• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Hııı anladım şimdi çatlamadan sonra yine yükselicek o zaman bugün devam yarın da devam o zaman anaaam yandık 😂😂
Aynen aşko bu ay bütün tuşlara basacağız🤣🤣 biz de ilk defa bu kadar yoğun üstüne düşmeye çalıştık. Anam ben ateş yükseliyor gibi olunca bırakırdım belki bundan kaybediyordum bilmiyorum ama kısmet tabi biraz da.

Kuzum günde iki alacaksın ve kesinlikle kendini zorla fitil al. Çünkü diğer türlü yan etkisi hem çokMuş, hem de fitil olarak etkisi daha iyiymiş
Aşkım sana bir şey soracağım benim elimde 200 mg lık Progestan var toplam 7 adet kaldı içmeli miyim sence çatlamadan sonra

Ben 16 günündeyim şuan baktım 16 gün başlayanlar varmış geç değil 100 lük var elimde kuzum günde kaç tane içiyim ? Bide fitil değil de ağızdan alıyorum olur mu ?
Canım yumurta çatladıktan sonra içiliyor genelde yoksa yumurtayı baskılar diye biliyorum ateşin yükseldiğinde başla bence

Aşkım sana bir şey soracağım benim elimde 200 mg lık Progestan var toplam 7 adet kaldı içmeli miyim sence çatlamadan sonra
Ah gülüm balım inan ben ilk kefa kullanıyorum. Biraz da kafama göre kullanıyorum. Sen daha önce kullandıysan ve kullanmak istiyorsan günde bir alabilirsin 200 lüğü, ben de gün de bir alacağım... Bi de 7 gün az olabilir. 10 gün kullanmak gerekiyor sanki ama tam da bilmiyorum

Aynen aşko bu ay bütün tuşlara basacağız🤣🤣 biz de ilk defa bu kadar yoğun üstüne düşmeye çalıştık. Anam ben ateş yükseliyor gibi olunca bırakırdım belki bundan kaybediyordum bilmiyorum ama kısmet tabi biraz da.
Evet bu ay çok fazla oldu inşallah nasip olur hepimize bu ay hepimiz fazla yoğunlaştı üstüne ama 😍

Evet bu ay çok fazla oldu inşallah nasip olur hepimize bu ay hepimiz fazla yoğunlaştı üstüne ama 😍

Ah gülüm balım inan ben ilk kefa kullanıyorum. Biraz da kafama göre kullanıyorum. Sen daha önce kullandıysan ve kullanmak istiyorsan günde bir alabilirsin 200 lüğü, ben de gün de bir alacağım... Bi de 7 gün az olabilir. 10 gün kullanmak gerekiyor sanki ama tam da bilmiyorum
Ay evet işte kullandım ben günde bir tane 10 gün içip bırakıyordum 7 tane kalmış içinde neyse bakayım duruma göre ya sağ olasın kuzum

100 lük var o iş görür demi görmezse 200 lük alayım ? Sen kaçlık kullanıyorsun bebiş
Canım sanırım 100 lük veriyor doktorlar . Sabah akşam kullan diyorlar. (Ama prospektüsünde 300 mg sabah öğle akşam yazıyordu. Ama bence o çok ya. Bizim sonuçta bu hormonla ilgili eskiğimiz yok. Bence o hormon eksiği çıkanlarda öyle… tabi bunlar hep benim yorumum)

Yani sana 100lük yeter kuzum, sabah akşam kullanman yeter. Ben de şimdiki aklım olsa 100lük alırdım... 200ü bilmeden aldım canım.

Kizlar 8 haftalik düşük yapmistim acaba tıbbi genetige gidip tahlil versem mi pihtilasma var mi yada baska rahatsizlik diye sizce
Bence onlem amacli verin derim zaten alti ustu bir kan veriyorsunuz birsey cikma ins ama en azindan iciniz rahat eder. Tabiki bir dusukten sonra hep saglikli cocuk dunyaya getirende var ama problem cikanda.Cok gecmis olsjn insaallah tez vakitte saglikla nasip olir

Canım sanırım 100 lük veriyor doktorlar . Sabah akşam kullan diyorlar. (Ama prospektüsünde 300 mg sabah öğle akşam yazıyordu. Ama bence o çok ya. Bizim sonuçta bu hormonla ilgili eskiğimiz yok. Bence o hormon eksiği çıkanlarda öyle… tabi bunlar hep benim yorumum)

