2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben kürtajdan sonrada dediğin gibi çekildim belki yapışıklık var diye..o zaman çektir rahat edersin
 
Kızlar arkadaşımda enfeksiyon çıkmış da doktor fitil ve antibiyotik yazmış, ilaçlar yumurtlama dönemine kadar bitmiş oluyor ama bu ay deneme yapsın mı bıraksın mı? Aynı ay antibiyotik falan kullanması sorun yaratır mı?
 
Haklısın canım bende öyle düşünüyorum 2 hafta beklemem haftaya yumurtlama olur o zaman zaten bir hafta geçmiş oluyor degerlendirecem dr 3 ay çok önemli dedi egee tüplerdense bu 3 aya hamile kalırsın dedi sende yeni cektirmissin umarım sende müjdeli haberi yakında alırsın
 
Ay İnşAllah İnşAllah hangi ay oluyor evlilik yıldönümün ? Senle her şeyimiz aynı gidiyor ya benim ki 2 Eylül
 
Bence yakinen tanıyorsan söylersin çeker bekletme fazla en azından aklında soru işareti kalmaz bide o sıvı rahmi temizliyor sıkıntı olmasa bile hamilelik şansı artıyor
 
Canim ben Kayseri'de şehir Hastanesi'ne gittim, çekilmiyor burada üniversiteye gitmeniz gerek demişti. Üniversiteye gittim, orda da cekilmiyormus. Mecbur özele gidecegim.
 
bu ay o kadar belirti yaşadım ki tamam bu ay kesin demiştim moralim çok bozuktu kk ye giremedim PCos var döngüm 40 günde bir beklemediğim anda 30. Günde regl oldum önümüzdeki aya inşallah

sat:30 Haziran
bat:8 Ağustos tahmini

(döngüm uzun bu ay 10 gün erken oldum dğhapı kullanmıştım etkilemiş olabilir düzene girmesini bekliyorum tahmini tarih Ağustos 8 )
 
Canım malatyada doktorlar artık poliklinik yapmaya başladılar gözde hastanesinde zercan hanım her gün pol. Yapıyor artık bildiğim kadarı ile. Park hospitaldada özlem hoca başladı başka bir kadın daha var onada iyi diyolar iki hastaneyide ara fiyat al hangisi uygunsa orda çektir.
 
Bende çarşamba çekilicem inşallah güzel haberler alırız önümüzdeki ay
 
Sanırım labaquick iyi çıkarmıyor yalanci çizgi
Bi kaset test var bende adet geçince yapılır bu değil mi?
Eşime dedim de alıcam falan. Daha çok varmış alırız falan dedi. Bunaldı tabi her ay bi yerim ağrıyor ama bişey yok. Benim de moralim bozuldu vazgeçtim almaktan Zaten ovulasyon dışı ilişki olmuştu tuttu mu muamma.
 
Canim şimdi gozdeyi aradım, rahim filmi cekiliyormus. Zercan hanıma gideceğim sanırım. İzmirdeymis dönmüş artık.
Haftaya cumartesi adetimin 3. Günü oluyor. Gideceğim artık rahim filmine mi uygun görür, klomene mi bakalım.
Fiyatta muane 750 mis. Rahim filmi fiyatı da vermediler. En fazla 7 bindir diye tahmin ediyorum.
 
Evettt akşam testimi yaptım ve baya silikleşmeye başladı testler. Yumurtlama ağrım da bugün oldu.

Dün akşam Laboquick ve İnnovita da pik e baya yakın görmüştük, tahminimce gece 1-2 saat sonra belki de tam pik olmuş olabilir. Sabah Miratech pik çıktı. T çizgisi bariz koyulaştı.

Şimdi de baya silikleşmeye başlamış. Önümüzdeki bir 4-5 gün daha yapmaya devam edeceğim ama ovulasyonu merakımdan.

Enteresan olan benim yumurtladığım ay yumurtlama akıntım gelirdi, bu ay gelmedi hiç. Kafam biraz da ona takıldı. Acaba bir sıkıntı mı oldu diye düşündürttü. Nasip artık. Bugün göğüslerim çok fena ağrıyor, hassasiyet kazanmaya başladı. Uçlarına dokunamıyorum bile.
 
Bilen yok mu kızlar
 
Bence de devam et yapmaya. Biliyorsun ben iki kez pik gördüm bu ay. Belli olmuyor bu işler
 
Bende de çıktı enfeksiyon bu ay. Tam da yumurtlama günlerinde. Toz ilaç tek seferlikti kullandim ama antibiyotik fena ishal yaptı iki taneden sonra bıraktım. Enfeksiyon geçti mi bilmiyorum ama değerlendirme yaptık çünkü insanlar gebeyken bile enfeksiyon geçiriyor ve antibiyotik başlıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…