- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.421
Tamam canım teşekkür ederim. Şimdilik takip dedi inşallah serklaja gerek kalmazYa ilk kez duyuyorum kuzum çok bilgim yok bu konu hakkında maalesef. Çoğul gebelikte olabilecek risklerden biridir ama sakın stres yapma stres her şeyi tetikler biliyorsun rahat ol sakin ol bol bol duanı et zaten doktor takibini yapacağız demiş çok riskli bir durum görse hemen bir şeyler yapardı
Teşekkür ederim canım sağolGözünaydın canım sağlıkla büyüsün bebişlerinrahim ağzı yumuşamasında tam net bilgim yok. Ama belki doktorun gerekli görürse ilerleyen zamanlarda serklaj yapabilir açılma olmaması için, inşallah gerek kalmaz
Çok güzel direk görünüyor çizgi bencede tekrar dene yarına kadar bende duramazdım yapmadanYa aslında bunda da neredeyse 1-2 saat tuttum
Şuan kaç haftalık oldu canım ? Amin canım benim inşallah yaMaşaAllah bebeklerinesağlıkla kavuşursunuz İnşAllah Benim kuzenin eşinde açılma olmuş 20.hafta gibi dikiş atmışlar iyi gidiyor şu an gebeliği. Çok ayakta kalma yorma kendini canım.
Bu test çok koyu çıakrtıyor pikken. Dün pikmiş. bugün çatlama başlamış.3 gün aralıksız imkanınız varsa değerlendirin.Kızlar sizce hala pik mi, yoksa çatlama olmuş mu?
Saat 5 buçukta tekrar yapcam canimÇok güzel direk görünüyor çizgi bencede tekrar dene yarına kadar bende duramazdım yapmadan
Canım çizgi silikse hcg çok yüksek değil henüz demek ki. Ben senin yerinde olsam sabah idrarını beklerdim hcg biriksin ki net sonuç çıksınSaat 5 buçukta tekrar yapcam canimeşime bugün mü söylesem ne yapsam bilemedim çizgiyi net kıpkırmızı görmeden inanmayacak herhalde
Sanki bebiş var gibiSiyah beyaz flashli flashsiz attım canim
Bak bunu da dinlemiceksin muhtemelen amaSaat 5 buçukta tekrar yapcam canimeşime bugün mü söylesem ne yapsam bilemedim çizgiyi net kıpkırmızı görmeden inanmayacak herhalde
Evet aslında ben de sabah yaparım diye düşündüm de 2 saatte koyulaşır diyince kızlar hadi kirmiyim dedimCanım çizgi silikse hcg çok yüksek değil henüz demek ki. Ben senin yerinde olsam sabah idrarını beklerdim hcg biriksin ki net sonuç çıksınkan testlerini bile iki günde bir tekrar istiyorlar değil mi böyle aynı gün içinde yorar seni tekrar test
Aay inşallah daha belirgin olur bu seferSanki bebiş var gibiYarın sabah ilk idrarını sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Aay önceki yaşadığımız durumdan ötürü daha temkinliyim açıkçasıBak bunu da dinlemiceksin muhtemelen amadur hemen söyleme testte daha belirgin kırmızıları görelim bence canım
Ben 9. gün sabah yaptım ve akşam yaptım, akşam daha koyuydu. Çok hızlı artıyo beta.Evet aslında ben de sabah yaparım diye düşündüm de 2 saatte koyulaşır diyince kızlar hadi kirmiyim dedim
Tam tersi olacak kusura bakma bebişim bugün kötü şeyler yaşadım sağ göğüsümden yeşil sıvı geliyor, hastanem ile görüştüm kitle yoksa korkmayın dediler, yokladım kitle hissettim ceviz kadarCanım hiç bişi anlamadım sat ve bat ından.
Aynen o yüzden öyle çizgi çıkmıştım kuzum zaten bu karar erken olsa da çıkmazdıİlk 5 dk da testin o bölgesi tarama yapıyor.10 dk beklemek daha iyi sonuç verir. 15 dk yı asla geçirmemek lazım.
Akşam tekrar yap istersenYaa zaman nasıl geçecek bilmiyorum yarına kadar çok heyecanlıyim
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Hemen teşhisin çok önemi var. Acilen doktora git 1 gün bile önemli. Zaten her kaıdnın her ay kendi kendine meme kontrolü yapması gerekiyor. akın geciktirme doktora git.Tam tersi olacak kusura bakma bebişim bugün kötü şeyler yaşadım sağ göğüsümden yeşil sıvı geliyor, hastam ile görüştüm kitle yoksa korkmayın dediler, yokladım kitle hissettim ceviz kadarbu konuda fikrin varsa çok mutlu olurum. Düzenliyorum kuşum sat 8 Ağustos bat 7 Eylül
Evet ben de sabah innovita yapmistim freelyle beraber yaptığım innovita ilkine göre daha belirgin, ayy inşallah akşam pembe çıkarBen 9. gün sabah yaptım ve akşam yaptım, akşam daha koyuydu. Çok hızlı artıyo beta.
Hatta bence çocuk için denemelere de başlama derim naçizane tavsiyem sana. doktordan alacağın habere göre başla derim.Tam tersi olacak kusura bakma bebişim bugün kötü şeyler yaşadım sağ göğüsümden yeşil sıvı geliyor, hastanem ile görüştüm kitle yoksa korkmayın dediler, yokladım kitle hissettim ceviz kadarbu konuda fikrin varsa çok mutlu olurum. Düzenliyorum kuşum sat 8 Ağustos bat 7 Eylül
Şimdi 2 saat tutup 5 buçukta tekrar yapayımAkşam tekrar yap istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?