Yani sana 100lük yeter kuzum, sabah akşam kullanman yeter. Ben de şimdiki aklım olsa 100lük alırdım... 200ü bilmeden aldım canım.
Drlar progestani kese gorene kadar pek onermiyorlar biliyorsunuz degilmi dis gebelik halinde yumurtliklarin kaybedilmesine bile sebep olabilir

Tamam kuzum sağol 😘

🚨🚨🚨🚨 DUYURU: Kızlar bilen ya da bilmeyenler için söylemek istiyorum, tam zamanlı bir işte çalışıyorum ve biraz işlerimiz yoğun. Eşim biraz çekilip kafamı iyice dinlememi istiyor, gün içerisinde zaten yeterince yoruluyorsun düşüncesinde ve haklı. Çalışmıyor olsaydım tüm gün evde olsaydım hiç sıkıntı olmazdı. Ancak burası aşırı fazla vaktimi alıyor.

Topiğin açık kalmasını çok fazla ısrar edildiği için kırmak istemedim Eylül sonuna kadar uzatmak istedim ama sağolsun yöneticiler Ekimi de işin içine katmışlar. Benim de Ekim sonuna dayanacak enerjim olmayabilir hamilelikle birlikte. İş yerimde de yoğun çünkü biraz daha fazla oraya yönelmem lazım, almam gereken eğitimler falan da var.

Ben her gün foruma girip bakmaya devam edeceğim. elimden geldiğince de destek olmaya çalışacağım.

Artık beğeni ve etiketleri görmeyebilirim çünkü 60-70 bildirim aynı anda geliyor ve aralarında takpi etmesi çok zorlaştı. Her sayfayı, her mesajı tek tek okumam gerekiyor, bu da benim için dediğim gibi artık zor.

Şimdi sizlerden bir ricam var.

• Şayet beni ilgilendiren önemli bir haber varsa bana özelden mesaj atmanızı rica edeceğim. Ancak bu özel sorular değil. Buradaki diğer herkes belki benden fazla bilgi sahibi. Afratafra ne yapmıştı diye sorsa birisi eminim cevap verebilecekler. Ya da çakşırı nasıl kulanıyoduk diye sormayın yani özelden. Ben de başkaları adına çok verdim böyle bilgi. Özelden şahsi sorular sorulursa o zaman da ipin ucu kaçabilir. Çok acilse mutlaka sorulabilir tabi.
  • Özelden daha çok regl olan varsa güncel sat ve bat tarihleriyle birlikte yazsın ve regl oldum desin. Hamile olan varsa beni paylaşım yaptığı gönderiyi de mesaja ekleyerek bana bilgilendirme yapsın. 🥰
  • Topiğe yeni gelen ve tabloya isim yazdırmak isteyen biri olursa bana özelden mesaj attırabilirseniz sat ve bat ını söylerse tabloya ekleyebilirim yoksa artık ekleyemem. göremeyebilirm.
  • Ben yokken benim yerime bu dediklerimi beni etiketleyerek ya da etiketlemeden yorum olarak yazanlara özelden mesaj atmaları gerektiğine yönelik uyarabilirseniz çook memnun kalırım. 🙏
Ben topik ilk sayfasına da yazdım ancak tahminimce kimse fark etmeyecektir. Bu sebeple ayrıca bilgilendirme yapmak istedim. Dediğim gibi her gün burayı takip edeceğim gelip ancak eskisi kadar tüm günümü geçiremeyeceğim. İş yerimde de sıkıntılar var halletmem gereken eğitimler var son 1 aydır çok aksattım. Umarım bana karşı sitem etmez kimse. Sadece ben değil hep birlikte yönetelim topiği ki benim de yüküm hafiflesin 🥰🙏

Şimdiden anlayış ve desteğiniz için teşekkür ederim 🙏💕

ATEŞ HAKKINDA BİLGİ YORUMU : "canım herkesin vücut ateşi farklı oluyor. Her gün sabah saat 6-8 arası ama aynı saatte mesela ben saati 7 ye kuruyorum her gün saat 7 de ölçüm yapıyorum. Dil altından yataktan çıkmadan direkt ölçüm yapıp ff App diye ateş programı var ona kaydediyorum. Yumurtlama öncesi ateşin kendi ateşin oluyor. Mesela benim 36.2 36.3 36.4 bu civarlar oluyor. Sonra yumurtlama zamanı gelince en düşük ateşten keskin bir yükseliş ile (0.3 lük) en az, ateş artıyorsa ve üç yüksek ateş ile devam ediyorsa, işte o en düşük ile yüksek ateş arasında yumurtlamanın olduğunu gösteriyor. Sana tablomu atacağım bak 14. Gün düşük ateşten (36.2) den 36.5 e yükseldi 15 gün. Yani 14-15 arası yumurtam çatladı. Çatladıktan sonra ateş yüksek gidiyor. Ta ki hamile değilsen ateşin adete bir iki gün kala düşüyor ya da tam adet günü düşüyor ve adet oluyorsun bak benimki bugün 36.6 ya düştü tahminim yarın 36.4 olacak ve yarın adet olacağım tahminim bu yönde. Çünkü benim adet olma ateşim 36.4 civarı"

