 stresden etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar❤️
Kuzum kızlar cevab yazınca gördüm bildirim gelmemiş bana.Çok şükür bebişlerin iyi.Çocuğum olmadığı için bu konuda bilgim yok ama okuduğum kadarıyla serklaj yapılıyormuş İn şa Allah sana gerek kalmaz çalış hep uzan hep dinlen..en güzeli doktorunu dinle sen🌷

Yaa canım benim gerçekten burada her pozitif test, her pozitif dusunce bize olumlu dönüş oluyor 😍 bu ay hep pozitif düşündüm, pozitif olalım bebisler gelsin 😍
Bende bu ay sakin sakin kendi içimde umutlanıyorum burda herkesi olumlu görünce 🙏 Değerlendirmeler az bile olsa sanki olucak gibi hissediyorum ❤️

İnşallah öyle olur kuzum tek temennim o yeterki saglıkla döllensinde 12. Günde 15. Günde ögrenelim benim luteal evrem kısa zaten ateşten anlarım 12. Gün adet oluyorum genelde inşallah olmam. Bugün rüyamda iki tane bebek gördüm iki erkek kardeşime veriyorum bunlara bakım uyutun ben gelene kadar diyorum. Çok tatlılardı 👼👼👼
Ya senin rüyanı severimmmmmm😍😍😍 bebekler yükleniyor😍😍😍 benim ilk gebeliğimde gebe kalmadan çok tatlı erkek bebek görmüştüm kucağımda sonra oğluma hamile kaldım ve cinsiyetini öğrenmeden aşırı biliyor ve hissediyordum oğlum olacak diyordum bilmiyorum cok farklı bir histi. Hatta cinsiyeti öğrenmeye gitmiştik dedim erkek değil mi evet dedi doktor hiç şaşırmadım kız dese şaşıracaktım nasıl hissettim hiçbir fikrim yok eşim şaşırmıştı 😅😅 bu ay da rüyamda kız bebek gördüm kucağımda bilmiyorum artık🙈

Ayyy kız vallahi gözüküyor yaaaa geliyor mu bebiş eger varsa sabahı beklemene gerek yok yine yapsan çıkar daha belirgin kuzum
Altıma yapcam 😅 5 bucugu bekliyorumm 😍 2 saat tutup tekrar yapayım dedim bakalım çizgi çıkacak mı 😍 innovitalarda da çizgi var biraz bu arada 😍

Bende bu ay sakin sakin kendi içimde umutlanıyorum burda herkesi olumlu görünce 🙏 Değerlendirmeler az bile olsa sanki olucak gibi hissediyorum ❤️
Olacak inşallah canım benim, ben geçen ay hep olumsuz olumsuzdum ama bu ay içim hep pozitifti ya belki hissettim belki de pozitif olduğum için oldu bilmiyorum ama inşallah benimledir 😍❤️

Back