2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Umutsuzluk yok. Hiçbir zaman olmamalı. Yaşıyorsak, nefes alıyorsak her zaman umut var demektir. İnanmak başarmanın yarısı ve buna yürekten inanacağız. Sen de inan her nasip vaktine esirdir. Bizimki de vaktini bekliyor. Klomen içtiğim süre boyunca ağrım sızım olmadı ama çatlama zamanı kasıklarımda doluluk şişkinlik sancı gibi şeyler oldu.benim bat şimdilik 3 Eylül gibi duruyor

Aaaa ama hep genel olarak onu veriyorlar
Canım iki ay artımed testi silik pozitif çıkardı hamileyim diye havalara uçtum kan verdim negatif sonra adet oldum. İlk zaman kimyasal oldum sanıyordum ama merakımdan adetin 5. Günü yaptım o zaman bile silik pozitif çıkardı bayağı çizgi ama. Ama şunu söylemek istiyorum artımedin iki çeşidi var t1 t2 yazan güvenilir ama diğer çeşidi sahte olan. İlk sayfada var bir gözat istersen. Burada birçok arkadaş o sahtesine denk gelip hayal kırıklığına uğradı

Kuzumm ben grip oluyorum bogazım inmişti zaten iki gündür. Bugünde burnum tıkalı uyandım. Hasta oluyorum galiba. İyi bie şey mi acaba
Amanın dikkat et kuzum bu süreçte bağışıklık sistemi çökebiliyor hava değişikliğinden de olabilir sen dikkat et ağırlaşma ateş olmadıktan sonra sıkıntı olmaz inşallah

Senin yumoşlar çatladıysa hepsi yükselişe geçer artık kuzum. Ya varya her gün ayrı bi heycan
Hiç sorma kuzum aşırı heyecanlı her gün acaba biz yerleşme düşüşü yaşayacak mıyız bir de ne dicem ben hiç birden 36.7 ye yükselmedim ha dün birden 36.7 oldu şok oldum. Kademe kademe yükselir normalde 36.5 gibi civardan başlar bu iyi bir şey mi acaba. İlk yükselen ateşim kaç olacak şimdi onu merak ediyorum yarın yükselir bence

Başka yumoş kalmadıysa yükselmesi gerek kuzum. İlk çatlama ateşin 3 derece yükselmedi mi normalde nasıl yükseliyordu. Benim hep 3 derecelik yükselişle başlar. Seninde 36.4 den 36.7 ye yükseldiyse 3 derecelik artış olmuş. Bu arada grip olmam acaba hamilelige işaret mi o anlamda sordum kuzum

Kızlar vajinanın içinde sanki birşey var gibi daha önce başına gelen Varmı yada ne olabılır

Evet evet 3 derecelik yükseliş oluyordu ama 36.2 olurdu genelde dip ateş sonra 36.5 falan ile yükselirdi. İşte dedim hamilelik belirtilerinden biri bağışıklığın ufak çaplı düşmesi ve grip vs olunması olabilir tabi niye olmasın

İnşallah aşılamaya gerek kalmaz kuzum bu ay kullandın mı vitamin veya ilaç?
Canik inofic kullanmıştım bunay sadece.
Ya ben hafif pembe lekelerini görmeye başladım. 1-2 güne regl gelir.
Aşılama öncesi son çıkış kendiligimden klomen mi kullansam acaba ?

Kuzumm ben grip oluyorum bogazım inmişti zaten iki gündür. Bugünde burnum tıkalı uyandım. Hasta oluyorum galiba. İyi bie şey mi acaba
Bende dünden beri çok fenayım hapşırık, burun tıkanıklığı ,burun akması ve ishal olmuşum karnıma iğneler sokuyorlar gibi ağlarım var kasığımda bir ağrı belime vuruyor biraz havalarda mikro var galiba yada içtiğimiz sular da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…