📌 Tablonun en altında da Artımed ve Freely test için bilgilendirme yazısı ve görselleri mevcut.
(EC3B83)
💕ANNE ADAYI 💕
SAT (Son Adet Tarihi)​
BAT (Beklenen Adet Tarihi)​
🤰 DURUM 👼🏻
akgnss-1 Temmuz
🧿👼🏻
yagmursulari2 Haziran2 Temmuz
🧿👼🏻
Niqu--
🧿👼🏻
Syhoya--
🧿👼🏻
pcospcos--
🧿👼🏻
Tikabasa8 Haziran8 Temmuz
🧿👼🏻
busrkoc12 Haziran9 Temmuz
🧿👼🏻
meris12310 Haziran10 Temmuz
🧿👼🏻
YILDIS12 Haziran10 Temmuz
🧿👼🏻
sbl123413 Haziran10 Temmuz
🧿👼🏻
elosul13 Haziran11 Temmuz
🧿👼🏻
Ha_haa-17 Temmuz
🧿👼🏻
edrablog-18 Temmuz
🧿👼🏻
tweeetyyy--
🧿👼🏻
ErabiaE18 Haziran20 Temmuz
🧿👼🏻
Surayym22 Haziran20 Temmuz
🧿👼🏻
ebeanne2225 Haziran24 Temmuz
🧿👼🏻
difembahyaa3 Temmuz28 Temmuz
🧿👼🏻
PnrYnkk3 Temmuz29 Temmuz
🧿👼🏻
Mervesavas284 Temmuz29 Temmuz
🧿👼🏻
BethLegends30 Haziran30 Temmuz
🧿👼🏻
Holifera202 Temmuz30 Temmuz
🧿👼🏻
BLGESU5 Temmuz-
🧿👼🏻
cnlrm12 Temmuz7 Ağustos
🧿👼🏻
muggle111 Temmuz8 Ağustos
🧿👼🏻
seeymaaa9 Temmuz9 Ağustos
🧿👼🏻
RhieraN15 Temmuz10 Ağustos
🧿👼🏻
IADK15 Temmuz13 Ağustos
🧿👼🏻
dasistmasist11 Temmuz15 Ağustos
🧿👼🏻
HilKlk17 Temmuz16 Ağustos
🧿👼🏻
Karusel18 Temmuz16 Ağustos
🧿👼🏻
Afratafrac19 Temmuz16 Ağustos
🧿👼🏻
Bright-161915 Temmuz-
🧿👼🏻
dyvs18 Temmuz18 Ağustos
Aylin1921 Temmuz18 Ağustos
Eternal_823 Temmuz18 Ağustos
🧿👼🏻
blackberry2619 Temmuz20 Ağustos
banukhurb23 Temmuz20 Ağustos
yasemin919125 Temmuz20 Ağustos
Sunshine59720 Temmuz21 Ağustos
Sipser21 Temmuz21 Ağustos
Perlitik21 Temmuz21 Ağustos
badeli6121 Temmuz21 Ağustos
D07373722 Temmuz21 Ağustos
Sunshine123 Temmuz21 Ağustos
morumtirak23 Temmuz21 Ağustos
ucanpayanda24 Temmuz21 Ağustos
outoffit25 Temmuz22 Ağustos
herseyguzelolacak625 Temmuz22 Ağustos
hermionegranger-26 Temmuz22 Ağustos
fiyonaprensesolan26 Temmuz23 Ağustos
Dunyamelekoldu26 Temmuz22 Ağustos
Damlafzt28 Temmuz23 Ağustos
medusaa30 Temmuz23 Ağustos
ELIF7007-23 Ağustos
esen-ruzqar27 Temmuz24 Ağustos
Aysegul Alav28 Temmuz24 Ağustos
gunduzcicek28 Temmuz25 Ağustos
Belisimm28 Temmuz25 Ağustos
bitkin9627 Temmuz26 Ağustos
Gizem202127 Temmuz26 Ağustos
royal559628 Temmuz26 Ağustos
Soren0529 Temmuz26 Ağustos
melegim can30 Temmuz26 Ağustos
yenibirhayal30 Temmuz-
Taranta babu26 Temmuz27 Ağustos
Bedii29 Temmuz27 Ağustos
yelif1030 Temmuz27 Ağustos
seloseymo5231 Temmuz27 Ağustos
The Little Mermaid1 Ağustos27 Ağustos
turuncummm30 Temmuz28 Ağustos
TOMURCUK_2730 Temmuz28 Ağustos
gunesin ezgisi30 Temmuz28 Ağustos
imagination forever2 Ağustos28 Ağustos
bliiss2 Ağustos28 Ağustos
sonsuzaskk1 Ağustos29 Ağustos
merve93330 Temmuz30 Ağustos
catloverk2 Ağustos30 Ağustos
Mrv135💕1 Ağustos31 Ağustos
melisaa93 💕3 Ağustos31 Ağustos
fnd_50💕4 Ağustos-
Boldi💕5 Ağustos31 Ağustos
Reydiya💕--
Bhsa💕1 Ağustos1 Eylül
Merve3553💕5 Ağustos1 Eylül
eylem91💕8 Ağustos2 Eylül
edahandro💕8 Ağustos3 Eylül
Smyrnasi💕8 Ağustos-
ilayasil💕2 Ağustos4 Eylül
Linakiz💕8 Ağustos4 Eylül
Conqueror123💕8 Ağustos5 Eylül
Keles6161💕13 Ağustos7 Eylül
Pkolu_anneadayi💕10 Ağustos8 Eylül
ozgeeeee1💕11 Ağustos8 Eylül
hamileyimmmm💕12 Ağustos8 Eylül
benaroz💕13 Ağustos8 Eylül
melikebyhn12💕15 Ağustos8 Eylül
Gul220💕13 Ağustos9 Eylül
BERNA TURCAN💕13 Ağustos10 Eylül
minikkelebek_💕14 Ağustos11 Eylül
genc-anne💕13 Ağustos12 Eylül
maaaavi💕16 Ağustos12 Eylül
Minnos28💕14 Ağustos13 Eylül
Medala💕18 Ağustos15 Eylül
beyons💕20 Ağustos15 Eylül
Nurrkaya💕12 Ağustos16 Eylül
pempbepsikolog19 Ağustos16 Eylül
gulseliinn💕17 Ağustos17 Eylül
gunes050💕13 Ağustos19 Eylül
Nrarslnn💕17 Ağustos19 Eylül

