- 9 Ağustos 2023
- 1.518
- 1.047
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.641
AmiiinEtmezmiyim canım hergün ediyorum rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin 17 yıl sonra ummadığım anda oldu benim bile tek duam buradaki herkes hamiş olsun tatsın bu du
İnnovita hep yanlış cikartiyor nasıl olsa diye test istediğimi iki gündür onunla gideriyorumBen senin yerinde olsam başlardım 9undan yapmaya adet günüme kadar çakmasa bile devam ederdim umudumu kaybetmeden ki bende öyle yapıcam zaten kuzum stok yaptım evde test 3 4 gün sonra başlarım ben yapmaya
Amin canım inşallah hamile halmak isteyen herkese mucize olsun tıpkı benimki gibiYaa ne güzel masallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah, sağlıklı, mutlu hayırlı bir evlat olsunbu güzel günler darısı hepimizin başına
Sonrasında ona inanıp hayal kırıklığına uğramak daha üzücü oluyor ben de
Ihlamur içebiliyor muyuz acaba yada papatya ada çayı kuzum hiç bilgin yok normalde hamilelikte içmiyordum hiç o yüzden bilgim yok kuzum
Evet innovitanın yanlış olduğunu ovülasyon testlerinde anladım sürekli pik gösterdi banaİnnovita hep yanlış cikartiyor nasıl olsa diye test istediğimi iki gündür onunla gideriyorumdaha önce en önce o bilmişti yine yanlış çıktığı için mi bilmiyorum ama henüz bir çizgi görmedim
Bende de zaten acelem yok diyorum olursa da hayırlısıYaa ne güzel masallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah, sağlıklı, mutlu hayırlı bir evlat olsunbu güzel günler darısı hepimizin başına
Sonrasında ona inanıp hayal kırıklığına uğramak daha üzücü oluyor ben de
Aa ovulasyon testleri çok iyi benceEvet innovitanın yanlış olduğunu ovülasyon testlerinde anladım sürekli pik gösterdi bana
Evett daha varHemen siliklesmesi kalitesiz demek mi oluyor o kadar vitamin kullanıyoruz bir de
Ee canım daha varmış bata umudumuz var
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Bende çok memnundum bir kutusu bitti sonra yemi aldım işte onda sıkıntı çıktı muayene falan da oldum herhangi bir kist falan görmedi hormonlarımda normal anlamadımAa ovulasyon testleri çok iyi benceben beğeniyorum yani pik olması siliklesmesi falan bir sıkıntı yaşamadım. Pko mu var canım sende daha once de birisi demişti sanki hep pik çıkartıyor diye
Sansina bozuk testler geldi demek kiBende çok memnundum bir kutusu bitti sonra yemi aldım işte onda sıkıntı çıktı muayene falan da oldum herhangi bir kist falan görmedi hormonlarımda normal anlamadım
Büyük ihtimalSansina bozuk testler geldi demek ki
Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Teyzeleri biz bugün 13+4 günlük olduk özele göre 12+5 bugün 2li testimizi verdik veee cinsiyetini öğrendik oğlum olacak inşallah sağ salim kucağıma almk nasip olur ense kalınlığı ise 1.19dr iyi dediçikolata yemiştim ama bizimki göstermedi önce popoyu kaldırmadı Dr git yarım saat yürü gez birde tatlı ye dedi yarım saat sonra pipişi gösterdi
Hayırlı haberler alırsınız inşallah benimki bu yaşıma kadar yaşadığım ağrılar gibi değildi hiç böyle bisey olmamıştı daha önce. Karnımın sağ tarafı kasığa yakın bölge 4-5 gün boyunca çok ağrıdı. Sırt ve bel ağrımda vardı şimdi adete 1 gün kaldı ve ağrılarım hafifledi bilmiyorum (adete 3 gun kala erken gebelik testi yaptim hiç bisey çıkmadı silik dahi çıkmadı) bende beklemedeyim yarını bekliyorum ona göre hareket edeceğim aynı siz gibi bende merakla bekliyorum.Benim üç gün önce bel ağrım ve çok hafif karın ağrım vardı ama şuan o ağrılarım yok adetime 4 gün var merakla bekliyorum
Perşembe daha garanti olur bence hatta bekleyebilirsen cuma ama bekleyebilecek gibi değilsinYaa canım benim duygularımız karşılıklıben de aynı şekilde kendimi kaptırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. İnnovitayi iki gündür yapıyorum bu arada geçen ay pembe çizgi çıkartmıştı ama yalancı cizgiydi çok güvenemiyorum ama test yapasim geldiği için yaptım yarın 9. Gün belki freely mavi olanda çıkar ama Çarşambayi beklesem daha mı garanti olur acaba diyorum
Sağlıkla kucağına al inşallah canım nekadar güzelTeyzeleri biz bugün 13+4 günlük olduk özele göre 12+5 bugün 2li testimizi verdik veee cinsiyetini öğrendik oğlum olacak inşallah sağ salim kucağıma almk nasip olur ense kalınlığı ise 1.19dr iyi dediçikolata yemiştim ama bizimki göstermedi önce popoyu kaldırmadı Dr git yarım saat yürü gez birde tatlı ye dedi yarım saat sonra pipişi gösterdi
Ya kendime söz vermiştim yapmicam diye bat yaklaştıkça çok merak ediyorumPerşembe daha garanti olur bence hatta bekleyebilirsen cuma ama bekleyebilecek gibi değilsin
Bende innovatayla öğrendim mayısta hamile kaldığımı kuzum test bozuluyor ama varsa da gösteriyor benceİnnovita hep yanlış cikartiyor nasıl olsa diye test istediğimi iki gündür onunla gideriyorumdaha önce en önce o bilmişti yine yanlış çıktığı için mi bilmiyorum ama henüz bir çizgi görmedim
İnşallah rabbim hepimize bu sevinci yaşatsın günler geçmiyor merakla bekliyorumHayırlı haberler alırsınız inşallah benimki bu yaşıma kadar yaşadığım ağrılar gibi değildi hiç böyle bisey olmamıştı daha önce. Karnımın sağ tarafı kasığa yakın bölge 4-5 gün boyunca çok ağrıdı. Sırt ve bel ağrımda vardı şimdi adete 1 gün kaldı ve ağrılarım hafifledi bilmiyorum (adete 3 gun kala erken gebelik testi yaptim hiç bisey çıkmadı silik dahi çıkmadı) bende beklemedeyim yarını bekliyorum ona göre hareket edeceğim aynı siz gibi bende merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?