- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #25.661
Evet bebeğim folik asit çoook önemli.Bende alayım bugün o zaman ondan kuzum bitmişti içmiyim dedim de mutlaka kullanın diyorlar her yerde dün gece biraz araştırma yaptım da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bebeğim folik asit çoook önemli.Bende alayım bugün o zaman ondan kuzum bitmişti içmiyim dedim de mutlaka kullanın diyorlar her yerde dün gece biraz araştırma yaptım da
ohh şifa olsundaha bugün sabaha kadar artık bırakacam hiç bişey yapmıcam bu ay diyordum hep melisaa93 aklımı celdi şimdi herşey içesim geliyor
akşama pik olur bence :) yarın da silikleşebilir canım çatlama başlarsaKızlar sonunda koyuluğu gördüm 13 gün çok şükür eşit değil ama demi hala inşallah yarın tekrar silikleşmez A Afratafrac melisaa93 fnd_50 melegim can bliiss
Ayyy pik mi acaba durdukça koyulaştı sanki labo da daha önce pik görmedim bilemiyorum o yüzdenKızlar sonunda koyuluğu gördüm 13 gün çok şükür eşit değil ama demi hala inşallah yarın tekrar silikleşmez A Afratafrac melisaa93 fnd_50 melegim can bliiss
Bi de bayıl istersen ferihaahahahahah tam drama queensin ya
Durdukça sanki koyulaşıyor akşama bir tane daha yaparım test emin olmak için pik mi şuan değil mi anlamadımakşama pik olur bence :) yarın da silikleşebilir canım çatlama başlarsa
aynen öyle ondan ona ondan o şekilde gidiyoruz kimde hangi kür tutarsaişte bir döngü bu o senin aklını sen benım aklımı çeliyorsun derken aha bir bakmışsın bütün topic gene bir hırslanmış :))
sanada bebişimohh şifa olsun
aynen bizde yaptırmadık ama benim eşim sigara kullandığı için eminim kötü etkileniyordur. takviye şart yani :)Bu arada erkeğim sperm hızı kalitesi de dönem dönem değişebiliyormuş. Aslında erkeğin de takviye kullanması çok önemli bence. Ama malum o bölge çok kutsal ülkemizde. Çok hassas.
Mecbur kendimize b.k atıp karşımızdakini övmek gerekiyo bazen. Belki eşimin spermi de kötüydü ve fayda sağladı bilemiyorum. Hiç sperm tetsi yaptırmadık.
bende boşvermiştim tamamen benim aklımı da A Afratafrac çeldiişte bir döngü bu o senin aklını sen benım aklımı çeliyorsun derken aha bir bakmışsın bütün topic gene bir hırslanmış :))
5-6 gibi yap canım çok geç saatte yapmayı önermiyorlar :)Durdukça sanki koyulaşıyor akşama bir tane daha yaparım test emin olmak için pik mi şuan değil mi anlamadım
akşama tamamen pik olur bebeğimKızlar sonunda koyuluğu gördüm 13 gün çok şükür eşit değil ama demi hala inşallah yarın tekrar silikleşmez A Afratafrac melisaa93 fnd_50 melegim can bliiss
Pik değil hala. İki çizgi ya aynı renk olacak ya da T çizgisi daha koyu.Durdukça sanki koyulaşıyor akşama bir tane daha yaparım test emin olmak için pik mi şuan değil mi anlamadım
önce freely şimdi de çakşırcı amcalar zengin olacakbende boşvermiştim tamamen benim aklımı da A Afratafrac çeldi
Geliyoooo geliyor yakın kuzumKızlar sonunda koyuluğu gördüm 13 gün çok şükür eşit değil ama demi hala inşallah yarın tekrar silikleşmez A Afratafrac melisaa93 fnd_50 melegim can bliiss
anacım sen A Afratafrac ya ne bakıyorsun kadın her koşulda pozitif bizim gibi en azndn benm gibi stres yapmıyor herşeyi denese bile :))bende boşvermiştim tamamen benim aklımı da A Afratafrac çeldi
Allahın izni ile bu ay olacak modunu düşürdügün yanına kar kalacakAynen kuzum ama niyetse moralim bozuldu ya iyi haberler almama rağmen eksik bir şeyler kaldı gibi hissediyorum neden böyle oldum ah insanoğlu neden böylesin halbuki güzel haberler aldım melisaa93 melegim can @Papatyamaviss
Hahaha bir kere denesin görsün etkiyi ozamaninşAllah canım :) eğer içmeniz gerekirse bunu da dene sonra rahat bırakcam seni dersin. erkeklere ekstra etkileri de var bence kendisi farkedince içmeye devam etmek isteyecektir
Folidays kullanıyorum canım ben.Folik asit kullanmıyorum başlayım diyorum daha yumurtlama da görmedim 13 gün bugün eczaneden ne alayım kızlar ?
Ay harikasını sen ya senin bakış açına ve taktiklerine sahip olmayı çok isterdim uygulayacağım bu taktiğiBen eşime şöyle dedim. "Biliyorum sende sıkıntı yok ancak içersen çok mutlu olurum. HEr kadının tüpleri aynı değilmiş kiminin yapıpsı daha farklı ve sperm bu yüzden zor gidiyormuş, bu içecek de spermin hızını ve sayısını daha fazla artırarak o zorlu yolda ilerlemesini kolaylaştırıyor ve daha fazla şans yaratıyormuş" dedim.
Yalandan kim ölmüş Azıcık onları bu konuda cesaretlendirmek ve övmek gerekiyor sanırım.
Hadi çok şükür pik olmak üzere koyuluk gördük sonunda darısı başıma akşam değerlendir bence bir şekildeKızlar sonunda koyuluğu gördüm 13 gün çok şükür eşit değil ama demi hala inşallah yarın tekrar silikleşmez A Afratafrac melisaa93 fnd_50 melegim can bliiss
Tamam kuzum bide 6 gibi yapayım ay sanki hamileyim öyle sevindim yumurtlamama5-6 gibi yap canım çok geç saatte yapmayı önermiyorlar :)