• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Eklentiler

• IMG_20230818_165625.jpg
    IMG_20230818_165625.jpg
    114,9 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar çok üzgünüm sanırım ben mantar gibş bişey oldum yumurta da büyüyor , oramdan çok rahatsızım 😞 kaşıntı var , idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Bu döllenmeyi vs etkiler diye düşünüyorum. Doktora gitsem antibiyotik verecek 😟

Kızlar selamün aleyküm kanamam çok oldu gece doktor normal bir durum değil ama olabiliyor dedi.7 de eve geldim zor uyudum bu gün sabah olmadı ama çok şükür suabluk bir sıkıntı yok inşallah.pihti geldi kanamam kırmızıydı önce lekenme olmuştu. Doktor bak sana güzel bi haber vericm dedi ve o müthiş sesi duyduk kızlar!! Kalp atışını 🤲🤲🤲
O kadar düşünmüştüm plan yapmistim ki acilde kötü bi şekilde öğrendim eşim duymadı olsun buna da şükür Rabbimden gelene razıyız. Çok dua ettim korku tansiyon panik atak yerini mutluluklar ve endişeye bıraktı.hepibize çok teşekkür ederim Allah bin kez razı olsun A Afratafrac @IADK @tweeetyyy melisaa93 melisaa93 @The Little Mermaid melegim can melegim can Pkolu_anneadayi Pkolu_anneadayi etiket unuttuklarim varsa kusura bakmayın nolur
Çok şükür canım benim 😍🤲🏻 Sabah çok canım sıkılmıştı ama şimdi güzel haberini okumak çok iyi geldi 🥰

Kızlar çok üzgünüm sanırım ben mantar gibş bişey oldum yumurta da büyüyor , oramdan çok rahatsızım 😞 kaşıntı var , idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Bu döllenmeyi vs etkiler diye düşünüyorum. Doktora gitsem antibiyotik verecek 😟
Canım şüpheleniyorsan yarın git bi görün. Mantar da enfeksiyon da riskli diye biliyorum.

Sirkeli
Su ile yıka canım her lavabodan sonra faydası olur

Tam da zamanını buldu aynen canım kısmet 🙏
Sana üzülme diyorum da bakma ben de olsam çok üzülürüm canım ama bir gerçek var ki önemli olan bebişinin sağlıkla gelmesi.... onun için her şer görünende vardır bi hayır diyerek kendimizi rahatlatalım kuşum.

Üzülme lütfen herşeyde vardır bi hayır. Arkadaşım idrar yolu enfeksiyonu yola hamile kaldı, mis gibi de doğurdu. Hiç üzme kendini. Bebişinin geleceği varsa her türlü gelecek 🙏
Tam da zamanını buldu aynen canım kısmet 🙏
Benim arkadaşım bu mantar sonrası fitil kullanirke. Hamile kaldı 🥰🥰😊 üzülmek yok bebeklerimiz gelecekkkkk

Kızlar bişey sorucam vajinada sanki birşey varmış gibi hissediyorum acaba neden nasıl anlatayım hani böyle sanki birşey varda baskı yapıyo dışarıya çıkacak gibi
Ben yumurtlama zamanımdan sonra ilişki esnasında oyle bişey hissettim, sanki orda bişey var gibi geldi ilişki esnasında, meğer hamileymisim inşallah sen de hamilesindir ☺️

Back