• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Karnıma iğneler batıyordu kalktım test yaptım dünkü doğru olsaydı bugün daha kızarık olurdu diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG20230820064258.jpg
    IMG20230820064258.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG20230820063722.jpg
    IMG20230820063722.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 60
canım cevapların için çok teşekkür ederim öncelikle, son olarak şunu da sorayım sana; yumurta 22 olmadan çatlayabilir mi peki? 19-20 iken çatlaması yaygın mıdır mesela?
Tabi çatlayabilir kuzum. 18-22 arası yumurta için ideal boyuttur ve çatlamaya yakın demektir. Günde ortalama 2mm büyür yumurta ama tabi bu duruma göre de değişir, daha az da büyüyebilir. Eğer tam olarak ne zaman çatlatacağını görmek istiyorsan bugünden itibaren ovulasyonu sabah öğle akşam yaparak yakalayabilirsin. Herkesin döngüsü farklıdır. Ben mesela bu ay saat 21.00de yaptım pike yakındı, gece 4e saat kurup kalktım pik olmultu, akşam 17de yaptım çatlamıştı.... Onun için diyorum gece çatlıyorsan tam piki (eşit iki çizgiyi) göremiyor olabilirsin canım.

Çatlamayı gördükten üç dört gün sonra olan ilişkide de olma ihtimali var mı ki canım
Kuzucum bazı şeylerin bilimsel açıklaması yok 😅 bebiş işleri süprizli oluyor. Adetin son günü bir birliktelikle hamile kalan da var, yumurtlamam geçmişti, günümde değildim deyip hamile kalan da var. Sen şuan yüksek hamile kalma ihtiimalinin olduğu dönemdesin o sebeple boş geçme. En azından bir hafta. Bazı araştırmalara göre yumurta 24 saat, bazılarına göre 36 saat yaşıyor, sperm de bazı araştırmalara göre 72 Saat, bazılarına göre beş gün yaşıyor. Nerde neyin olacağı belli olmaz, değerlendirmeye devam canım 🙏

Kuzucum bazı şeylerin bilimsel açıklaması yok 😅 bebiş işleri süprizli oluyor. Adetin son günü bir birliktelikle hamile kalan da var, yumurtlamam geçmişti, günümde değildim deyip hamile kalan da var. Sen şuan yüksek hamile kalma ihtiimalinin olduğu dönemdesin o sebeple boş geçme. En azından bir hafta. Bazı araştırmalara göre yumurta 24 saat, bazılarına göre 36 saat yaşıyor, sperm de bazı araştırmalara göre 72 Saat, bazılarına göre beş gün yaşıyor. Nerde neyin olacağı belli olmaz, değerlendirmeye devam canım 🙏
Anladım canım yorumun için çok teşekkür ederim umarım en yakın zamanda bebiş haberleri alırız❤️🙏🏼

Allah Allah şaşırdım şimdi geç olgunlaşıyordu yani. Şimdi erken olması tedaviye cevap verdiğini gösteriyor o zaman. Ben hiç o kadar ağır bir ağrı yaşamadım. Niye o kadar agrı çektin acaba ya
17mm olan yumurtam 4 gün sonra çatladı kuzum tombiş bi yumoş oldu galina ondan olabilir. Geç olgunlaşıyordu evet canım bence takviyelerin faydası oldu. Tam zamanında güzel geliştiler bu sefer. Şuan size yazarken bile kasıgıma bıçak saplanıyor

İlk idrar ile yapmaya özen gösterin. Çoook fark ediyo
İlk idrar olmamasına rağmen çook koyuydu enfeksiyonum mu var acaba dedim çokta su içerim 🤷🏼 görselde işaretli gibiydi 🤭 şöyle de bir durum var çok afadersin ishal var o yüzden susuz kalmış olabilir de aman neyse ne 🤣 zamanı gelince görürüz rahatsızlık veriyorum kusura bakmayın 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_20230820_225851.jpg
    IMG_20230820_225851.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Kızlar gunaydın
Yogun bi hafta sonu geçirdim
Yorucuydu
İğne ve coraspine devam 2 gundur
Yarın doktora gıdecegım 2 hafta oldu görmedim bebişimi
İnşallh iyidir pıhtılaşma çıkınca içime cok fena kurt düştü
2 gundur tum belirtılerım gttı
Agzımın tadı düzeldi, koku hasssasıyetımde gttı bırden
Yarın ola hayrola 🙏🙏🙏🙏
Dua edin
Bence zor dönemi atlattın bebeğim bende de bir sabah uyandığımda her şey normale dönmüştü. Kötü düşünme bebeğinin iyi olduğunu göreceksin İnşAllah 🤲🏻😍

Back