- 26 Aralık 2015
- 12.138
- 19.886
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.281
anladım canım valla sanırım çok büyüdüğü için olabilir. Ya bende öyle hiç ağrı yok ağrı olmaması normal mi acaba?17mm olan yumurtam 4 gün sonra çatladı kuzum tombiş bi yumoş oldu galina ondan olabilir. Geç olgunlaşıyordu evet canım bence takviyelerin faydası oldu. Tam zamanında güzel geliştiler bu sefer. Şuan size yazarken bile kasıgıma bıçak saplanıyor
Zaten üzülünce hemen buraya yazdım canımm iyi varsınızSana üzülme diyorum da bakma ben de olsam çok üzülürüm canım ama bir gerçek var ki önemli olan bebişinin sağlıkla gelmesi.... onun için her şer görünende vardır bi hayır diyerek kendimizi rahatlatalım kuşum.
Olur canım hamgisi varsa 1 çay bardagını 1 litre su ile karıştır her lavaboda onunla yıka canımDuymuştum yapayım ozaman elma sirkesi olur mu
Gerçekten mi çok sevindim bunu duyduğuma valla diyorum sizler olmasanız salmıştım yine bir üç ayBenim arkadaşım bu mantar sonrası fitil kullanirke. Hamile kaldıüzülmek yok bebeklerimiz gelecekkkkk
Canım sen bugün yarın değerlendir içeride hazır sperm bulunsun ben girdiğimde de 20 milim vardı ertesi gün çatladı. Zaten yumurtlama akıntın kasık ağrından falan anlarsın diye düşünüyorumEki Görüntüle 3289338
2 saat önce yumurta takibi için muayene oldum, sol yumurtalıkta 20 mm yakın bir yumurtam varmış. doktor bugün yarın çatlayabilir dedi ama internetten bakıyorum 22 mm olunca çatlar yazıyor, bazı yerlerde de 19-20 iken çatlar yazıyor. ne zaman çatlayacak bu yumurta yahu iyice kafam karıştı
Evet evet o fitili kullandı ertesi gün dolu geçmiş onda tutmuş hatta çok şaşırmıştıGerçekten mi çok sevindim bunu duyduğuma valla diyorum sizler olmasanız salmıştım yine bir üç ay
Normaldir canım çok agrısı olan herkes hamile olmuyor ki adet agrısı ile karıştırıyoruz işte. Sonu muhteşem olacak inşallah buna inan yeter kuzumanladım canım valla sanırım çok büyüdüğü için olabilir. Ya bende öyle hiç ağrı yok ağrı olmaması normal mi acaba?
Hemen yapıyorum canım çok sağolOlur canım hamgisi varsa 1 çay bardagını 1 litre su ile karıştır her lavaboda onunla yıka canım
Yarın pik olur büyük ihtimalle en geç bir sonraki güne çatlar canım
Rica ederim canım faydası olur inşallah. Ben çok oluyordun mantar çok faydasını gördümHemen yapıyorum canım çok sağol
Ya bir de benim yumurta bugün catladı belki üç beş gün sonra ben de yerleşme ağrısı çekerim sen gibiNormaldir canım çok agrısı olan herkes hamile olmuyor ki adet agrısı ile karıştırıyoruz işte. Sonu muhteşem olacak inşallah buna inan yeter kuzum
14. Gün garanti geçiyor ama 10-12. Günlerde de geçebiliyor. İdrar testi yaparken silikleşmesini ve sonra yeniden koyulaşmasını takip edebilirsin, sabırsızlanıyorsan ama en güzeli iğneden sonra 14. Gün test yapmakKızlar yaa çatlama iğnesinin etkisi kaç günde geçiyodu beta hcg olarakedahandro
İnşallah canım yaptım 1 ltRica ederim canım faydası olur inşallah. Ben çok oluyordun mantar çok faydasını gördüm
Yok kullanmadim hiçte iki tane yumurtam olmaz cok önceden femara kullanmistim tee o zaman olmustu ilk defa 2 yumurta onunda biri catlayip biri catlamamistiDoğru olabilir. Famera klomen vs kullNmış mıydın kullNdıysan çok olası çünkü
Ay evet sabırsızca. Test siparişi verdim dün gelmesi gerekiyodu kargocu getirmedi. İğneden sonra 7. Gün hala etkisi vardır o zaman14. Gün garanti geçiyor ama 10-12. Günlerde de geçebiliyor. İdrar testi yaparken silikleşmesini ve sonra yeniden koyulaşmasını takip edebilirsin, sabırsızlanıyorsan ama en güzeli iğneden sonra 14. Gün test yapmak
İyiyim çok şükür canım göbek büyütmeye devam ediyorum. Evimide çok özledim valla ama eşim malatyada ben elazığda tek kalırım diye mecbur burdayım 20 güne dönecem inşallah sen napıyosun aşılama önümüzdeki aymı olacak?Ailenle vakit geçir doyasıya canım, sene bu zamanlar sağında bir bebek, solunda bir bebek kimseyle görüşmeye fırsatın olmayacak
İyisindir İnşallah.
Bilmiyorum cnm bekleyip gorcez bakalim hayırlısı artıkO zaman erken kuzum belki 2.yumurtan piklemiştie
Anladım o zman velki de bi ilki yaşıyorsunYok kullanmadim hiçte iki tane yumurtam olmaz cok önceden femara kullanmistim tee o zaman olmustu ilk defa 2 yumurta onunda biri catlayip biri catlamamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?