- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.064
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.401
Yarın daha pembe görebilirim inşallahEvet canım ya gerçekten çok hassas bir testBence tam gününde yakaladın
Yarını bekleyememYarın daha pembe görebilirim inşallah
Teşekkür ederim canım ama sadece bu gece ilişki olucak öncesinde olmadı olur mu dersinYok yok yitirmedim canım ben çıkmazsaca üzülmem birdahaki aya devamkırmızıları görene kadar sorun yok
Yaa zaman nasıl geçecek bilmiyorum yarına kadar çok heyecanlıyim
Ya aslında bunda da neredeyse 1-2 saat tuttumYarını bekleyemem2 saat tut bir daha yap ya çatlarım
Tamam işte biraz daha bekle yine yap bakalım koyulaşacak mıYa aslında bunda da neredeyse 1-2 saat tuttum
TamamdırTamam işte biraz daha bekle yine yap bakalım koyulaşacak mı
Ay melisa ben yine hissettim. Sismograf gibi oldum iyice senin ordan hissetmediğini ben hissediyorumEvet canım Kayseri’deyim ama ben hissetmedim tuhaf bir şekilde. Mesaj atanlardan öğrendim
İyi canım iyi aman hissetme boşver bununla geçmiş olsunİyiyim bebeğim mesaj atanlar oldu geçmiş olsun diye noldu ki dedim öyle öğrendim depremi
Canım hiç bişi anlamadım sat ve bat ından.A Afratafrac askım beni yeniden eklermisin8 Ağustos bat 7 temmuz sat
Dün aşılamam yapıldııı bolca dua istiyorum hepinizden1 Eylül'de test günüm.
İlk 5 dk da testin o bölgesi tarama yapıyor.10 dk beklemek daha iyi sonuç verir. 15 dk yı asla geçirmemek lazım.Kuruduktan sonra ve ilk 5 dakika içinde çektiklerimben görüyorum gözlerim çizgi çift görüyor nedense
Süper 2.sini ne zaman yapmıştın
Diyorum ya nedir bu testler den çektiğim aaaSanki çatlamış gibi git gide silikleşiyor. Ultrason olmasa yumurta çatlamış diyeceğiz
Maşallah canm gözün aydınBenim öyle. Ben de regl olmayı beklerken gebelik testi eve gelince bi yapim dedim 32.gündü pozitif gördüm
Söylemene gerek yok zaten bekleyemezYarını bekleyemem2 saat tut bir daha yap ya çatlarım
Değil mi ya, aynı ortak duygulara sahibiz. Mesajları okudukça kafamın sıcaklığı artıyo.Kız siz beni öldüreceksinizYarın sabah ilk idrarla yap bari şimdi yapma riskli şuan sonraki idrarlar
Günüm tam olarak belli değil iste. Bugün 32. gün ve testim negatif çıktı. 3-4 gün bekleyip tekrar yapacağım. Rüyamda eşimin bana bilezik aldığını gördümgünün bir hafta geçsin test ver canım
Seni yerimDeğil mi ya, aynı ortak duygulara sahibiz. Mesajları okudukça kafamın sıcaklığı artıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?