:oha: Kızlar Artımed ve Freely gebelik testlerinin içinden bazen farklı test çıkabiliyor ve yanıltıcı oluyor. Asıl almanız gerekenlere yönelik görselleri paylaşıyorum aşağıda.

📌 ARTIMED (Alttaki kaliteli olan)

Eki Görüntüle 3261813 Eki Görüntüle 3261814

📌FREELY ( İçinde aşağıdaki jelatinden varsa alın, üstünde hamile kadın görseli varsa almayın)

Eki Görüntüle 3261827
Ben freelynin erken testinden 2 tane aldım adete 3 gün var 2side negatif çıktı test mi yanliş acaba

Eklentiler

• IMG_20230820_153212_1.jpg
    IMG_20230820_153212_1.jpg
    128,6 KB · Görüntüleme: 52
Canım yapmadı gerek duymuyorum ben hemen ona boşuna ilaç yüklemesi dedi. Kist olursa diye sordum. O risk klomen kullanıldığı müddetçe hep var dedi. Ben de yumurtaların çatladığını az buçuk ateş takibi ile de anlayabiliyorum ay inşallah çok sağ ol kuzum dualarımız kabul olsun inşallah sen de pozitifleri görürsün test yaparsan beni mutlaka etiketle kuzum❤️
İnşallah canım.
Çok umutsuzum.hic belirti de yok.
Önümüzdeki adet dönemi aşılamaya başlayacağız. Niyeyse onda da umudum yok.bir sorun olsa ustesine gideriz, değerleri normallestirmeye çalışırız. Ama böyle hiç sebep yokken olmaması boşa kürek çekiyor gibiyim.
Rabbim bir mucize göstersin.

Senin bat ne zaman ?
Ağrın sizin oldu mu klomenle ?

Back