- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 33
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.421
Geçmiş olsun ağrısız olmasına sevindim. İnsallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın. O ufak tıkanıklığın açılması bile çok faydalı olacaktır.Kızlar rahim filmi çektim bi saat oldu çok şükür öncesi beklemek çok stres yaptı bende ama anestesiz çekildim biraz agrım oldu ama dayanilmiyacak gibi değil bi sıkıntı yokmuş ilk ilaç verildiğinde geçiş tam olmadı ama ikinci de tamamen oldu dedi doktor 3 ay normal deneyecez dedi antibiyotik verdi iki hafta iliski yasak dedi ama benimde bir haftaya yumurtlama olur bi daha ki aya kalir artik hayırlısı rabbim tüm isteyenlere biran önce hamileliği nasip etsin
1 sene sonra benHsg filmini ne kadar süre sonra çekildiniz kızlar ya da çekilmeyi düşünüyorsunuz ?
Anladım tamam o zaman ):Ay ifade edememişimyani bende öyle bir foto yok seninle paylaşabileceğim.
Ahhh ah keşke benimkinde çekilmese az kaldı öldürücemBencede öldür canım benimki çekil desemde çekilmez
Geçmiş olsun canım. Kafanın rahatlamış olması bile paha biçilemez bir şey. İnşallah gelecek ay güzel haberini duyarızKızlar rahim filmi çektim bi saat oldu çok şükür öncesi beklemek çok stres yaptı bende ama anestesiz çekildim biraz agrım oldu ama dayanilmiyacak gibi değil bi sıkıntı yokmuş ilk ilaç verildiğinde geçiş tam olmadı ama ikinci de tamamen oldu dedi doktor 3 ay normal deneyecez dedi antibiyotik verdi iki hafta iliski yasak dedi ama benimde bir haftaya yumurtlama olur bi daha ki aya kalir artik hayırlısı rabbim tüm isteyenlere biran önce hamileliği nasip etsin
Baby sakin ol, o koca lazım sanaAhhh ah keşke benimkinde çekilmese az kaldı öldürücem
Lazım olmazsa çoktan öldürmüştümde sonradan aklıma geliyo bana lazım olduğu kız bunalıma soktu beni psikolojim bozuldu iyiceBaby sakin ol, o koca lazım sana
Yukselıs fazla gıbı geldı kuzum.sen 1 gun arayla vermedınmı kanı?İkiz nerden çıktıİn şa Allah dediğin gibi olur canım ve ben boşuna stres yapmışım diyeyim size
Geçmiş olsun canım benimKızlar rahim filmi çektim bi saat oldu çok şükür öncesi beklemek çok stres yaptı bende ama anestesiz çekildim biraz agrım oldu ama dayanilmiyacak gibi değil bi sıkıntı yokmuş ilk ilaç verildiğinde geçiş tam olmadı ama ikinci de tamamen oldu dedi doktor 3 ay normal deneyecez dedi antibiyotik verdi iki hafta iliski yasak dedi ama benimde bir haftaya yumurtlama olur bi daha ki aya kalir artik hayırlısı rabbim tüm isteyenlere biran önce hamileliği nasip etsin
Canım benim gölge görüyorum gözlerim benimş yanıltıyoİnşallahh bebegımmm bencede yapma ınsanın kafası karısıyor.en guzelı pazar gunu yapmak.ben sımdı evdekı baska bı testı yaptm az once bısey cıkmadı bunda.bakalım sabahı beklerım artık inşallah bebişkolarımız bızımledırbenımde hıc belırtım yok gogsum bıle şişmedi bu ay.hayırlısı bebısm @melisaa93 A Afratafrac
Bacım anlıyorum seni zaten onlara muhtaç olmasak kim çeker? Ahh ahh tek başına olmuyor ki çocukLazım olmazsa çoktan öldürmüştümde sonradan aklıma geliyo bana lazım olduğu kız bunalıma soktu beni psikolojim bozuldu iyice
Gecmıs olsun bıtanemKızlar rahim filmi çektim bi saat oldu çok şükür öncesi beklemek çok stres yaptı bende ama anestesiz çekildim biraz agrım oldu ama dayanilmiyacak gibi değil bi sıkıntı yokmuş ilk ilaç verildiğinde geçiş tam olmadı ama ikinci de tamamen oldu dedi doktor 3 ay normal deneyecez dedi antibiyotik verdi iki hafta iliski yasak dedi ama benimde bir haftaya yumurtlama olur bi daha ki aya kalir artik hayırlısı rabbim tüm isteyenlere biran önce hamileliği nasip etsin
Yaww batım yaklasınca bu gölgeler hatta çıkan çizgiler benı benden alıyorCanım benim gölge görüyorum gözlerim benimş yanıltıyo
Valla ya çocuğu yapayım atcam onu bi kenarıya sonrada o gelecek bende seninle işim yok ben alcamı aldım dicemBacım anlıyorum seni zaten onlara muhtaç olmasak kim çeker? Ahh ahh tek başına olmuyor ki çocuk
Hadi sabah güzel haberler alalım valla sizleri böyle görünce çok mutlu oluyorumYaww batım yaklasınca bu gölgeler hatta çıkan çizgiler benı benden alıyorgülsemmı aglasammı bılemedım.yaa keşkee kuzucumm keşkeeee ümitlendım ama bakalım yarın sabaha çıkar hanya konya
Tamda ben yüzüne söylüyorum vallahiValla ya çocuğu yapayım atcam onu bi kenarıya sonrada o gelecek bende seninle işim yok ben alcamı aldım dicembana yaşattığı yaşasın
Valla doğru yalanmı sankiTamda ben yüzüne söylüyorum vallahi
Kuzum 16 sı doğru demi 6 sı değil?Sat 7 Temmuz bat 16 Ağustos canım