- 24 Ağustos 2022
- 4.076
- 11.968
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.901
Erkek çıkıyor sana da kuşum bu ay erkek ayı sanırımBenimkini hesaplasana canım yaş 36 bu ay kalırsam ne oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek çıkıyor sana da kuşum bu ay erkek ayı sanırımBenimkini hesaplasana canım yaş 36 bu ay kalırsam ne oluyor
Aşko bencede yokta kocalar dinliyormuYani adete kadara gerek var mı bilemiyorum. Keyfine siz bilirsiniz tabi.
Valla delik desik oldu şeytan durtuyo gidiyom veriyorum ama artık vermicemDelik deşik ettin kollarını yeter artık kan verme. Güzel artıyor. Sağlıkla alacaksın nasipse kucağına bebişim
Belki de bebiştirKuzularım bir şey sorucam tahmini ovülasyonun 8.günündeyim sarı renkte yapışkan akıntım var bir de afedersiniz idrarım çok keskin kokuyor iltihap mıdır belirti midir sizce
Dış gebelik olmasında başka bişey değil şuan korkum %60 bile olmamış malesefbir yerde okumuştum, ilk artış hızlı sonra yavaşlıyor diye, ne kadar doğru bilmiyorum. 4-6 Temmuz'a bakınca tam 2 katı neredeyse. Sonrasın %60 lık artış da iyi diyen doktor varmış. Valla bilemedim kuzum.
O kadar haklısın ki. Bazen en çok istediğimiz şeylerle sınanıyoruz işte böyle. Şu anda elimizden bir şey gelmez, sen Pazartesi git bir doktora görün mutlaka. Olmadı Pazartesi de bir kan daha verirsin. Değer düşüyor mu artıyormu netleşir zanediyorum. Bakalım doktor ne diyecek. Güzel haberler almanı temenni ediyorum kuzum. Hepimiz öyle istiyoruz. elimizden de başka bir şey gelmiyor işte sana burada destek olacak sözler yazmaktan başka3 kimyasaldan sonra endişe etmeden durmak çok zor ama kendimi yatıştırmak da istiyorum çok yoruldum artık . Tek bir kötü olay kaldıracak güç kalmadı. Allah yardımcımız olsun ne diyim ki
Çok isterdim bende bir mucize olsun ama İnan hiiseder ya insan bişeylerin kötüye gittiğini onu hissederek gittim 3. Kez kan verdim zaten de bilmiyorum yaÇok iyi anlıyorum seni. Bana doktorum 1500 civarında alttan keseyi görmeye gel demişti hamileyken. Bi gitsen görünsen olmaz mı? İçin rahat eder belki. Boşa telaş yapmamış olursun. İnan çok üzgünüm. İnşallah sağlıklıdır ve inşallah saat farkı nedeniyle böyle çıkmıştır
Ay o bebişten ötürü olabilir. Geçen ay ve bu ay sarı akıntısı gelenler hamile çıktıKuzularım bir şey sorucam tahmini ovülasyonun 8.günündeyim sarı renkte yapışkan akıntım var bir de afedersiniz idrarım çok keskin kokuyor iltihap mıdır belirti midir sizce
Ayyyy hadi inşallaaahhhBelki de bebiştir
Off o his mahvetti zaten bizi. Ben de hep o hisle gidip kaybettim. Dilerim sen mucizeni yaşarsınÇok isterdim bende bir mucize olsun ama İnan hiiseder ya insan bişeylerin kötüye gittiğini onu hissederek gittim 3. Kez kan verdim zaten de bilmiyorum ya
Allah razı olsun bişeyler yazmanız bile kalbimi ferahlatıyor . Artık anne olmaktan çok sağlığımdan endişe eder hale geldim. Birilerinden iyi bişey duymak bile yetiyor bana . Teşekkür ederimO kadar haklısın ki. Bazen en çok istediğimiz şeylerle sınanıyoruz işte böyle. Şu anda elimizden bir şey gelmez, sen Pazartesi git bir doktora görün mutlaka. Olmadı Pazartesi de bir kan daha verirsin. Değer düşüyor mu artıyormu netleşir zanediyorum. Bakalım doktor ne diyecek. Güzel haberler almanı temenni ediyorum kuzum. Hepimiz öyle istiyoruz. elimizden de başka bir şey gelmiyor işte sana burada destek olacak sözler yazmaktan başka
Ya gerçekten mi Tikabasa nın da sanki sarı akıntısı vardı dimi of inşallah yaAy o bebişten ötürü olabilir. Geçen ay ve bu ay sarı akıntısı gelenler hamile çıktı
Rabbim tüm isteyen dileyene nasip etsin anneliği daha sahip olmadan bir bebeğe zorluklarını iliklerimde hissediyorum bu kutsallığın ..Off o his mahvetti zaten bizi. Ben de hep o hisle gidip kaybettim. Dilerim sen mucizeni yaşarsın
İnşallah durum sandığın gibi değildir ama şayet farklıysa lütfen gidip genetik test yaptır canım en azından temiz çıksa bile için rahat etsin. Kan pıhtılaşması varsa da önlemini alırsınAllah razı olsun bişeyler yazmanız bile kalbimi ferahlatıyor . Artık anne olmaktan çok sağlığımdan endişe eder hale geldim. Birilerinden iyi bişey duymak bile yetiyor bana . Teşekkür ederim
Sen içini ferah tut. Kaç tane kimyasal yaşayıp ardından sorunsuz gebelik yaşayan çok insan var. Öyle bile olsa her şerde vardır bir hayır diyelim şu an için. Yine de yıpratıcı bir süreç. Bir sevin, bir üzül, bir sevin, bir üzül derken insan karman çorman oluyordur. Ben niyeyse kimyasalmış gibi hissetmiyorum senin için tabi Allah bilir.Allah razı olsun bişeyler yazmanız bile kalbimi ferahlatıyor . Artık anne olmaktan çok sağlığımdan endişe eder hale geldim. Birilerinden iyi bişey duymak bile yetiyor bana . Teşekkür ederim
Aynen bebişim, aynı şeyi ona da söylemiştim hatta bu ay. O sarı akıntı bebişten ötürü olabilir diyeYa gerçekten mi Tikabasa nın da sanki sarı akıntısı vardı dimi of inşallah ya
Kesinlikle öyle yapcam gidip ne olduğunu öğrenmeden asla bebek düşünmek yok artıkİnşallah durum sandığın gibi değildir ama şayet farklıysa lütfen gidip genetik test yaptır canım en azından temiz çıksa bile için rahat etsin. Kan pıhtılaşması varsa da önlemini alırsın
Canım %60 artmamış ama %50 artış var gibi strese girme herkesde iki kati artacak diye bir şey yok canımBen keseyi görmedim canım 3 kimyasalım var doktor takip edelim demişti . Artış nasıl olcak diye iki katı olmadı . Dış gebelik değildir inşallah
Kız eylüle daha çok var o kadar bekleme rabbim hayırlısıyla sana erkek bebiş nasip etsin inşallahEvet ona bende şahit oldum eylül ayında hamile kalanların bebeklerin çogu erkek oluyor o yüzden bende eylülde hamile kalmak istiyorum kızım var çünkü