Kesinlikle çok masraflı bir süreç
Aileler destek olursa hafifliyor insan. Ay bu konuda çok doluyum azcık içimi dökeyim
Biz de hazırlık yaparken benim ailem her şeyimize destek oldu neye ihtiyacımız varsa atladılar biz alalım diye. Eşimin ailesinin durumu da iyi olmasına rağmen hiç oralı olmadılar. O dönem o kadar sinir oluyordum ki bu duruma. Eşim en küçükleri ve 4 ablası 2 abisi var. Belki çok torun var diye pek oralı olmadılar diye düşünüyorum ama insan biraz düşünceli olur. Ablalarına her konuşmamızda laf soktum ailem şunu aldı teyzemler bunu aldı kardeşim şunu aldı diye ama şunu da biz alalım demedi hiç biri. Onlar almasa da alacak gücümüz var çok şükür ama kendi ailem yaparken onların yapmaması batıyordu bana. Hatta kv bir gün konuşurken kocasına bir çeyrek alda torun doğunca takarız dedi ben şok oldum ya insan torununa el gibi çeyrek mi takar.kendi annem bebeğimizi kaybettiğimiz halde ben torunuma takacaktım onun niyetineydi diye yine kat kat fazlasını taktı. Eşime de söyledim bu durumu çok şaşırdı. O da biliyor benim derdimin maddiyat olmadığını. Sadece iki tarafı kıyaslayınca eşim tarafından bize verilen değere üzülüyorum.