• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Dün gece yatarken vajinamın sağ alt kısmında hissettim bende bunu uyuyana kadar belirli aralıklarla hissettirdi kendini şuan öyle bir şey yok acaba yerleşmeyle alakalı bir durum mu🤔 heyecanlansam mı artık hiçbir belirtiyi takip etmeyecektim sözde😂😂😂
İnşallah bebişin seninledir kuzum 🌸 hadi güzel haberler ver bize ne kadar kaldı adetine

Bende de var canım alt karnımda hep doluluk var dümdüz yatamıyorum gece nedense. Ama benim ilk ayım degil klomen kullanımı her ay olmuyordu
Klomen her kullandığında olmuyordu yani doğru mu anladım ? Çok doğru tarif ettin alt karında doluluk var hassaslık var. Kaç kere ve ne zaman kullandın onlarda olmadı mi kuzum

Canik inofic kullanmıştım bunay sadece.

Ya ben hafif pembe lekelerini görmeye başladım. 1-2 güne regl gelir.
Aşılama öncesi son çıkış kendiligimden klomen mi kullansam acaba ?
Kendiliğinden kullanma canım hormon tahlili yaptırmış mıydın? Doktor benim hormonlarıma ve eşimin sperm testine bakarak klomen tedavisini başlattı. (Hormon değerlerim iyiydi buarada) Kimi doktor günde bir tane, kimi iki tane hatta kimi üç tane içmeyi öneriyor. Fazla ya da eksik akımında sıkıntı olabilir veyahut takibi yapılmaz fazla büyürse kist vs olabilir bence doktor gözetiminde kullan

Kızlar pik gördüm bugün. 3 gündür değerlendirdik. Yarın ara verip salı mı değerlendirdiksek acaba😄adam bıktı yaklaşınca kaçacak artik😅
Kuzum şu önündeki bir hafta çok önemli. Pik olduğu gün, silikleştiğini gördüğün gün ve ertesi günü , sonra bir dolu bir boş yaparak gidersen şansın artar bence. Değerlendirin bol şans😁 biz hep gün aşırı devam ediyorduk hatta bazen iki gün boşluk veriyorduk ama sperm sayısında sıkıntı vs yoksa yumurtlama zamanı üst üste değerlendirme sıkıntı olmaz. Bu ay ben de öyle deniyorum

😄😄Yaa ben ilk kez ovulasyon yaptım bu ay eşit olunca çizgiler pik sandım. Bugünde silinmesini beklerken daha da koyulastı.
Arkadaş doğru söylüyor 3 gündür değerlendiriyorsanız bugün boşluk bırakın o zaman yarın ve bir sonraki günü mutlaka değerlendirin 😍😁

Kendiliğinden kullanma canım hormon tahlili yaptırmış mıydın? Doktor benim hormonlarıma ve eşimin sperm testine bakarak klomen tedavisini başlattı. (Hormon değerlerim iyiydi buarada) Kimi doktor günde bir tane, kimi iki tane hatta kimi üç tane içmeyi öneriyor. Fazla ya da eksik akımında sıkıntı olabilir veyahut takibi yapılmaz fazla büyürse kist vs olabilir bence doktor gözetiminde kullan
Canım geçen ay tahlillerim yapıldı, herşey normal.
Aslında kendimi tamamen doktora bırakmak istiyorum, kendimi şimdiye kadar iyi bir doktora birakmadigim için pişmanım. Ama bir yandan da ilçede yaşamak, üstüne deprem derken şartlar oluşmadı, şimdi de özelde para tuzağı olduğunu dusunuyorim mecbur dediklerini yapacağım ama.
Bir kez kloman kullandım baska da tedavim olmadı, bu doktor da direk aşılamaya başlıyor.
Bundan önce bir kaç kez yumurta takibi yapsaydı keske

