2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben senin yerinde olsam başlardım 9undan yapmaya adet günüme kadar çakmasa bile devam ederdim umudumu kaybetmeden ki bende öyle yapıcam zaten kuzum stok yaptım evde test 3 4 gün sonra başlarım ben yapmaya
İnnovita hep yanlış cikartiyor nasıl olsa diye test istediğimi iki gündür onunla gideriyorum daha önce en önce o bilmişti yine yanlış çıktığı için mi bilmiyorum ama henüz bir çizgi görmedim

Amin canım inşallah hamile halmak isteyen herkese mucize olsun tıpkı benimki gibi

Evet innovitanın yanlış olduğunu ovülasyon testlerinde anladım sürekli pik gösterdi bana

Bende de zaten acelem yok diyorum olursa da hayırlısı 9 aylik evliyim daha

Evet innovitanın yanlış olduğunu ovülasyon testlerinde anladım sürekli pik gösterdi bana
Aa ovulasyon testleri çok iyi bence ben beğeniyorum yani pik olması siliklesmesi falan bir sıkıntı yaşamadım. Pko mu var canım sende daha once de birisi demişti sanki hep pik çıkartıyor diye

Aa ovulasyon testleri çok iyi bence ben beğeniyorum yani pik olması siliklesmesi falan bir sıkıntı yaşamadım. Pko mu var canım sende daha once de birisi demişti sanki hep pik çıkartıyor diye
Bende çok memnundum bir kutusu bitti sonra yemi aldım işte onda sıkıntı çıktı muayene falan da oldum herhangi bir kist falan görmedi hormonlarımda normal anlamadım

Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar bu ovulasyon testinde ilk yaptığımda hiç çizgi çıkmıyor 20 30 dk sonra da şöyle oluyor hangisini dikkate almam gerekiyor

Eklentiler

• 640DC537-48EB-4130-81B4-B62C82E4B69E.jpeg
    94,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 55C6089E-F327-47BF-B43A-9F29B0207748.jpeg
    152,2 KB · Görüntüleme: 40
Benim üç gün önce bel ağrım ve çok hafif karın ağrım vardı ama şuan o ağrılarım yok adetime 4 gün var merakla bekliyorum
Hayırlı haberler alırsınız inşallah benimki bu yaşıma kadar yaşadığım ağrılar gibi değildi hiç böyle bisey olmamıştı daha önce. Karnımın sağ tarafı kasığa yakın bölge 4-5 gün boyunca çok ağrıdı. Sırt ve bel ağrımda vardı şimdi adete 1 gün kaldı ve ağrılarım hafifledi bilmiyorum (adete 3 gun kala erken gebelik testi yaptim hiç bisey çıkmadı silik dahi çıkmadı) bende beklemedeyim yarını bekliyorum ona göre hareket edeceğim aynı siz gibi bende merakla bekliyorum.

Perşembe daha garanti olur bence hatta bekleyebilirsen cuma ama bekleyebilecek gibi değilsin

Sağlıkla kucağına al inşallah canım nekadar güzel

Bende innovatayla öğrendim mayısta hamile kaldığımı kuzum test bozuluyor ama varsa da gösteriyor bence

İnşallah rabbim hepimize bu sevinci yaşatsın günler geçmiyor merakla bekliyorum geçen ay çok şiddetli bel ağrım ve kaşık ağrım olmuştu ümitlenmiştim ama nasip değilmiş bakalım bu ay bekliyorum hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…