- 9 Mart 2022
- 8.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.761
Merhaba@melissa
Can merhaba sen ne yapıyorsun nasılsın
Evet evet ben de sanmıyorum burayı bırakabilecegimiziAyyyy inşallah Allahım çok amin gidelim ama burdan da gitmeyelim bura benim yuvam gibi oldu
Oyyy çok geçmiş olsun kuzumİnanırmısın hala hastayım , bol hasta hamıle kaldım öyle de gidiyor gerçekten ozellıkle son iki aydır asla iyileşemedim şuan yakalandıgım meredin korona oldugunu dusunuyorum hatta
Kuzum regl ile birebir aynıydı benimHamile arkadaşlarım lütfen detaylı yaşadığınız belirtileri yazar mısınız
Nasıl oldun kuzum nasıl hissediyorsun inşallah iyi olursun bir an önceYok kuzum içmedim bişey
Otuz ovu altı gebelik laboNe testi ovu mu gebelik mi kuzum
Yaaaaaaa hadi hayırlı olsun kuzum çok sevindimTabi canım çoktann belli oldu oğullarım oluyor inşallah
Burası bizim yuvamızEvet evet ben de sanmıyorum burayı bırakabilecegimizi
İyi çok şükür sahalara döndüm bizimkiler hep burda hala bu ay artık çıkıp anne sayfası açalım inşallahMerhabaiyiyim canım sen nasılsın
Hasta değilim kuzumda üşüyordum çok şimdi sadece ayaklarım üşüyor 37.2 oldu ateşim şuan 36.7 ye düştü kuzum hamile kaldığım ay da not almışım döllenmenin 4 günü ayaklarım üşüyor ateşim var diye onu görünce bi sevindim ama başım ağrıyor çok kuzu bilemedimNasıl oldun kuzum nasıl hissediyorsun inşallah iyi olursun bir an önce
Hamişlikse kalsın kuzum neden iptal edeceksin. Ben A Afratafrac link atmıştı ondan aldım geldiği gibi de yaptım pozitif
Evet pik kuzum değerlendir ama yarın daha koyu da olabilir innovata öyle oluyor sen yine de değerlendir belki bu piktir yarın silikleşirKızlarr bakar mısınız? Nerdeyse pik olmuş değil mi ?? Eğer öyleyse ilk defa 9.günümde yumurtlamış oluyorum
Ben geçmesini beklicem3 gün var inşallah olmaz tabiiben her ay bu ay oldu diye ümitlenip belirtileri yaşıyorum ama yine çok ümitlendim resmen bütün belirtiler var nasip bakalım erken gebelik testi alsam mı diye düşünüyorum
Sadece 19unu değerlendirebilmiştim, diğerleri boş geçti bazı sebeplerden dolayıEvet pik kuzum değerlendir ama yarın daha koyu da olabilir innovata öyle oluyor sen yine de değerlendir belki bu piktir yarın silikleşir
Tansiyonunuz cok dusuk tuzlu birseyler yeyin. Genelde dusuk yansiyon agridan cok basbdonmesi yapar yuksek tansiyon agri yapiyor en azindan bende öyleTansiyonum düşük 9/5 acaba ondan mı başım ağrıyor kızlar ?
Oyuy bana da atsana link A AfratafracHamişlikse kalsın kuzum neden iptal edeceksin. Ben A Afratafrac link atmıştı ondan aldım geldiği gibi de yaptım pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?