- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.941
Sonucu güzel olacak inanıyorum ben kuzum. Bende günlerim geçtikçe acaba yine mi olmadı demeye başlıyorum kuzumYaaaaayerim seni valla içimi rahatlatıyorsun hep
Ben de tekrar yumurtluyorum sandım dün ağrım vardı ovu yaptım hatta burada kızlar iki defa yumurtlama görünce acaba mi dedimKasıklarıma ağrı girip girip çıkıyor sadece eğer belirtiyse saçlarım oluk oluk dökülüyordün akşam karnım ağırdı başka öyle belirtim yok sizin var mı ?
Üç aydır öyle yapıyorum canım duphaston ile adet oliyorum yoksa sene suruor adet olmamO halde henüz yumurtan çatlamamıştır canım. Sen sabırla yapmaya devam et. Özellikle pcoslularda bu durum farklı günlerde olabiliyor. Ancak adetlerin düzensiz ise her ay duphaston kullanabilrsin belki. Böylece her ay düzenli bir yumurtla günü görebilir ve daha düzenli adet olursun.
Ay sorma yaa bu ilaçlar vitaminler mi yaptı acaba bende de çok acayip göbek oldu. Geçen sene karın kasım vardı ya. Neyse herşey bebiş içinBen göbek değil bebek istiyordum yanlışlıkla göbek oldu
Bravooo. Nokta atışı hesaplama.Evet senin bugün 7. Günün benimde 8. Günüm
Hadi inşallah yerleşme ağrısıdırBen de tekrar yumurtluyorum sandım dün ağrım vardı ovu yaptım hatta burada kızlar iki defa yumurtlama görünce acaba mi dedimama o da silik çıktı umarım bebise işarettir, bir de olumlu bir rüya gordum inşallah sonuç olumlu olur
O zaman bizim kullandığımız takviyeleri dene mutlaka eğer bu ay bebiş olmazsa. Kızlar ben bu takviyelerin kombinasyonundan çok memnun kaldım ve tavsiye ediyorum. Klomen kullanmama gerek yokmuş resmen yumoşumu büyüttü ve çatlattı.Üç aydır öyle yapıyorum canım duphaston ile adet oliyorum yoksa sene suruor adet olmam
Yaa demiştim ya rüyamda hatırlamıyorum yanımda beyons ya da sen vardın diye şimdi batimiz da aynıymışHadi inşallah yerleşme ağrısıdırbende gördüm 2 kere cinsiyetine kadar bugünde gördüm cinsiyeti yine aynıydı bu sefer 1 Yaşarındaydı adını bile söylüyordum
Evet kuzum. tutabildiğin kadar tutup yap. Ben hiç 2 saat tutamadım en fazla 1Kızlar birşey daha soracağım diyelim ben 1 de sıvı alımını bıraktım 3 de ovu yapıcam o arada idrarırımı tutmam mi gerekiyor
Olsun olsun zevk alıyorum test yapmaktanKız 6. günde rahme daha yeni geliyo bazen 7. günde yumoşlar
Sağol canımEvet kuzum. tutabildiğin kadar tutup yap. Ben hiç 2 saat tutamadım en fazla 1çok su içiyorum ve çok işiyorum.
Haaa tamam o zaman kuzum zaten pembelik görene kadar ümitlenmicem bu ay ben test yapar atarım sen yorumlarsın bebeğim artıkKız bas bas bağırdım buradaÇok beklemeyin mutlaka kuruma çizgisi çıkartıyo diye. ilk 10-15 dk yı baz alın diye. Testin kendine ait bir beyaz çizgisi var. Zamanla gözün alışır, onu görmüş olabilirsin kuruma değil o.
İnşallah rüyan gerçekleşir o kadar dua ederim ki sana sabah akşamYaa demiştim ya rüyamda hatırlamıyorum yanımda beyons ya da sen vardın diye şimdi batimiz da aynıymışben de dün akşam demiştim keşke rüyamda görsem yine diye bugün rüya gördüm uyandım, tekrar uyudun bir daha gördüm aay hadi inşallah güzel haberi verelim
Evet kuzum vitaminler yapıyor bende öyleydim maalesef 3 aydır kilo aldım bide tiroid çıktı bunlar etken oluyor olsun minnoşlar gelsin de verilir onlar önemli değilAy sorma yaa bu ilaçlar vitaminler mi yaptı acaba bende de çok acayip göbek oldu. Geçen sene karın kasım vardı ya. Neyse herşey bebiş için
Evet canım inşallah geliyor
Ne zaman testlere başlıyorsun kuzum? Ben haftaya pazartesi (27sinde) başlıyorumKuzum benim öyle olmuyor yumurtlamadan 12 gün sonra oluyorum adet
Canım tuttuğun kadarı yeterli olur.Kızlar birşey daha soracağım diyelim ben 1 de sıvı alımını bıraktım 3 de ovu yapıcam o arada idrarırımı tutmam mi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?