- 26 Aralık 2015
- 12.129
- 19.861
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.201
Onda yumurta takibi yaptırmış muydun kuzum kaç yumurtan oluşmuştu. Ay bu ay farklılık var diyorusn yaniAralık ocak şubat mart 4 ay kullandım kuzum hiç birinde böyle dolgunluk olmadı yani sırt üstü yatıyorum orada birşey var gibi rahatsız ediyor kuzum bu ay tekrar verdi doktorum aşkım
Aşkım ben de yumurta çatlama dönemindeyim klomen de kullandım ya ondan olabilir bu doluluk hissiKızlar bu doluluk hissediyorum dediğiniz şeyi ben hissettimyani şöyle burada @Niqu yazmıştı. Ben de regl bekliyorum olcam sanıyorum. Öyle rahmimde bir doluluk hissetmiştim ben de melegim can fnd_50
İnşallah bebiştirAşkım ben de yumurta çatlama dönemindeyim klomen de kullandım ya ondan olabilir bu doluluk hissi
Hahahahahha ah bu kocalar bazen benimki de takılıyor başım ağrıyor diyorYarın heralde siliklesme başlar diye düşünüyorum. Yarinda değerlendirelim en iyisisonra 1 gün dolu 1 gün boş bu haftayı da değerlendirelim. Bugün resmen kocam bana ahh hastayım dedi hep ben derdim şimdi o diyor
Seni çok iyi anlıyorum. Artık insan çok yoruluyor bir an önce olsun istiyor ama iyi doktora gelmek çok önemli. Doktor gözetiminde kullanmanı tavsiye ederim canımCanım geçen ay tahlillerim yapıldı, herşey normal.
Aslında kendimi tamamen doktora bırakmak istiyorum, kendimi şimdiye kadar iyi bir doktora birakmadigim için pişmanım. Ama bir yandan da ilçede yaşamak, üstüne deprem derken şartlar oluşmadı, şimdi de özelde para tuzağı olduğunu dusunuyorim mecbur dediklerini yapacağım ama.
Bir kez kloman kullandım baska da tedavim olmadı, bu doktor da direk aşılamaya başlıyor.
Bundan önce bir kaç kez yumurta takibi yapsaydı keske
Yaaaa inşallah hadi bakalım bu ay hamileyiz hepimizAy
Ay bende deniyorum canım bende atıcam inşallah bat 4 eylül
Çok mantıklı keşke ultrason cihazlarımız hormon testi yapan alet edavatlarımız olsaydı ya da direkt kadın doğumcu olsaydıkfnd_50 benim de yumurtlayan kasığımda minik minik sızlamalar oluyor. Artık femara mı yaptı, vitaminlerin mi etkisi, duphastonla progestanın mı etkisi bilmiyorum hepsinden öte umarım döllenmedir keşke evimizde ultrasonumuz olaydı da bakaydık çok merak ediyorum neler oluyor oralarda
Nasıl bir doluluk canım beni rahatsız ediyor. Yan yatmazsam sırt üstü yatamıyırum gergiye geliyor gibi yani kuzumKızlar bu doluluk hissediyorum dediğiniz şeyi ben hissettimyani şöyle burada @Niqu yazmıştı. Ben de regl bekliyorum olcam sanıyorum. Öyle rahmimde bir doluluk hissetmiştim ben de melegim can fnd_50
Ailenle vakit geçir doyasıya canım, sene bu zamanlar sağında bir bebek, solunda bir bebek kimseyle görüşmeye fırsatın olmayacakKızlarrrrsizi çok özledim nasılsınız napıyosunuz. Ben elazığdan istanbula annemlere geldim geleli o kadar yoğunumki foruma bile doğru düzgün girmiyorum. Girdiğimdede şöyle bi göz atıp çıkıyorum
Tabiki kuzum doktor takibinde kullandım. Ama o zamanlar yumırtam döngünün 21. Günü 28. Günü yeterli büyüklüge geliyordu. İlk defa böyle 12. Günüm 19 mm ve 13mm yumurtam oldu. Ve bir gün ara verip gittigimde 13 olan 17mm olmuştu ve o yumurtam çatlarken çektigim agrıyı hiç bir zaman çekmedim. O an misafirim geldi onlar olmazsa oturur aglardım. 2 gün çektim o agrıyı kuzumOnda yumurta takibi yaptırmış muydun kuzum kaç yumurtan oluşmuştu. Ay bu ay farklılık var diyorusn yaniumarım iyiye işaret inanıyorum
Bu haftayı da atlatsak sonrası beklemekHahahahahha ah bu kocalar bazen benimki de takılıyor başım ağrıyor diyoraynen öyle değerlendirin bence de kuzum bugün boş geçin yarın devam edim
Çatlamaya değil baya çatlamış duruyor
Yarın ya da öbür gün pik görürsün diye tahmin ediyorum canım
Seni yirimKızlarrrrsizi çok özledim nasılsınız napıyosunuz. Ben elazığdan istanbula annemlere geldim geleli o kadar yoğunumki foruma bile doğru düzgün girmiyorum. Girdiğimdede şöyle bi göz atıp çıkıyorum
Ay hadi inşallah balımmmmHamilelik belirtisi o kuzum dudaklarında da sızlama gibi bi ağrı oluyordu benim dediğin gibi aynı dışarı fırtlıcak gibi oluyordu hareket edince de
Yarında çatlayabilir 2 günede çatlayabilir kuzum sen degerlendir çatlamaya hazır şuanEki Görüntüle 3289338
2 saat önce yumurta takibi için muayene oldum, sol yumurtalıkta 20 mm yakın bir yumurtam varmış. doktor bugün yarın çatlayabilir dedi ama internetten bakıyorum 22 mm olunca çatlar yazıyor, bazı yerlerde de 19-20 iken çatlar yazıyor. ne zaman çatlayacak bu yumurta yahu iyice kafam karıştı
Arkaya doğru oluyo canımVajinanin icine arkaya dogru ise hamilelk olablr veya ucunda ise bazn enfeksion filanda sebep olablior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?