- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.301
Tok karnına denicem kuzum eğer oda dokunuyorsa bende bırakırım 3 gündür mide ağrısı vuruyor buscaponla duruyorum umarım tok dokunmaz sen yazmıştın başlarken aç karnına olsun diye mesajı ss almıştım hemenKuzum ben çörek otunu kullandım ama çok az kullandım yarıdan kestim tüp bebeğe baş vurmuştum diye..birde ben 2 tane kür kullandım hangisi tok ve boş karnına tamamen unutmuşum yaama eğer tokunuyorsa bence zorlama çünkü ben çakşir kökü suyunu içerken çok midemi yakıyordu hemen bıraktım
Amin.Nane yemek olmaz tüp bebekte bende bunları öğrendim ama kokuya bir şey olmaz sanırım.Anladım canım allah şifa versin. bolca dinlenmekten başka çare yok. Buhu yapsan iyi gelir aslında. Zararı olur mu bilmiyorum ama. Naneli koku, nefesi açsın solunum yollarını açsın diye.
Canım ben de sabah aç karnına bisey yiyemiyorum midem bulanıyor o yüzden aklıma geldiği zaman yedim özellikle aç yemedimTok karnına denicem kuzum eğer oda dokunuyorsa bende bırakırım 3 gündür mide ağrısı vuruyor buscaponla duruyorum umarım tok dokunmaz sen yazmıştın başlarken aç karnına olsun diye mesajı ss almıştım hemen
Teşekkür ederim canım benim randevu almadım bakalım bula bilecem mi7. Hafta garanti gibi sanki canım. 5. Haftadan sonra kese görünüyor zaten 6+ olan kısımlarda kalp atışı duyanlar var ama 7 en garanti gibi
Devlete mi özele mi gideceksin canım, devlette Rand zor oluyor sanırım özelde hemen bulunuyorTeşekkür ederim canım benim randevu almadım bakalım bula bilecem mi
Devlet canım ilk ay sonra tıpa gidecem özel gitmem tıpla özelin farkı yokDevlete mi özele mi gideceksin canım, devlette Rand zor oluyor sanırım özelde hemen bulunuyor
Tabi kuzum kendim vuruyordum hele tüp bebekte bir sürü gonalf vurduruyordum şimdi bile oksapar göbekten ediyorum benim eşim korkudan gözlerini kapatıyor kendim yapıyorumNiqu kuzum gonalf kendin mi vuruyordun evde? Hemşire olduğun için sorayım dedim
Benim eşim de sağlıkçı daha önce ovitrelle vurmuştu bana.
Riske atmayıp acile mi gidelim sence ? Günlük 50 yapacam
Yaaa bak ben unutmuşum öyle dediysem demek öyle yapmışım canım..mide ağrısı çok kötü ya çekilmezTok karnına denicem kuzum eğer oda dokunuyorsa bende bırakırım 3 gündür mide ağrısı vuruyor buscaponla duruyorum umarım tok dokunmaz sen yazmıştın başlarken aç karnına olsun diye mesajı ss almıştım hemen
O zaman sen şimdiden Rand bak canım 6-7. Haftalar arası bı zamanda duyarsın bence kalp atışını bulamazsan zaten 7. Haftadan sonra duyuluyorDevlet canım ilk ay sonra tıpa gidecem özel gitmem tıpla özelin farkı yok
Kızz sen nerelerdesin kaç gündür aaaaKıııızzzzzz♡ Şükür ya ne güzellllllsağlıkla al kucağına güzelll sağlıklı bebeğiniii
Müneccim bebişim benimCanım A Afratafrac rüyamda gördüğümde sen ya da @beyons 'u da yanımda görmüştüm. Hanginiz hatırlamıyorum tam çünkü nicklerinize göre görmüştüm rüyamda dab harfiyle başladığı için birinizi gördüğümü hatırliyorum inşallah hep beraber geçeriz Mayıs annelerine
Canım catlama olduğunu teste göre mi biliyorsun? Doktorlar siliklestikten sonra hemen catlamadigini söylüyormuş belki de senin de asıl degerlendirmen gereken kısım çatlama ve sonrasidirKızlar şimdi birşey sormak istiyorum, benim yumurtlama günlerim üç dört gün erken olmaya başladı , yani adet için yumurtlamadan sonra mı saymalı yoksa geçen ayki adet tarihine göremi hesaplamalı? Şöyle ki geçen ay 2 temmuzda çatlama oldu 19 temmuzda başlamaya çalıştı 20 temmuzda tam geldi. Normalde çatlamadan sonda 14 yada 15. Gün adet gelirdi ama son iki aydır çatlama erken olduğundan beri değişiyor galba umarım anlatabilmişimdir .. bilgisi olan varmı ?
Tamam canım öyle yapacamO zaman sen şimdiden Rand bak canım 6-7. Haftalar arası bı zamanda duyarsın bence kalp atışını bulamazsan zaten 7. Haftadan sonra duyuluyor
Yok kuzum bunu ben yazmamışımkiTok karnına denicem kuzum eğer oda dokunuyorsa bende bırakırım 3 gündür mide ağrısı vuruyor buscaponla duruyorum umarım tok dokunmaz sen yazmıştın başlarken aç karnına olsun diye mesajı ss almıştım hemen
Kutuyu daha açmadık ama ovitrelle gibi mi ? Nereye yapılacak bu iğne kalça mi ?Tabi kuzum kendim vuruyordum hele tüp bebekte bir sürü gonalf vurduruyordum şimdi bile oksapar göbekten ediyorum benim eşim korkudan gözlerini kapatıyor kendim yapıyorumeğer kendine güvenmiyorsan o zaman acilde yaptır canım
Ayyyy inşallah canım benim bende 2 tane Rüya gördüm ama hamile kalırsam söylemeyi düşünüyorumCanım A Afratafrac rüyamda gördüğümde sen ya da @beyons 'u da yanımda görmüştüm. Hanginiz hatırlamıyorum tam çünkü nicklerinize göre görmüştüm rüyamda dab harfiyle başladığı için birinizi gördüğümü hatırliyorum inşallah hep beraber geçeriz Mayıs annelerine
Ya öteki qrup çok sıkıcı onlar konusmayimca çekilmiştim bi köşeye. Çok sevindim yaKızz sen nerelerdesin kaç gündür aaaaçok sağol kuzum darısı hepinizin başına inşallah.
Annelik iç güdüsü mu bu bilmiyorum genelde hamilelikle ilgili rüyalardan sonra hep hamile olunuyor, inşallah seninki de öyle bir rüyadırAyyyy inşallah canım benim bende 2 tane Rüya gördüm ama hamile kalırsam söylemeyi düşünüyorum
Evet canım testle anlıyorum ama normal çatlama dönemlerinden sonra 14. 15. Günler hemen geliyordu, iki aydır bu şekilde , iki ay önce tüp bebek denemiştik ondan öne çekti çatlamayı sanırım ama merak ettiğim adeti neden öne çekmiyor kadın doğumcu olcaz yakındaCanım catlama olduğunu teste göre mi biliyorsun? Doktorlar siliklestikten sonra hemen catlamadigini söylüyormuş belki de senin de asıl degerlendirmen gereken kısım çatlama ve sonrasidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?