- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.341
Teste devam edeceğim evet desteklemek için çörek otu başlayayım kar kardırCanım benim döngünün 14. Gününde çok silikti sonra tatilde olunca kontrol edemedim ama ağrılardan da anladım yumurtladigimi pazar sabahı femometere gore %105 falandı ama ben önceki gün falan da pik olduğunu düşünüyorum yani 14 çok silikken 16-17. Günde yumurtlama oldu. Teste devam et bence. Ben eşime çörekotu bal tarçın yapmıştım arada aklıma geldikce ben de yedim 3-4 güne bir falan toplasan 4 defa falandı. Bence teste devam et inofolic kesinlikle ise yariyor
Belirti olabilir ama ben çok kez akıntı yaşadım öncesi ama gebelik oluşmadıkızlar sürekli regl dönemideki o akıntı hissini regl önvesi yaşamanın gebelikle bir alakası olabilir mi
Yapar tabisaat demediyse eşin evde olduğu saatlerde her gün vurdur
Bende tok yicem canım bide öyle deneyimCanım ben de sabah aç karnına bisey yiyemiyorum midem bulanıyor o yüzden aklıma geldiği zaman yedim özellikle aç yemedim
Bende tok yicem canım bide öyle deneyimCanım ben de sabah aç karnına bisey yiyemiyorum midem bulanıyor o yüzden aklıma geldiği zaman yedim özellikle aç yemedim
yaaaa ben sen diye hatırlıyorum nedenseTok karnına denicem kuzum eğer oda dokunuyorsa bende bırakırım 3 gündür mide ağrısı vuruyor buscaponla duruyorum umarım tok dokunmaz sen yazmıştın başlarken aç karnına olsun diye mesajı ss almıştım hemen
İnşallah zaten uzun zamandır istiyor bu ay o ay olur inşallah onu şuan en mutlu edecek şey benim hamile olmamsen moralini yüksek tut. annene gebelik haberini verirsen ona da moral olur enerji olur :)
Ben de en çok annemi mutlu etmek istiyorum zor zamanlardan geçiyorİnşallah zaten uzun zamandır istiyor bu ay o ay olur inşallah onu şuan en mutlu edecek şey benim hamile olmam
Ay İn şa AllahTamam canim öyle yapalim.
Bu arada gittigim doktor üni hastanesinde doçent. Operasyonlarimi yapan doktor.
Dedim ki daha önce aşılamada bana hiç vitamin progestan verilmedi belki faydası olur gebe kalmaya yardımcı olmaz mı ?
O da dedi ki bunların kanıtlanmış bişeyi yok, vitamin olarak folik asit iç yeterli.
Yine Allah'a emanet bir aşılama
inşallah bu sefer tutacak
İnşallah canım valla tembelin çocuğu olmaz derler büyükler doğru demişler galbaSen siliklesince teste değil de ilişkiye devam et bence canım pik ve çatlama önemli deniyor ya sen çatlamadan sonra da 1 hafta günaşırı devam et inşallah bu ay olur
Ay İn şa Allahİşte benim tüp bebek doktorum gibi konuştu resmen tabi bende bir sürü ilaç vardı ama vitamin yoktu dedim keşki yazsaydınız daha güzel embriyolarım olaydı o zaman çatladı kendisi
Doğru ya hamilelerde dalgınlık da oluyor çok. Allahım yerim ne güzel belirtiHamile kadının kusuruna bakmayın :)
bazı doktorlar bu vitaminlere pek inanmıyor doktor yanında çalışan tanıdığımız arada folik asit iç arada domates kavur ye dedi :) ya kafa buldu benmle çok soru sorduğum için yada gerçekten doğruTamam canim öyle yapalim.
Bu arada gittigim doktor üni hastanesinde doçent. Operasyonlarimi yapan doktor.
Dedim ki daha önce aşılamada bana hiç vitamin progestan verilmedi belki faydası olur gebe kalmaya yardımcı olmaz mı ?
O da dedi ki bunların kanıtlanmış bişeyi yok, vitamin olarak folik asit iç yeterli.
Yine Allah'a emanet bir aşılama
inşallah bu sefer tutacak
Valla ne diyim ki. O kadar okumuş doktor olmuş bana vitamin yaz desem olmaz yanibazı doktorlar bu vitaminlere pek inanmıyor doktor yanında çalışan tanıdığımız arada folik asit iç arada domates kavur ye dedi :) ya kafa buldu benmle çok soru sorduğum için yada gerçekten doğru
Eylül sonuna kadar buradayızYa öteki qrup çok sıkıcı onlar konusmayimca çekilmiştim bi köşeye. Çok sevindim ya
olacak olduktan sonra her türlü oluyor da bunlarda vesile işte inşallah hayırlı haberlerini alırsınValla ne diyim ki. O kadar okumuş doktor olmuş bana vitamin yaz desem olmaz yani
Eşim de diyor zaten iğne etkili kaliteli yumurta oluşturuyor, vitamine gerek duymamış olabilir
Biraz insaflı olsaydın yaEylül sonuna kadar buradayız. Sana ödev yarına kadar tüm yazıları okuyorsun baştan sona
İnşallah canımolacak olduktan sonra her türlü oluyor da bunlarda vesile işte inşallah hayırlı haberlerini alırsın
Ne sıkıntısı varsa inşallah geçer gider kuzum. Allahım kolaylık versin. Anneni inşallah güzel haberlerle müjdeler mutlu edersinBen de en çok annemi mutlu etmek istiyorum zor zamanlardan geçiyor3 torunu var ama ilk defa anneanne olacak insalah nasip olur tüm isteyenlere
İç tabi canım güzel beslen avokado yiye biliyorsun ye...kabak çekirdeği ye kesinlikle paketli hiçbir şey yeme..İn şa Allah bu defa bebiş tutunur
Elimde sadece beş adet inofolic kaldı onu içeyim mi dedim dedi tamam iç sonra folik asite başla.
Ne yapsak da olacağı varsa olacak zaten. Hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?