2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar nolur yardımcı olun yoksa bu belirtilerle kafayı yicem🤦🏼‍♀️
Adetime 6 gün var.
Sabah kalktığımda kırmızıya yakın bi akıntım oldu. Acaba yerleşme kanamasımı dedim kan testi verdim ama çıkmadı malesef. Göğüslerim aşırı derecede ağrıyo ve çok sık idrara çıkıyorum. O pembe akıntı şuan kesildi. Ya niye hamile gb belirtilerim var ama kanda çıkmıyo neden yani🤦🏼‍♀️
2 ay bende aynı bu belirtileri yaşadım ekstra göğüslerim damarlaştı mide bulantısı neler neler ama yine negatifti 😏

2 ay bende aynı bu belirtileri yaşadım ekstra göğüslerim damarlaştı mide bulantısı neler neler ama yine negatifti 😏
Yok hayır diğer hamileliğimde de böyle pembemsi akıntı olurdu yerleşme kanaması olduğunu anlardım. Bundada olunca acabamı dedim testte çıkmayınca o zaman biye belirti yaşıyorum diye uyuz oluyorum🤦🏼‍♀️

Yok hayır diğer hamileliğimde de böyle pembemsi akıntı olurdu yerleşme kanaması olduğunu anlardım. Bundada olunca acabamı dedim testte çıkmayınca o zaman biye belirti yaşıyorum diye uyuz oluyorum🤦🏼‍♀️
Haklısın canım benimde tek sinir olduğum nokta o bu kadar belirtiyi psikolojik yaşamamayız ama anlayamadım gerçekten 🙄

Bana da dedi ki adet gününe kadar devam et adet günü adet olmazsan test yap çıkmazsa duphaston iç olunca gel 😅😅 nasıl dayancam dayiiiii diyemedim 😅😅😅😅😅😅⁉️

En son 9 oldum ama yanımda hiç kolay diğildi beklemek
Şaka yapıyorum zaten kuzum inan hiç birimiz bekleyemeyiz ben bil on kere gitmiştim 😅😅 bana test yapma dedi ben sipariş ettim 😅 işte stres diyor zaten en büyük etken yumurtan çatlayacak ise de ctlamaz bu şekilde yapma dio ma gelde bize sor yapma da nasil

Şaka yapıyorum zaten kuzum inan hiç birimiz bekleyemeyiz ben bil on kere gitmiştim 😅😅 bana test yapma dedi ben sipariş ettim 😅 işte stres diyor zaten en büyük etken yumurtan çatlayacak ise de ctlamaz bu şekilde yapma dio ma gelde bize sor yapma da nasil
Vallahi çok zor her gün aynı soruyu eşime veriyorum sence çocuk nasıl diye🤦🏻‍♀️test yapmak konusunda burda bilenler biliyor ilk dönemler beni bu testler çok yıpratdılar hem ovu hem gebelik testleri en sonda dedim kendime yeter uzak durucam testlerden

Vallahi çok zor her gün aynı soruyu eşime veriyorum sence çocuk nasıl diye🤦🏻‍♀️test yapmak konusunda burda bilenler biliyor ilk dönemler beni bu testler çok yıpratdılar hem ovu hem gebelik testleri en sonda dedim kendime yeter uzak durucam testlerden
En iyisi canım o testler ben de oğlum da n önce bir kaybım var valla oğlum 4 aylık olana kadar gizli gizli teste devam etmiştim ama kendime sonra çok kızdım

En iyisi canım o testler ben de oğlum da n önce bir kaybım var valla oğlum 4 aylık olana kadar gizli gizli teste devam etmiştim ama kendime sonra çok kızdım
Bende öyle mesela bende pcos yok ama stresten gecikmelerim oluyordu günde bazen 2 den fazla test yapıyordum kuruma çizgi çıkarıncada gidiyordum kan vermeye orda neqatif görünce geliyordum eve nefesim kesilene kadar ağlıyordum ve + hamile gibi belirtilerin hepsini yaşıyordum sonra anladımki bu gidişle çocuk hiç gelmez ve bıraktım

Back