2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bu arada erkeğim sperm hızı kalitesi de dönem dönem değişebiliyormuş. Aslında erkeğin de takviye kullanması çok önemli bence. Ama malum o bölge çok kutsal ülkemizde. Çok hassas.

Mecbur kendimize b.k atıp karşımızdakini övmek gerekiyo bazen. Belki eşimin spermi de kötüydü ve fayda sağladı bilemiyorum. Hiç sperm tetsi yaptırmadık.
aynen bizde yaptırmadık ama benim eşim sigara kullandığı için eminim kötü etkileniyordur. takviye şart yani :)
eşimde çok sallamıyor bu konuyu Allah'tan.benim için doktora giderken istersen bende gideyim diye kendisi söylemişti bende o zaman bakarız demiştim kaldı öyle :)
 
inşAllah canım :) eğer içmeniz gerekirse bunu da dene sonra rahat bırakcam seni dersin. erkeklere ekstra etkileri de var bence :KK70: kendisi farkedince içmeye devam etmek isteyecektir
Hahaha bir kere denesin görsün etkiyi ozaman 😂😂
Folik asit kullanmıyorum başlayım diyorum daha yumurtlama da görmedim 13 gün bugün eczaneden ne alayım kızlar ?
Folidays kullanıyorum canım ben.
Ben eşime şöyle dedim. "Biliyorum sende sıkıntı yok ancak içersen çok mutlu olurum. HEr kadının tüpleri aynı değilmiş kiminin yapıpsı daha farklı ve sperm bu yüzden zor gidiyormuş, bu içecek de spermin hızını ve sayısını daha fazla artırarak o zorlu yolda ilerlemesini kolaylaştırıyor ve daha fazla şans yaratıyormuş" dedim.

Yalandan kim ölmüş 😂 Azıcık onları bu konuda cesaretlendirmek ve övmek gerekiyor sanırım.
Ay harikasını sen ya senin bakış açına ve taktiklerine sahip olmayı çok isterdim 🧿 uygulayacağım bu taktiği 😂
Kızlar sonunda koyuluğu gördüm 13 gün çok şükür eşit değil ama demi hala inşallah yarın tekrar silikleşmez A Afratafrac melisaa93 melisaa93 fnd_50 fnd_50 melegim can melegim can bliiss bliiss
Hadi çok şükür pik olmak üzere koyuluk gördük sonunda darısı başıma ☺️ akşam değerlendir bence bir şekilde 🙊
 
X