- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.021
Beklerken test yapmaktan bişey olmazAynen öyle canım beklicez
Evet bende o yüzden onu baz alıyorum şimdi bugün daha 7.günümÖnemli olan çatlamadan sonra geçen süre değil miBen mi yanlış biliyorum
Şurda 7 gün daha bekleyebilsek ak koyun kara koyun belli olacak zaten ama ah bu heyecan ah bu çok istemekten kaynaklı sabırsızlıklarımızEvet bende o yüzden onu baz alıyorum şimdi bugün daha 7.günüm
O kadar heyacanım yok artık yaŞurda 7 gün daha bekleyebilsek ak koyun kara koyun belli olacak zaten ama ah bu heyecan ah bu çok istemekten kaynaklı sabırsızlıklarımız
Evet silikleştiyse ertesi günden saymaya başla canımKizllarr şimdi benim bu poz. Ikinci yumurtlama olduğuna eminiz ki kendimi söyle teselli ediyorum hamd olsun ki yumurta çatlamış kiste dönmemiş ikinci sorum benim dün kü pik bugün ki yani en alttaki catlama doye sayıyorum doğru mudurL A L A Afratafrac Y yenibirhayal
Benim de 12si ctesi akşamı çok ağrım oldu çizik atıyorlar sanki öyle kötü kramplar girdi, 13ü sabah hala pikti ama öğlen yine ağrım vardı akşam silinmişti 14u sabah epeyi siliktiOndan bende emin değilim hiç 13ü ve 14ü sabah çatlama ağrısıyla uyandım iki sabah arka arkaya acaba iki yumurtam vardı da arka arkaya mı çatladılar
Başka bir yumurtanda mı var kız yoksa çatlıcak
Yani 13u sabah pik akşam silikti 14u de tamamen silik 14ten itibaren mi sayayımHiç akşam sabah diye kafanı karıştırma çatlamadan sonra ilk günü 1. Gün olarak say
Foto eklemistim eklenmemişEvet silikleştiyse ertesi günden saymaya başla canım
Kizllarr şimdi benim bu poz. Ikinci yumurtlama olduğuna eminiz ki kendimi söyle teselli ediyorum hamd olsun ki yumurta çatlamış kiste dönmemiş ikinci sorum benim dün kü pik bugün ki yani en alttaki catlama doye sayıyorum doğru mudurL A L A Afratafrac Y yenibirhayal
Testle takip etseydim bende keşke böyle kafam çorba gibi olduBenim de 12si ctesi akşamı çok ağrım oldu çizik atıyorlar sanki öyle kötü kramplar girdi, 13ü sabah hala pikti ama öğlen yine ağrım vardı akşam silinmişti 14u sabah epeyi silikti
14.günden saymaya başlıcaksın akşamı çatlamış çünküYani 13u sabah pik akşam silikti 14u de tamamen silik 14ten itibaren mi sayayım
Benim 13 gün sonra oluyor sanırım regl
14. günü 1. gün diye say canımYani 13u sabah pik akşam silikti 14u de tamamen silik 14ten itibaren mi sayayım
Benim 13 gün sonra oluyor sanırım regl
Evet ama öncesinde de bir yumurta daha vardi ama oda 12 sinde catladi benim de 2 tarihim olmuş olcak o zaman
Evet iki tarihin var artıkEvet ama öncesinde de bir yumurta daha vardi ama oda 12 sinde catladi benim de 2 tarihim olmuş olcak o zaman
Aslında hemen başlamak lazım sanırım ama ben de 10. Gün çatlama şoku olduğu içinBenim 16. gün sabah pikti akşam çatladı yumurtam ve 16. gün başladım duphastona sabah akşam içtim canım.
Oyuy duygulandım bi an rabbim göster bize o günü bu ay inşallahHamileyiz evet hepimiz hamileyiizz. Bebişlerimiz karnımızda. Sıkı sıkı tutunmaya çalışıyorlar. Ah yavrum tutun tutun annecimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?