2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Merhaba hanımlar. En üstteki testi pik, altındaki testi çatlama olarak yorumlamıştım. Sizin fikriniz nedir?

Eklentiler

• IMG_3439.jpeg
    92,6 KB · Görüntüleme: 45
Bugün yarın çatlayacak canım. Neresi kafanı karıştırdı anlamadım? Tam olarak saat verilmez ki yeterince büyümüş, 22mm civarı çatlaması beklenir. 27 mmde de çatlayanlar olabiliyor. Bir iki güne 22 olur o.

Allah Allah şaşırdım şimdi geç olgunlaşıyordu yani. Şimdi erken olması tedaviye cevap verdiğini gösteriyor o zaman. Ben hiç o kadar ağır bir ağrı yaşamadım. Niye o kadar agrı çektin acaba ya

kuzum ama ben testte daha hiç eşit çizgi görmedim ki o olmadan çatlayabilir mi?
Canım muhtemelen gece çatlıyorsun onun için iki eşit çizgi göremiyorsun. Benim mesela gün içinde senin bu testin gibi olur testim. Gece bir bakarım pik olmuş. Sabaha da çatlamış. Bir gün içinde değişebiliyor. Senin yapman gereken bir boş bir dolu değerlendirmek

canım cevapların için çok teşekkür ederim öncelikle, son olarak şunu da sorayım sana; yumurta 22 olmadan çatlayabilir mi peki? 19-20 iken çatlaması yaygın mıdır mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…