2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Tamam canım teşekkür ederim. Şimdilik takip dedi inşallah serklaja gerek kalmaz

Teşekkür ederim canım sağol inşallah gerek kalmaz dediğin gibi ya

MaşaAllah bebeklerine sağlıkla kavuşursunuz İnşAllah Benim kuzenin eşinde açılma olmuş 20.hafta gibi dikiş atmışlar iyi gidiyor şu an gebeliği. Çok ayakta kalma yorma kendini canım.
Şuan kaç haftalık oldu canım ? Amin canım benim inşallah ya

Saat 5 buçukta tekrar yapcam canim eşime bugün mü söylesem ne yapsam bilemedim çizgiyi net kıpkırmızı görmeden inanmayacak herhalde
Canım çizgi silikse hcg çok yüksek değil henüz demek ki. Ben senin yerinde olsam sabah idrarını beklerdim hcg biriksin ki net sonuç çıksın kan testlerini bile iki günde bir tekrar istiyorlar değil mi böyle aynı gün içinde yorar seni tekrar test

Evet aslında ben de sabah yaparım diye düşündüm de 2 saatte koyulaşır diyince kızlar hadi kirmiyim dedim

Bak bunu da dinlemiceksin muhtemelen ama dur hemen söyleme testte daha belirgin kırmızıları görelim bence canım
Aay önceki yaşadığımız durumdan ötürü daha temkinliyim açıkçası oncekinde de ikinci idrarla yapmıştım çok silikti ama heyecandan söylemiştim yine

Canım hiç bişi anlamadım sat ve bat ından.
Tam tersi olacak kusura bakma bebişim bugün kötü şeyler yaşadım sağ göğüsümden yeşil sıvı geliyor, hastanem ile görüştüm kitle yoksa korkmayın dediler, yokladım kitle hissettim ceviz kadarbu konuda fikrin varsa çok mutlu olurum. Düzenliyorum kuşum sat 8 Ağustos bat 7 Eylül

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Hemen teşhisin çok önemi var. Acilen doktora git 1 gün bile önemli. Zaten her kaıdnın her ay kendi kendine meme kontrolü yapması gerekiyor. akın geciktirme doktora git.

Hatta bence çocuk için denemelere de başlama derim naçizane tavsiyem sana. doktordan alacağın habere göre başla derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…