Klomen her kullandığında olmuyordu yani doğru mu anladım ? Çok doğru tarif ettin alt karında doluluk var hassaslık var. Kaç kere ve ne zaman kullandın onlarda olmadı mi kuzum
Aralık ocak şubat mart 4 ay kullandım kuzum hiç birinde böyle dolgunluk olmadı yani sırt üstü yatıyorum orada birşey var gibi rahatsız ediyor kuzum bu ay tekrar verdi doktorum aşkım

Aralık ocak şubat mart 4 ay kullandım kuzum hiç birinde böyle dolgunluk olmadı yani sırt üstü yatıyorum orada birşey var gibi rahatsız ediyor kuzum bu ay tekrar verdi doktorum aşkım
fnd_50 fnd_50 benim de yumurtlayan kasığımda minik minik sızlamalar oluyor. Artık femara mı yaptı, vitaminlerin mi etkisi, duphastonla progestanın mı etkisi bilmiyorum 🤣🤣🤣 hepsinden öte umarım döllenmedir 😅😅 keşke evimizde ultrasonumuz olaydı da bakaydık 🤣 çok merak ediyorum neler oluyor oralarda

Canım geçen ay tahlillerim yapıldı, herşey normal.
Aslında kendimi tamamen doktora bırakmak istiyorum, kendimi şimdiye kadar iyi bir doktora birakmadigim için pişmanım. Ama bir yandan da ilçede yaşamak, üstüne deprem derken şartlar oluşmadı, şimdi de özelde para tuzağı olduğunu dusunuyorim mecbur dediklerini yapacağım ama.
Bir kez kloman kullandım baska da tedavim olmadı, bu doktor da direk aşılamaya başlıyor.
Bundan önce bir kaç kez yumurta takibi yapsaydı keske
Hiç yumurta takibi yapmıyorsa şansını deneyebilirsin gibi geldi bana kuzum. Bir kez tecrüben de var. Ama şunu da unutma, eğer bu ay kist olursa önümüzdeki ayki aşılamandan da olursun. Bunu göze alabilirsin iç.

fnd_50 fnd_50 benim de yumurtlayan kasığımda minik minik sızlamalar oluyor. Artık femara mı yaptı, vitaminlerin mi etkisi, duphastonla progestanın mı etkisi bilmiyorum 🤣🤣🤣 hepsinden öte umarım döllenmedir 😅😅 keşke evimizde ultrasonumuz olaydı da bakaydık 🤣 çok merak ediyorum neler oluyor oralarda
İnşallah dölleniyordur minnoşlarımız kuzum. Allahım nolur duy sesimizi bize saglıklı sıhhatli hamilelikler nasip et 🙏🙏🙏

Kuzum şu önündeki bir hafta çok önemli. Pik olduğu gün, silikleştiğini gördüğün gün ve ertesi günü , sonra bir dolu bir boş yaparak gidersen şansın artar bence. Değerlendirin bol şans😁 biz hep gün aşırı devam ediyorduk hatta bazen iki gün boşluk veriyorduk ama sperm sayısında sıkıntı vs yoksa yumurtlama zamanı üst üste değerlendirme sıkıntı olmaz. Bu ay ben de öyle deniyorum
Yarın heralde siliklesme başlar diye düşünüyorum. Yarinda değerlendirelim en iyisi🤭sonra 1 gün dolu 1 gün boş bu haftayı da değerlendirelim. Bugün resmen kocam bana ahh hastayım dedi🤣🤣 hep ben derdim şimdi o diyor🤣

İnşallah dölleniyordur minnoşlarımız kuzum. Allahım nolur duy sesimizi bize saglıklı sıhhatli hamilelikler nasip et 🙏🙏🙏
Amiiiiin aamiiiiiin Allah'ımmmm duy bu topikteki biz kızlarınıı 🤰🙏 çook çooook istiyoruzzzz... Yeterince sınandık, konunun uzmanı olduk, çok ağladık artık bebişlerimize sağlıkla kavuşalımm.

Back