- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #28.261
Akşam yeniden yaptım 7 de gene biyle çıktı yarın 11 de kontrolHayır canım ne pik olmul ne de çatlamış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam yeniden yaptım 7 de gene biyle çıktı yarın 11 de kontrolHayır canım ne pik olmul ne de çatlamış![]()
Çok şükür canım benimKızlar selamün aleyküm kanamam çok oldu gece doktor normal bir durum değil ama olabiliyor dedi.7 de eve geldim zor uyudum bu gün sabah olmadı ama çok şükür suabluk bir sıkıntı yok inşallah.pihti geldi kanamam kırmızıydı önce lekenme olmuştu. Doktor bak sana güzel bi haber vericm dedi ve o müthiş sesi duyduk kızlar!! Kalp atışını
O kadar düşünmüştüm plan yapmistim ki acilde kötü bi şekilde öğrendim eşim duymadı olsun buna da şükür Rabbimden gelene razıyız. Çok dua ettim korku tansiyon panik atak yerini mutluluklar ve endişeye bıraktı.hepibize çok teşekkür ederim Allah bin kez razı olsun A Afratafrac @IADK @tweeetyyymelisaa93 @The Little Mermaid
melegim can
Pkolu_anneadayi etiket unuttuklarim varsa kusura bakmayın nolur
Canım şüpheleniyorsan yarın git bi görün. Mantar da enfeksiyon da riskli diye biliyorum.Kızlar çok üzgünüm sanırım ben mantar gibş bişey oldum yumurta da büyüyor , oramdan çok rahatsızımkaşıntı var , idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Bu döllenmeyi vs etkiler diye düşünüyorum. Doktora gitsem antibiyotik verecek
![]()
Beni o konuda tek kurtaran şey gyno fitilKızlar çok üzgünüm sanırım ben mantar gibş bişey oldum yumurta da büyüyor , oramdan çok rahatsızımkaşıntı var , idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Bu döllenmeyi vs etkiler diye düşünüyorum. Doktora gitsem antibiyotik verecek
![]()
Evet canımCanım şüpheleniyorsan yarın git bi görün. Mantar da enfeksiyon da riskli diye biliyorum.
Üzülme lütfen herşeyde vardır bi hayır. Arkadaşım idrar yolu enfeksiyonu yola hamile kaldı, mis gibi de doğurdu. Hiç üzme kendini. Bebişinin geleceği varsa her türlü gelecekEvet canım![]()
Sağol canım..için hala ferah değil kötü hissediyorum..yarın gidebilirsem tekrar gideceğim aklımda düşünceler bitmiyor susmuyorÇok şükür canım benimSabah çok canım sıkılmıştı ama şimdi güzel haberini okumak çok iyi geldi
![]()
Tam da zamanını buldu aynen canım kısmetÜzülme lütfen herşeyde vardır bi hayır. Arkadaşım idrar yolu enfeksiyonu yola hamile kaldı, mis gibi de doğurdu. Hiç üzme kendini. Bebişinin geleceği varsa her türlü gelecek![]()
SirkeliKızlar çok üzgünüm sanırım ben mantar gibş bişey oldum yumurta da büyüyor , oramdan çok rahatsızımkaşıntı var , idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Bu döllenmeyi vs etkiler diye düşünüyorum. Doktora gitsem antibiyotik verecek
![]()
Sana üzülme diyorum da bakma ben de olsam çok üzülürüm canım ama bir gerçek var ki önemli olan bebişinin sağlıkla gelmesi.... onun için her şer görünende vardır bi hayır diyerek kendimizi rahatlatalım kuşum.Tam da zamanını buldu aynen canım kısmet![]()
Üzülme lütfen herşeyde vardır bi hayır. Arkadaşım idrar yolu enfeksiyonu yola hamile kaldı, mis gibi de doğurdu. Hiç üzme kendini. Bebişinin geleceği varsa her türlü gelecek![]()
Benim arkadaşım bu mantar sonrası fitil kullanirke. Hamile kaldıTam da zamanını buldu aynen canım kısmet![]()
Benim kızım boğa 1 Mayıs’ta doğduAy inşallah inşallah
Benim de 25 Nisan gözüküyor doğum için internetten hesaplayınca. Boğa burcu da 20 Nisan tarihinde başlıyor. İnşallah erken gelmez. Benim de gönlümden hep Boğa geçiyordu.
Oğlum da balık 7 Mart’ta doğduAynen babam 29 Nisan o da benim gibi boğaama ben hep istedim cocuğum balık olsun Allah nasip ederse öyle olucak
![]()
Bende ilkez oldu ondan şaşırdım bide korktum yaEvet ama bende zaten bazen olur öyle gebeliğe yormuyorum![]()
Kötü birşey değildir merak etme bebiştendir diyelimBende ilkez oldu ondan şaşırdım bide korktum ya
İnşallah canımKötü birşey değildir merak etme bebiştendir diyelim![]()
Duymuştum yapayım ozaman elma sirkesi olur muSirkeli
Su ile yıka canım her lavabodan sonra faydası olur
Ben yumurtlama zamanımdan sonra ilişki esnasında oyle bişey hissettim, sanki orda bişey var gibi geldi ilişki esnasında, meğer hamileymisim inşallah sen de hamilesindirKızlar bişey sorucam vajinada sanki birşey varmış gibi hissediyorum acaba neden nasıl anlatayım hani böyle sanki birşey varda baskı yapıyo dışarıya çıkacak gibi