- 26 Aralık 2015
- 12.129
- 19.856
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.141
Gerçi ovulasyon testini bilmem ama canım gebelik testleri vasatAaaa gerçekten miii ? Bana da çok net gösteriyor gibi geldi daha bende almam o halde
Senin yumoşlar çatladıysa hepsi yükselişe geçer artık kuzum. Ya varya her gün ayrı bi heycanAynen iyi kuzum Şuan. Bakalım benim ne olacak yarın
Dijital olan herhangi birinden alabilirsin canım farketmiyor. Dil altından ölçeceksinKozlar güzel kızlar bu ay bende ateş takibi yapayım diyorum da acaba hangi ateş ölçerden alayım öneriniz var mı
Kuzumm ben grip oluyorum bogazım inmişti zaten iki gündür. Bugünde burnum tıkalı uyandım. Hasta oluyorum galiba. İyi bie şey mi acabaGerçi ovulasyon testini bilmem ama canım gebelik testleri vasat
Aaaa ama hep genel olarak onu veriyorlarGerçi ovulasyon testini bilmem ama canım gebelik testleri vasat
Yok kuzum kür yaptım çörek otu kürü bişey kullanmadım 3 gündür kullanıyorum ek takviye başkaKlomen felan kullandın mı canım. Normalde klomen kullananlarda olur ikinci yumurtlama ama bilemedim olabilir tabiki. Ya sonucu güzel olsun da tek fark hiç farketmez kuzu
Çok teşekkür ederim yorumun içinDijital olan herhangi birinden alabilirsin canım farketmiyor. Dil altından ölçeceksin
Umutsuzluk yok. Hiçbir zaman olmamalı. Yaşıyorsak, nefes alıyorsak her zaman umut var demektir. İnanmak başarmanın yarısı ve buna yürekten inanacağız. Sen de inanİnşallah canım.
Çok umutsuzum.hic belirti de yok.
Önümüzdeki adet dönemi aşılamaya başlayacağız. Niyeyse onda da umudum yok.bir sorun olsa ustesine gideriz, değerleri normallestirmeye çalışırız. Ama böyle hiç sebep yokken olmaması boşa kürek çekiyor gibiyim.
Rabbim bir mucize göstersin.
Senin bat ne zaman ?
Ağrın sizin oldu mu klomenle ?
Canım iki ay artımed testi silik pozitif çıkardı hamileyim diye havalara uçtum kan verdim negatif sonra adet oldum. İlk zaman kimyasal oldum sanıyordum ama merakımdan adetin 5. Günü yaptım o zaman bile silik pozitif çıkardı bayağı çizgi ama. Ama şunu söylemek istiyorum artımedin iki çeşidi var t1 t2 yazan güvenilir ama diğer çeşidi sahte olan. İlk sayfada var bir gözat istersen. Burada birçok arkadaş o sahtesine denk gelip hayal kırıklığına uğradıAaaa ama hep genel olarak onu veriyorlar
Amanın dikkat et kuzum bu süreçte bağışıklık sistemi çökebiliyorKuzumm ben grip oluyorum bogazım inmişti zaten iki gündür. Bugünde burnum tıkalı uyandım. Hasta oluyorum galiba. İyi bie şey mi acaba
Hiç sorma kuzum aşırı heyecanlı her günSenin yumoşlar çatladıysa hepsi yükselişe geçer artık kuzum. Ya varya her gün ayrı bi heycan
Ben öyle tahmin ettim aynı durumu yaşayınca. Bana öyle geldi yarın bakalım durum ne olacakİkinci yumurtlamaymış kuzum Funda öyle söylüyor onunla aynı gidiyorum oda benim gibi bugün
Başka yumoş kalmadıysa yükselmesi gerek kuzum. İlk çatlama ateşin 3 derece yükselmedi mi normalde nasıl yükseliyordu. Benim hep 3 derecelik yükselişle başlar. Seninde 36.4 den 36.7 ye yükseldiyse 3 derecelik artış olmuş. Bu arada grip olmam acaba hamilelige işaret mi o anlamda sordum kuzumHiç sorma kuzum aşırı heyecanlı her günacaba biz yerleşme düşüşü yaşayacak mıyız bir de ne dicem ben hiç birden 36.7 ye yükselmedim ha dün birden 36.7 oldu şok oldum. Kademe kademe yükselir normalde 36.5 gibi civardan başlar bu iyi bir şey mi acaba. İlk yükselen ateşim kaç olacak şimdi onu merak ediyorum yarın yükselir bence
Evet evet 3 derecelik yükseliş oluyordu ama 36.2 olurdu genelde dip ateş sonra 36.5 falan ile yükselirdi. İşte dedim hamilelik belirtilerinden biri bağışıklığın ufak çaplı düşmesi ve grip vs olunmasıBaşka yumoş kalmadıysa yükselmesi gerek kuzum. İlk çatlama ateşin 3 derece yükselmedi mi normalde nasıl yükseliyordu. Benim hep 3 derecelik yükselişle başlar. Seninde 36.4 den 36.7 ye yükseldiyse 3 derecelik artış olmuş. Bu arada grip olmam acaba hamilelige işaret mi o anlamda sordum kuzum
Canik inofic kullanmıştım bunay sadece.İnşallah aşılamaya gerek kalmaz kuzumbu ay kullandın mı vitamin veya ilaç?
Ya ben hafif pembe lekelerini görmeye başladım. 1-2 güne regl gelir.Umutsuzluk yok. Hiçbir zaman olmamalı. Yaşıyorsak, nefes alıyorsak her zaman umut var demektir. İnanmak başarmanın yarısı ve buna yürekten inanacağız. Sen de inanher nasip vaktine esirdir. Bizimki de vaktini bekliyor. Klomen içtiğim süre boyunca ağrım sızım olmadı ama çatlama zamanı kasıklarımda doluluk şişkinlik sancı gibi şeyler oldu.benim bat şimdilik 3 Eylül gibi duruyor
Bende dünden beri çok fenayım hapşırık, burun tıkanıklığı ,burun akması ve ishal olmuşum karnıma iğneler sokuyorlar gibi ağlarım var kasığımda bir ağrı belime vuruyor birazKuzumm ben grip oluyorum bogazım inmişti zaten iki gündür. Bugünde burnum tıkalı uyandım. Hasta oluyorum galiba. İyi bie şey mi acaba
İlk defa kullanacaksan asla önermem tecrğben varsa kullan canımCanik inofic kullanmıştım bunay sadece.
Ya ben hafif pembe lekelerini görmeye başladım. 1-2 güne regl gelir.
Aşılama öncesi son çıkış kendiligimden klomen mi kullansam acaba ?
Bende de var canım alt karnımda hep doluluk var dümdüz yatamıyorum gece nedense. Ama benim ilk ayım degil klomen kullanımı her ay olmuyorduBende aşırı şişkinlik var klomenden dolayı sanırım yamelegim can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?