• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar aklıma bişey takıldı merak ediyorum tecrübeli anneler vardır belki aranızda ya da etrafinizda bilenler vardır.
Özel sektörde hamilelik izninde maaş nasıl yatıyor bilginiz var mı
Ben özel bir ünide çalışıyordum kızımda, bizim zamanımızda biz SSKdan almıştık 3 aylık ödemeyi... Ama daha önce üni. Aylık maaşı yatırıyormuş sen sonra SSK dan aldığını muhasebeye geri veriyormuşsun ama suistimaller olunca maaş yatırmaktan vazgeçmişler canım.

İnşallah canım.
Çok umutsuzum.hic belirti de yok.
Önümüzdeki adet dönemi aşılamaya başlayacağız. Niyeyse onda da umudum yok.bir sorun olsa ustesine gideriz, değerleri normallestirmeye çalışırız. Ama böyle hiç sebep yokken olmaması boşa kürek çekiyor gibiyim.
Rabbim bir mucize göstersin.

Senin bat ne zaman ?
Ağrın sizin oldu mu klomenle ?
İnşallah aşılamaya gerek kalmaz kuzum 🙏🙏 bu ay kullandın mı vitamin veya ilaç?

Ben özel bir ünide çalışıyordum kızımda, bizim zamanımızda biz SSKdan almıştık 3 aylık ödemeyi... Ama daha önce üni. Aylık maaşı yatırıyormuş sen sonra SSK dan aldığını muhasebeye geri veriyormuşsun ama suistimaller olunca maaş yatırmaktan vazgeçmişler canım.
Anladım canım herkes ise dönünce yatacağını söylüyor, yani 4 ay maaş alamayacağım ona göre bir plan yapalım istedik de 😊 teşekkürler cevaplar için 🌸

pik görene kadar devam kuzum. Burada pik günü ilişkisi olup hamile kalan oldu ve kızı olacak 🥰
d9f0090e-5d48-49e8-9e5c-914372e00a7f.jpg

benim testlerim bu şekilde... sanırım bu tabloya göre hala 36 saatin içine girmedik çünkü testlerin 36 saat kala göstereceği yazıyor kağıtta. bugünü de değerlendireyim o zaman en iyisi. bir anda koyulaşıyor diyorlar doğru mu?

Ovulasyon yaptım kuzum dur atayım pikten sonra 2 gün bugün 2 tane yaptım yok gibi duruyor ama yarın bir daha yaparım canım belim kasıklarım çok ağrıyor ama 2 gündür çatlama ağrısı bu kadar uzun sürer mi
Evet sürer canım ateşin yükseldi ama belkide çatlamadı tam anlamıyla. Doktorlar ondan çatlamadan sonra bir boş bir dolu devam diyorlar

Direk kan vermemenizi tavsiye ederim. Önce evde testte görün.
Bu süreç bazen çok uzun olabiliyor. Her defasında kan tahlili sonucu beklemek, daha yıpratıcı.
Benim zaten adetim geçse bile bellidir gebe olduğum çünkü şimdiye kadar bı defa adetim gecikti onda da hamile cikmiştim. Normalde adetim hep erken gelir

Kizllarr şimdi benim bu poz. Ikinci yumurtlama olduğuna eminiz ki kendimi söyle teselli ediyorum hamd olsun ki yumurta çatlamış kiste dönmemiş ikinci sorum benim dün kü pik bugün ki yani en alttaki catlama doye sayıyorum doğru mudur @Belisimm A Afratafrac Y yenibirhayal
Doğru olabilir. Famera klomen vs kullNmış mıydın kullNdıysan çok olası çünkü

İkinci yumurtlamaymış kuzum Funda öyle söylüyor onunla aynı gidiyorum oda benim gibi bugün
Klomen felan kullandın mı canım. Normalde klomen kullananlarda olur ikinci yumurtlama ama bilemedim olabilir tabiki. Ya sonucu güzel olsun da tek fark hiç farketmez kuzu

Ben freelynin erken testinden 2 tane aldım adete 3 gün var 2side negatif çıktı test mi yanliş acaba
Canım bilemiyorum. 2 side negatif ise belki doğrudur. Adete 3 gün varsa erken gebelik testi yapmana gerek yok zaten artık. Normal kaset testte de çıkar varsa diye düşünüyorum. ancak geç yumurtlama gördüysen belki Bat günü göreceksindir ilk defa çizgi.

Eki Görüntüle 3289216

benim testlerim bu şekilde... sanırım bu tabloya göre hala 36 saatin içine girmedik çünkü testlerin 36 saat kala göstereceği yazıyor kağıtta. bugünü de değerlendireyim o zaman en iyisi. bir anda koyulaşıyor diyorlar doğru mu?
Evet canım benim de bu ay böyleydi sonra ertesi günü birden pik oldu. Foto çekmediğim için gösteremiyorum.

Kızlar bişey sorucam vajinada sanki birşey varmış gibi hissediyorum acaba neden nasıl anlatayım hani böyle sanki birşey varda baskı yapıyo dışarıya çıkacak gibi

Canım bilemiyorum. 2 side negatif ise belki doğrudur. Adete 3 gün varsa erken gebelik testi yapmana gerek yok zaten artık. Normal kaset testte de çıkar varsa diye düşünüyorum. ancak geç yumurtlama gördüysen belki Bat günü göreceksindir ilk defa çizgi.
Kız bitanesini adete bir hafta kala yaptım birini de 3 gün kala.

Back