- 26 Aralık 2015
- 11.825
- 19.098
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
- #25.621
Birden olacak bakalım ne zaman olacakBenimde aynı 3 gündür takıldı yerinde sayıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birden olacak bakalım ne zaman olacakBenimde aynı 3 gündür takıldı yerinde sayıyor
biz aktardan aldık ama aynısı trendyolda da var canım mecitefendi adı. A Afratafrac önermiştiNerden aldın bende sipariş vereyim bari internetten mi aldınız canım aktardan mı
Ben pollyanna gvbhnjkmlö bir kolumumu kestiler, olsun diğer kolumuz var modunda hep dfghjkahahahahah tam drama queensin ya
Çeken sensin ama yıne kankam hayırlısı olsun dıyelım o zaman ılıskıyı bırakmak yok yola devammmYa izin verip vermemek de değil de doktor şimdi onu yapmadı ya bir şey olursa falan gerek yok diye sıcak bakmaz akışına bırak diyor bu erkekler çok rahat
Aynen kuzum ama niyetse moralim bozuldu ya iyi haberler almama rağmen eksik bir şeyler kaldı gibi hissediyorum neden böyle oldum ah insanoğlu neden böylesin halbuki güzel haberler aldım melisaa93 melegim can PapatyamavissZaten lh hormonu yumurtanın büyümesi ya da küçüklüğü ile alakalı değil. Çatlamaya yakın bir yumurta varsa beyne komut gidiyor ve beyin de lh hormonunu artırıyor.
öptün saydımYan yana olsak yanaklarını sıkıp kocaman öpüp sarılmıştım
Bu arada bence sen pamuk prensessinahahahahah tam drama queensin ya
Keşke diyorum kadın doğumcu arkadaşımız olsa keşke bol bol değerlendirin kuzumEvet doktor da bu süreden sonra düzenli sık ilişki dedi kuzum ay inşallah olur ya attık nolur Allahım hiç sorma zor laf alıyoruz vallaha
takip et canım belki sökülmeye çalışıyordurHayır yapmadım bu ay olacağını pek düşünmüyordum zaten ama bugün de böyle olunca kafam karıştı
İnşallah kuzum ya hepimiz alalım güzel sonuçlar Allahım nolur duysunHmm ben silik ovulasyon testi olunca yumurta büyümedi sanıyorum inşallah inşallah çok pozitifsin bu ay karşılığını alacaksın
Senin istediğin gibi olmadı cunku kankam ondan ama dedıgın gıbı kotu bı haber almadın sonuctaAynen kuzum ama niyetse moralim bozuldu ya iyi haberler almama rağmen eksik bir şeyler kaldı gibi hissediyorum neden böyle oldum ah insanoğlu neden böylesin halbuki güzel haberler aldım melisaa93 melegim can Papatyamaviss
kullan canım bunlar bitkisel zararı olmaz hem hiç etki etmese bile tüp öncesi iyi gelir vucuduna inş gerek te kalmaz tüpehayıt macunu 3 ay kullanın dediler deneyelim bakalım bu ayda bunu olmadı tüp bebeğe kadar bırakırm artık :)
Bizim bardak küçüktü sanırım ondan bir tık uzun sürdü ya da biri boşladıyok canım öyle değil zaten sıcak içecek olmadığı için çok rahat içiyorsun :) bir bardağın çeyreği çakşır kökü suyu kalanı normal su. hatta çakşır kökü suyunu yeşil bir şey bekliyordum normal su renginde. eşinle içeceksen 2 şişe almanı öneririm biz bir şişeyi bitirdik ikinci şişeye başlıycaz
Güzelyalı’ya kimyasalımda gittim ya tiksinti geldi ordan, Muzaffer Şengül’ü de duydum Adana’nın yarısını doğurtmuş herhaldeGüzel yalı hastanesinde kıvılcım bektaş var çok tatlı bi bayan instgram hesabı var ordan bak istersen. Medikal parkta muzeffer şengül var ben iki dogumumu orda yaptım. Ama bunsefer hamile kalınca kıvılcım hanıma gidecegim 2 defa gitmiştim zaten tedavi için. Medikal park eski unuversal hastanesi olan canım.
Kankam moral ver bana bir şey olmaz değil miSenin istediğin gibi olmadı cunku kankam ondan ama dedıgın gıbı kotu bı haber almadın sonucta
Bekletmeden olsun bari ya olmıcakmış gibime geliyor bu ay nedenseBirden olacak bakalım ne zaman olacak
ayyy kesinlikle asla şikayet yok hep bir fedakarlıkBen pollyanna gvbhnjkmlö bir kolumumu kestiler, olsun diğer kolumuz var modunda hep dfghjk
Hahahah ben çatlama günü eşimin yuzune baktım sadece ağzımı bile açmadım, bana hiiic öyle bakma dedi direkt dedim tamam ya 3 gün yaptık zaten içerisi kalabalıktırBugünü es geç kuzum bende öyle yaptım valla dün çatlıcanı bile bile yapmadım zaten içerisi dolu bugün degerlendirecem zaten sperm iki gün kesin yaşıyor. Evde böyle şey farkettim sanki eşim bişe yapacam diye kprkudan gözlerini kaçırıyor gibi hissettim imanı gevredi
Tamam canım bakayım bende şimdi alıp kullansam olur mu ki geç mi kaldımbiz aktardan aldık ama aynısı trendyolda da var canım mecitefendi adı. A Afratafrac önermişti
bence sonraki adım planladığın gibi olmadığı için öyle hissediyorsun canım :) çatlatma iğnesi ve duphaston kullanmak seni rahatlatacaktır psikolojik olarakAynen kuzum ama niyetse moralim bozuldu ya iyi haberler almama rağmen eksik bir şeyler kaldı gibi hissediyorum neden böyle oldum ah insanoğlu neden böylesin halbuki güzel haberler aldım melisaa93 melegim can Papatyamaviss