• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben 3. Günümdeyim başladım ama benim daha 13. Günüm adetimin. Prospektüsünde adetin ikinci yarısı deniyor. Sen kaçıncı günündesin
Ben 16 günündeyim şuan baktım 16 gün başlayanlar varmış geç değil 100 lük var elimde kuzum günde kaç tane içiyim ? Bide fitil değil de ağızdan alıyorum olur mu ?

Ben 16 günündeyim şuan baktım 16 gün başlayanlar varmış geç değil 100 lük var elimde kuzum günde kaç tane içiyim ? Bide fitil değil de ağızdan alıyorum olur mu ?
Kuzum günde iki alacaksın ve kesinlikle kendini zorla fitil al. Çünkü diğer türlü yan etkisi hem çokMuş, hem de fitil olarak etkisi daha iyiymiş

Sen başla canım senin çok ideal şuan gün olarak. Bu ay tüm tuşlara basıyorum. Elinde var mı progestan

Heralde haline bırakınca sanırım garanti olsun diye 16-17. Günlerde başlatılıyor. Normalde anladığım kadarıyla çatlamadan sonra başlanıyor. Ay bilemedim daha bi tane içtim. Bir kaç gün daha mı beklesem acabası 😅
Yok bebişim sen nasıl biliyorsan öyle devam et. Ben bana ne söylediğini aktarmak istedim 💕

Kızlar ovulasyon testim böyle Çıktı yanlış mi yaptım ki acaba ya bir çizgi daha çıkması lazım değilimiydi

Eklentiler

• A85248CB-4212-4A34-A7FF-3B36615FA9BA.jpeg
    A85248CB-4212-4A34-A7FF-3B36615FA9BA.jpeg
    110,7 KB · Görüntüleme: 43
Devlette çalışanların tamamı özelde çalışanlarından doğum öncesi yıl içindeki kazançlardan hesaplanıyor canım herkesin aynı olmuyor kazançları kimisi asgari ücret üstü alıyor kimi asgari
Eşim az önce bı hesap sitesinden hesap yaptı da dediğin gibi bı kısmı çıktı aylık o da 3te 2sine falan denk geldi

Kızlar aklıma bişey takıldı merak ediyorum tecrübeli anneler vardır belki aranızda ya da etrafinizda bilenler vardır.
Özel sektörde hamilelik izninde maaş nasıl yatıyor bilginiz var mı
Cnm doğum parasını soruyorsan
32. Haftada doktor rapor yazıyor
O raporu işyerine goturuyorsun
İşyerı muhasebecilerıne verıyor, muhasebecı sgk sıstemine grıyor
8+8
16 hafta gectıkten sonra işbası yapıyorsun
Muhasebeci elemanın raporu dolmuştur dıye sgk sistemıne grıyor
15-20 gun sobra dogum paran ve sut paran ziraat bnkasına yatıyor

4 ay boyunca işywrınden maas almıyorsun raporlusun ve sgk primin ödenmıyor

Eşim az önce bı hesap sitesinden hesap yaptı da dediğin gibi bı kısmı çıktı aylık o da 3te 2sine falan denk geldi
Evet canım 3/2 ne geliyor yani anâlik raporu alıyorsun sgk sana rapor ödemesi yapıyor bu rapor döneminde tabi işyerinde maaş alamıyorsun devlette çalışanda ise rapor ücreti verilmediği için onlar maaş alıyor bide analık raporu ödemesi alabilmek için rapor öncesi sigortalı 90 gün çalışman olması lazım 89 günün bile olsa bu durumda rapor ücreti de alamıyorsun bilgin olsun

Cnm doğum parasını soruyorsan
32. Haftada doktor rapor yazıyor
O raporu işyerine goturuyorsun
İşyerı muhasebecilerıne verıyor, muhasebecı sgk sıstemine grıyor
8+8
16 hafta gectıkten sonra işbası yapıyorsun
Muhasebeci elemanın raporu dolmuştur dıye sgk sistemıne grıyor
15-20 gun sobra dogum paran ve sut paran ziraat bnkasına yatıyor

4 ay boyunca işywrınden maas almıyorsun raporlusun ve sgk primin ödenmıyor
Aa toplu mu yatıyor o para, kötüymüş o zaman 🥺

Back