- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.441
Çok geçmiş olsun canım, açılma olduğuna göre güzel haberler yakın bence, tez zamanda sağlıkla gelir inşallahKızlar rahim filmi çektim bi saat oldu çok şükür öncesi beklemek çok stres yaptı bende ama anestesiz çekildim biraz agrım oldu ama dayanilmiyacak gibi değil bi sıkıntı yokmuş ilk ilaç verildiğinde geçiş tam olmadı ama ikinci de tamamen oldu dedi doktor 3 ay normal deneyecez dedi antibiyotik verdi iki hafta iliski yasak dedi ama benimde bir haftaya yumurtlama olur bi daha ki aya kalir artik hayırlısı rabbim tüm isteyenlere biran önce hamileliği nasip etsin
Evet 1 gün arayla verdim ama ben okudum adet gelmeden bile 1000 gören var..ikizde çok çok fazla yüksek oluyorYukselıs fazla gıbı geldı kuzum.sen 1 gun arayla vermedınmı kanı?
Hayırlısı olsun yukselıs ne kadar cok o kadar ıyı.ıyce yerlestıgı acık mınnosunEvet 1 gün arayla verdim ama ben okudum adet gelmeden bile 1000 gören var..ikizde çok çok fazla yüksek oluyor
evet canım yaklaşmış.Kızlar üstteki dün, çok silik olunca bugün nasıl olsa koyulasmaz diye yapmak istememiştim ama neyse yapayım dedim ikisi de silik gibi çıktı bugün, dünden daha koyu. Normalde 18. Gün falan pik olur ama bugün 14. Gün koyulaşma var diyebilir miyiz? Çok sıvı tüketmedim bu arada sadece ilacımi içtiğim su onun haricinde içmeden her zaman yaptigim gibi yaptım. Ama control çizgisi de bana açık renk geldi sanki ovulasyon yaklaşmis dimi? Femometere göre dün %10du bugün %50 bu arada
Ben bugünden itibaren iki güne bir şeklinde ilerliyim o zaman az daha nasıl olsa dün silikti diye kaciracaktimevet canım yaklaşmış.
Savaşçıda ilk 20 ile ögrendi 2. 80 çıkmıştı canım iki katından fazla artmıştı ve ikiz bebekleri kuzumEvet 1 gün arayla verdim ama ben okudum adet gelmeden bile 1000 gören var..ikizde çok çok fazla yüksek oluyor
Çok çok şükürHayırlısı olsun yukselıs ne kadar cok o kadar ıyı.ıyce yerlestıgı acık mınnosunıkızde olabılır ama sen bunuda goz onunde bulundur
Ayy ben onu artışını hiç bilmedimki nasıl oldu..Acaba onlarda ikiz varmı..ne ben tarafta nede eşimde ikiz yok.Savaşçıda ilk 20 ile ögrendi 2. 80 çıkmıştı canım iki katından fazla artmıştı ve ikiz bebekleri kuzum
1 dolu 1 boş gitmek en garantisi. Baktın ovulasyon testi koyulaşıyor yapmak lazım bu şekilde. Ben de sanırım dün pik i görmüşüm. Biraz önce yaptım test neredeyse tamamen silikleşti ve çok şiddetli ağrım oldu sağ yumurtalığımda. Kocişi bekliyorum değerlendirmek içinBen bugünden itibaren iki güne bir şeklinde ilerliyim o zaman az daha nasıl olsa dün silikti diye kaciracaktimteşekkür ederim canım
Varmış sonradan ögrendi canımAyy ben onu artışını hiç bilmedimki nasıl oldu..Acaba onlarda ikiz varmı..ne ben tarafta nede eşimde ikiz yok.
Canim ne kadara cekildin ?Kızlar rahim filmi çektim bi saat oldu çok şükür öncesi beklemek çok stres yaptı bende ama anestesiz çekildim biraz agrım oldu ama dayanilmiyacak gibi değil bi sıkıntı yokmuş ilk ilaç verildiğinde geçiş tam olmadı ama ikinci de tamamen oldu dedi doktor 3 ay normal deneyecez dedi antibiyotik verdi iki hafta iliski yasak dedi ama benimde bir haftaya yumurtlama olur bi daha ki aya kalir artik hayırlısı rabbim tüm isteyenlere biran önce hamileliği nasip etsin
Hadi bakalım tutsun insallah iki hafta sonra güzel haberi alalimm1 dolu 1 boş gitmek en garantisi. Baktın ovulasyon testi koyulaşıyor yapmak lazım bu şekilde. Ben de sanırım dün pik i görmüşüm. Biraz önce yaptım test neredeyse tamamen silikleşti ve çok şiddetli ağrım oldu sağ yumurtalığımda. Kocişi bekliyorum değerlendirmek için
Yeminle vicdanlı doktorlar çok az malesef..Aynen öyle stres yapmıcam bebişim iyice tutunsunNiqu canım sen neden bu kadar stres yaptın, doktorlar robot gibiler duyguları alınmış sanki öyle konuşuyorlar. Sen mucizene odaklan, stres yapma bebeğine yansıtma. Belki kaybın bar diye Allah sana 2 tane bebek verdi neden hep olumsuzu düşünüyorsun. Kötüyü cagirma lütfen güzel şeyler düşün ne güzel bebeğin sana tutundu ve sağlıkla büyümeye devam edecek
Yaa işte ondan ne güzel MaşAllahVarmış sonradan ögrendi canım
Allah ne verdiyse diyorsunÇok çok şükürOlsun ikiz üçüz her şeye varız eşimle
Allah güç kuvvet versin adama tatlı birlerler yedirde ön hazırlık için1 dolu 1 boş gitmek en garantisi. Baktın ovulasyon testi koyulaşıyor yapmak lazım bu şekilde. Ben de sanırım dün pik i görmüşüm. Biraz önce yaptım test neredeyse tamamen silikleşti ve çok şiddetli ağrım oldu sağ yumurtalığımda. Kocişi bekliyorum değerlendirmek için
Çoğumuz böyle duygusuz doktorları denk geldik psikolojimiz bozulduYeminle vicdanlı doktorlar çok az malesef..Aynen öyle stres yapmıcam bebişim iyice tutunsun
Benim çöp ağzına kadar kağıt bardak, ovulasyon testi doldu. gidem bi çöpe atıp gelem bariHadi bakalım tutsun insallah iki hafta sonra güzel haberi alalimmkocise hiç caktirmiyorum şu an ovu testi falan akışında ilerliyor sansin