• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bende dünden beri çok fenayım hapşırık, burun tıkanıklığı ,burun akması ve ishal olmuşum karnıma iğneler sokuyorlar gibi ağlarım var kasığımda bir ağrı belime vuruyor biraz ☹️ havalarda mikro var galiba yada içtiğimiz sular da
Kuzum inşallah bu belirtilerin hepsi hamileliktendir . Benim de yumoş çatladı çatlayalı ufak ufak agrılarım geçmiyor kasıgım batıyor iyiye yoralım iyi olsun inşallah 👼👼👼👼

Kızlar pik gördüm bugün. 3 gündür değerlendirdik. Yarın ara verip salı mı değerlendirdiksek acaba😄adam bıktı yaklaşınca kaçacak artik😅

Eklentiler

• Screenshot_20230820-180108_Femometer.jpg
    Screenshot_20230820-180108_Femometer.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 20230820_180210.jpg
    20230820_180210.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 47
B
Kızlar pik gördüm bugün. 3 gündür değerlendirdik. Yarın ara verip salı mı değerlendirdiksek acaba😄adam bıktı yaklaşınca kaçacak artik😅
kız niye pik olmadan o kadar çok değerlendirdiniz 😂 pikten itibaren 3 gün arka arkaya çok önemli asıl

Piki bugün gördüysen bugün ara verip yarın değerlendirmelisin diye düşünüyorum. Muhtemelen yarın çatlayacak canım

Kızlar bişey sorucam vajinada sanki birşey varmış gibi hissediyorum acaba neden nasıl anlatayım hani böyle sanki birşey varda baskı yapıyo dışarıya çıkacak gibi
Vajinanin icine arkaya dogru ise hamilelk olablr veya ucunda ise bazn enfeksion filanda sebep olablior

Kızlar bişey sorucam vajinada sanki birşey varmış gibi hissediyorum acaba neden nasıl anlatayım hani böyle sanki birşey varda baskı yapıyo dışarıya çıkacak gibi
Hamilelik belirtisi o kuzum dudaklarında da sızlama gibi bi ağrı oluyordu benim dediğin gibi aynı dışarı fırtlıcak gibi oluyordu hareket edince de

Hamilelik belirtisi o kuzum dudaklarında da sızlama gibi bi ağrı oluyordu benim dediğin gibi aynı dışarı fırtlıcak gibi oluyordu hareket edince de
Dün gece yatarken vajinamın sağ alt kısmında hissettim bende bunu uyuyana kadar belirli aralıklarla hissettirdi kendini şuan öyle bir şey yok acaba yerleşmeyle alakalı bir durum mu🤔 heyecanlansam mı artık hiçbir belirtiyi takip etmeyecektim sözde😂😂😂

Back