- 26 Aralık 2015
- 12.197
- 20.029
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.881
Ay inşallah belirtilerin ile pozitifi görürsün kuzum benimAay süper insallah tutar bu hafta 3 yumostan 2siuyku halim çok fazla kahve içmiyorum diye mi böyle oldu bilmiyorum ama işe ara vereyim dedim koltukta sızmışım bir de çok sık idrara cikiyorum, oncekinde 10. Günde bu belirti vardı rahim ters olunca mesaneye baskı yapıyormuş o yüzden sık idrara çıkma oluyordu şimdi bu belirti için erken sanki ama hayırlısı bakalım
Kız yaydığım enerjiden artık dağ taş fnd hamilesin dicek banaKız töbe töbe seni hep hamile saniyom. İrkildim ya. Söylemiştin daha olmadığını.bunadım qaliba
Hem 8. Gün hem akşam o yüzden çıkmamasi çok normaall en erken yarın sabah yapman lazımEvet akşam eve geldim yaptım
Amiin inşallah canım benimmAy inşallah belirtilerin ile pozitifi görürsün kuzum benimbenim de ikizlerim gelecek inşallah
Umut her zaman varHem 8. Gün hem akşam o yüzden çıkmamasi çok normaall en erken yarın sabah yapman lazım
Ben iki gündür ilk idrarla innovita yapıyorum test isteğim geçsin diye çizgi de yok ama umudumu asla yitirmedim :)
Yarın sabah yapacak misin peki canım :)Umut her zaman varhayırlısı olsun halkımız da
Bugün çıkmayan yarın çıkar mı sanmam ama bu Deli kız yaparYarın sabah yapacak misin peki canım :)
Düşünürüz planİşte ben böyle şey düşündüm teyze oluyorsun tulumu çiçeksepetinden şöyle güzel bir kartla yollayayım diyorum. Anneme de şey dicem anne uzun zamandır onun istediği bir şey vardı benden sürpriz kargo yolluyorum nolur o kargoyu açarken videoya al dicemyani bu tarz bir şey düşünüyorum geliştiredebilirim planımı
Ben başarabilirsem test falan yapmadan bat beklicem inşallah başarabilirimAmin kuzum inşallahbu ay çok pozitif haber alacağız eminim ama sakin olun erken yapmayın testleri
En iyisii son 4 kala yaptım çıkmadı benim dee, insan olsun istiyor ya hayırlısı inşallah. Bende bati bekliycem artık yapmadım bida 24 ü.Ben başarabilirsem test falan yapmadan bat beklicem inşallah başarabilirim
Evet yaa geçen kocam sizi seviyorum dedi ortada daha bişey olduğu yokHele bi kalayım da dimi
Canım burda yakın zamanda son 4 kala çıkmayıp sonrasında testte çıkanlar da var o yüzden moral bozmak yok ama bence de bat a kadar yapma test falan güzel düşün güzel olsun inşallahhEn iyisii son 4 kala yaptım çıkmadı benim dee, insan olsun istiyor ya hayırlısı inşallah. Bende bati bekliycem artık yapmadım bida 24 ü.
İnşallah kuzum surda perşembeye ne kaldii zaten tatile gideceğiz Çarşamba daCanım burda yakın zamanda son 4 kala çıkmayıp sonrasında testte çıkanlar da var o yüzden moral bozmak yok ama bence de bat a kadar yapma test falan güzel düşün güzel olsun inşallahh
27sinde canım zaman geçmek bilmiyoorİnşallah kuzum surda perşembeye ne kaldii zaten tatile gideceğiz Çarşamba dasenin Bat ne zaman
Evden çık bol bolBen başarabilirsem test falan yapmadan bat beklicem inşallah başarabilirim
Yani hemen söylemeyiz biraz zamanımız varHele bi kalayım da dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?