- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.301
Etkisinin devam etme ihtimali yüksek canım. Ancak art arda yapacağın testlere göre anlarsın. Ya silikleşecek ya koyulacakAy evet sabırsızca. Test siparişi verdim dün gelmesi gerekiyodu kargocu getirmedi. İğneden sonra 7. Gün hala etkisi vardır o zaman
Seni bilmezmiyim canımın içiSeni yirimbeni biliyorsun anlatmaya gerek yok
Canım bende femara kullandığımda yumurtam çatlayacağı zaman kasık ağrısından ölmüştüm benimde misafirim gelecekti iftara hazırlık yapıyordum bide misafirler olmasa yatağa girer ağlardım bence o ağrıya hatta meloş hatırlarAllah Allah şaşırdım şimdi geç olgunlaşıyordu yani. Şimdi erken olması tedaviye cevap verdiğini gösteriyor o zaman. Ben hiç o kadar ağır bir ağrı yaşamadım. Niye o kadar agrı çektin acaba ya
Hayirlisi zamani gelmeden bilinmez tek basina hamilelk belirtisi olmayablr ama bnde oluordu hamikeykenArkaya doğru oluyo canım
Yumurtlaman ne zman canm daha varsa 2 günlük fitil verebilir doktor mantar bir ara çok uğraşmıştim eşine bulaşma riskide var maalesef tedavi olmazsaKızlar çok üzgünüm sanırım ben mantar gibş bişey oldum yumurta da büyüyor , oramdan çok rahatsızımkaşıntı var , idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Bu döllenmeyi vs etkiler diye düşünüyorum. Doktora gitsem antibiyotik verecek
bide bir saattir batmalar başladı ama bir de garip bir ağrı daha var karnımın alt bölgesinde şu an. böyle sanki oraya ağır bir şey koymuşlar gibi tuhaf bir his var o neden oluyor acaba hiç daha önce olmamıştı. o hisle beraber hafif batmalar oluyor işte.Eki Görüntüle 3289394
hanımlar 2'şer saat arayla yaptığım testler. alttakini daha biraz önce yaptım. çizgi bariz şekilde koyulaşıyor muhtemelen sabah 4-5 gibi tam pik olacak. daha pik olmadığına emin oluyorum test yaptıkça çünkü giderek koyulaşıyor. pik olduktan sonra ne zaman çatlar acaba?
Yumurtlamaya az kaldı canım ben evde vardı kullansam mı bilemedim şimdiYumurtlaman ne zman canm daha varsa 2 günlük fitil verebilir doktor mantar bir ara çok uğraşmıştim eşine bulaşma riskide var maalesef tedavi olmazsa
Peki benim o kadar ağrı çekmemem normal mi ki? Ben çok ağrı çekmedim yaCanım bende femara kullandığımda yumurtam çatlayacağı zaman kasık ağrısından ölmüştüm benimde misafirim gelecekti iftara hazırlık yapıyordum bide misafirler olmasa yatağa girer ağlardım bence o ağrıya hatta meloş hatırlarmelegim can
Oda normal canım diğer gebeliğimde ben ovülasyon ile yumurtlama takip etmiştim piki ve çatlamayı çok net görmüştüm zerre ağrımda olmamıştı çok iyi hissediyordum kendimi o ayda hamile kalmıştımPeki benim o kadar ağrı çekmemem normal mi ki? Ben çok ağrı çekmedim ya
Bilemedmki canm sen bilirsin doktora gitme imkanın varsa daha iyi tabiYumurtlamaya az kaldı canım ben evde vardı kullansam mı bilemedim şimdi
Ayy çok sevindim canım allahım birdaha yaşatmasın o kanamayı sağlıcakla dünyaya gelsin bebeğin inşallah çok korkmuştum ben bile bişey olacak diye allahım korusun bebeğiniKızlar selamün aleyküm kanamam çok oldu gece doktor normal bir durum değil ama olabiliyor dedi.7 de eve geldim zor uyudum bu gün sabah olmadı ama çok şükür suabluk bir sıkıntı yok inşallah.pihti geldi kanamam kırmızıydı önce lekenme olmuştu. Doktor bak sana güzel bi haber vericm dedi ve o müthiş sesi duyduk kızlar!! Kalp atışını
O kadar düşünmüştüm plan yapmistim ki acilde kötü bi şekilde öğrendim eşim duymadı olsun buna da şükür Rabbimden gelene razıyız. Çok dua ettim korku tansiyon panik atak yerini mutluluklar ve endişeye bıraktı.hepibize çok teşekkür ederim Allah bin kez razı olsun A Afratafrac @IADK @tweeetyyy @melisaa93 @The Little Mermaidmelegim can @Pkolu_anneadayi etiket unuttuklarim varsa kusura bakmayın nolur
Zaten doluluk olunca anladımki hamileyim o benim şaşmayan belirtimKızlar bu doluluk hissediyorum dediğiniz şeyi ben hissettimyani şöyle burada Niqu yazmıştı. Ben de regl bekliyorum olcam sanıyorum. Öyle rahmimde bir doluluk hissetmiştim ben de melegim can fnd_50
Ay ne güzelOğlum da balık 7 Mart’ta doğdu
Canım benim çok teşekkür ederim bu ay aşırı inanıyorum zaten o kadar çok inanıyorum ki pozitif sonucu görmek için ay sonunu heyecanla bekliyorumOda normal canım diğer gebeliğimde ben ovülasyon ile yumurtlama takip etmiştim piki ve çatlamayı çok net görmüştüm zerre ağrımda olmamıştı çok iyi hissediyordum kendimi o ayda hamile kalmıştım
Eğer adetinde gecikme vs yaşamıyorsan duzenmicadet görüyorsan yaptır bence cnm. Ama adetin düzensizse sabret cuma filan ver derim o zamana kadar olmazsam. Benim BAT ile seninki aynıymış bu aradaKızlar benim ayın 23’ünde doktor randevum var bat ayın 22’si. Ben hormon testi yaptırayım diye adetin ikinci gününe denk gelecek şekilde randevu almıştım hem de smear testimin sonucuna bakalım diye. Sizce o gün adet olmamışsam kan testi yaptırayım mı? İnş olmamış olurum ya
Eki Görüntüle 3288769 Bat 22 ağustos şimdi eve gelince bi bakayım dedim ama maalesef negatif sanırım krampların nedeni başka bişey hayırlısı artık inşallah Eylüle
Merhaba tam kasık bölgemde genelde sağ tarafında aniden bıçak saplanıyormuş gibi bir ağrı giriyor ama uzun sürmüyor benim ara ara oluyor ben bugün de ilk idrarla test yaptım benim negatif sizin 2.80 çıktıysa belki yükselebilir inşallah pozitif görürsünüzMerhaba benim de var 22 ağustos yani salı günü. Bende erken gebelik testi yaptim 3 gün önce benimde negatif cıktı. Bende de kramp ağrı vs var siz nasıl bi ağrı yaşıyorsunuz acaba belirtiniz varmıydı ? Ben de olsa erken gebelik testinde çıkardı diyip ümitsizliğe kapıldım ama (benim betam 2.80 çıkmıştı geçen hafta smear testi yapılırken doktor istemişti o zaman daha adete 7-8 gün vardi bi kaç gün sonra tekrar kan ver dedi) Kramplariniz tam nasıl acaba nerde oluyor ? Bende inanın hamile değilsem bu ağrılar normal değil kramplar normal değil nasıl oluyor diye düşünmekten kendimi alikoyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?