2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Aralık ocak şubat mart 4 ay kullandım kuzum hiç birinde böyle dolgunluk olmadı yani sırt üstü yatıyorum orada birşey var gibi rahatsız ediyor kuzum bu ay tekrar verdi doktorum aşkım
Onda yumurta takibi yaptırmış muydun kuzum kaç yumurtan oluşmuştu. Ay bu ay farklılık var diyorusn yani umarım iyiye işaret inanıyorum

Aşkım ben de yumurta çatlama dönemindeyim klomen de kullandım ya ondan olabilir bu doluluk hissi

Hahahahahha ah bu kocalar bazen benimki de takılıyor başım ağrıyor diyor aynen öyle değerlendirin bence de kuzum bugün boş geçin yarın devam edim

Seni çok iyi anlıyorum. Artık insan çok yoruluyor bir an önce olsun istiyor ama iyi doktora gelmek çok önemli. Doktor gözetiminde kullanmanı tavsiye ederim canım

Çok mantıklı keşke ultrason cihazlarımız hormon testi yapan alet edavatlarımız olsaydı ya da direkt kadın doğumcu olsaydık inşallah bebiştendir kuzum ben henüz yumurtanın çatladığı gündeyim ondan dolayı diye düşünüyorum hiç böyle olmuyordu ama klomen kullandığım ay bu ay böyle oldu

Nasıl bir doluluk canım beni rahatsız ediyor. Yan yatmazsam sırt üstü yatamıyırum gergiye geliyor gibi yani kuzum

Ailenle vakit geçir doyasıya canım, sene bu zamanlar sağında bir bebek, solunda bir bebek kimseyle görüşmeye fırsatın olmayacak
İyisindir İnşallah.

Onda yumurta takibi yaptırmış muydun kuzum kaç yumurtan oluşmuştu. Ay bu ay farklılık var diyorusn yani umarım iyiye işaret inanıyorum
Tabiki kuzum doktor takibinde kullandım. Ama o zamanlar yumırtam döngünün 21. Günü 28. Günü yeterli büyüklüge geliyordu. İlk defa böyle 12. Günüm 19 mm ve 13mm yumurtam oldu. Ve bir gün ara verip gittigimde 13 olan 17mm olmuştu ve o yumurtam çatlarken çektigim agrıyı hiç bir zaman çekmedim. O an misafirim geldi onlar olmazsa oturur aglardım. 2 gün çektim o agrıyı kuzum

2 saat önce yumurta takibi için muayene oldum, sol yumurtalıkta 20 mm yakın bir yumurtam varmış. doktor bugün yarın çatlayabilir dedi ama internetten bakıyorum 22 mm olunca çatlar yazıyor, bazı yerlerde de 19-20 iken çatlar yazıyor. ne zaman çatlayacak bu yumurta yahu iyice kafam karıştı

Seni yirim beni biliyorsun anlatmaya gerek yok

Yarında çatlayabilir 2 günede çatlayabilir kuzum sen degerlendir çatlamaya hazır şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…