2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

anladım canım valla sanırım çok büyüdüğü için olabilir. Ya bende öyle hiç ağrı yok ağrı olmaması normal mi acaba?

Canım sen bugün yarın değerlendir içeride hazır sperm bulunsun ben girdiğimde de 20 milim vardı ertesi gün çatladı. Zaten yumurtlama akıntın kasık ağrından falan anlarsın diye düşünüyorum

anladım canım valla sanırım çok büyüdüğü için olabilir. Ya bende öyle hiç ağrı yok ağrı olmaması normal mi acaba?
Normaldir canım çok agrısı olan herkes hamile olmuyor ki adet agrısı ile karıştırıyoruz işte. Sonu muhteşem olacak inşallah buna inan yeter kuzum

Kızlar yaa çatlama iğnesinin etkisi kaç günde geçiyodu beta hcg olarak edahandro
14. Gün garanti geçiyor ama 10-12. Günlerde de geçebiliyor. İdrar testi yaparken silikleşmesini ve sonra yeniden koyulaşmasını takip edebilirsin, sabırsızlanıyorsan ama en güzeli iğneden sonra 14. Gün test yapmak

hanımlar 2'şer saat arayla yaptığım testler. alttakini daha biraz önce yaptım. çizgi bariz şekilde koyulaşıyor muhtemelen sabah 4-5 gibi tam pik olacak. daha pik olmadığına emin oluyorum test yaptıkça çünkü giderek koyulaşıyor. pik olduktan sonra ne zaman çatlar acaba?

Ay evet sabırsızca. Test siparişi verdim dün gelmesi gerekiyodu kargocu getirmedi. İğneden sonra 7. Gün hala etkisi vardır o zaman

Ailenle vakit geçir doyasıya canım, sene bu zamanlar sağında bir bebek, solunda bir bebek kimseyle görüşmeye fırsatın olmayacak
İyisindir İnşallah.
İyiyim çok şükür canım göbek büyütmeye devam ediyorum. Evimide çok özledim valla ama eşim malatyada ben elazığda tek kalırım diye mecbur burdayım 20 güne dönecem inşallah sen napıyosun aşılama önümüzdeki aymı olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…