- 2 Şubat 2023
- 257
- 437
- 18
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.921
Bende ovulasyon testlerinin yanında gönderilen laboquik gebelik testi var ama ovulasyon testleri gibi silik mi çizgileri acaba hiç yapmadım gebelik testini. Saklayacağım için canlı canlı güzel çizgiler olsun istiyorumbirini seç bakalım. Ben laboquik'e güvendiğim için oyumu ondan yana kullanıyorum
O kadar mutlu oldum ki anlatamam bana da umut oldunuz sağlıkla kucagınıza alın inşallahEvet cnm gttım
Saolasın hatırladıgın için
Hrsey yolunda çok sukur, çok korkmuştum
Ama hrsey normal şuan, rabbime bin şukur
Ama akşam idrariyla yapmışsın çıkmaz o tabiiBugün çıkmayan yarın çıkar mı sanmam ama bu Deli kız yapar
Merhaba, sen hamile misin şimdi?4 gun kala bile cikmiyor kizlar.benim 4 kala negatifti..reglye kadar devam
Annemler kayserıde tatile gidiyorum benCanım Kayseride misin sen ??
Varsa her idrarda çıkıyor yaAma akşam idrariyla yapmışsın çıkmaz o tabii
Bende cok kullandım ama bi işe yaramadı. Ayrıca bi yerde okumustum saglıksız spermın gitmesini saglıyor saglıksız gebelık olusuylr dıyeSağol kuzum kullananlardan deneyimlerini duymak daha etkili oluyor. Sonradan ınstagramda üç doktor da işe yaramıyor deyince almaktan iyice vazgeçtim. Psikolojik etkisi olabilir diyorlar.
Bat geçse evet ama 8.gun için hayır benceVarsa her idrarda çıkıyor ya
Amin kuzum inşallah herşeyin iyisi olsun hepimiz içinBu fikirleri hemenn defediyorsun çağırma böyle şeyler hiiç aklına dahi getirme canım güzel düşünüyorsun güzelliklerle karşılaşıyorsunBak manifestlemek ne kadar moda oldu şimdi herkes bir şeyler manifestliyor Sende iyiyi çağır her zaman
Anladım canım, 38i görünce sorayım dedimAnnemler kayserıde tatile gidiyorum benkarsta hemşireyim
Kız burda 5. 6. Gün test yapmaya başlayanlar var onları durdurabilmek için son 4 kalana kadar yapmayın en azından diye telkin ediyorum4 gun kala bile cikmiyor kizlar.benim 4 kala negatifti..reglye kadar devam
Sanırım hiç para vermeye değmez. Onun yerine Vitamin almak daha mantıklı geliyorBende cok kullandım ama bi işe yaramadı. Ayrıca bi yerde okumustum saglıksız spermın gitmesini saglıyor saglıksız gebelık olusuylr dıye
Rahat dur bu kadar almaya gerek yok belki ilk testle gebeliğimi öğreneceksin geriye kalan nolacak
Kız burda 5. 6. Gün test yapmaya başlayanlar var onları durdurabilmek için son 4 kalana kadar yapmayın en azından diye telkin ediyorum
Diğerine göre de hesap yapıyorum bugün 11.günümBat geçse evet ama 8.gun için hayır bence
Sağol canım benim. Tabi haberdar ederim şu an sadece eşim ve siz biliyorsunuz. Kalp atışını duymadan kimseye söylememe kararı aldık. O yüzden ne olursa zaten sizinle paylaşıyorum.Dikkat et kendine kuzum benim herkes hasta bu sıralar. İyi olmana çok sevindim bir gelişme olursa haber ver mutlaka
Yaaa heyecanını yirim. Kalplerimiz bir hissediyorum kiiiİnşallah vereceğim güzel haberi bebeğim.
Ahh canım ah. Mecbur köpüryü geçene kadar alttan alacaksın. Yumurtalama günü hepimiz kavgalı oluyoruz bir çeşit ilahi korunma gibi. Bak bu da şimdi aklıma geldi. Eğer o zamanda kavga olmasa dünya nüfusu kimbilir kaça katlardıKızlar hadi fikrinizi alayım eşimle tartıştık aslında hiç konuşmak istemiyorum ama, yumurtlama günlerinide değerlendirmek istiyorum ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?