- 3 Şubat 2022
- 1.226
- 2.410
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #24.061
Bekle kuzum inşallah pozitife dönerYaptım ama negatif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekle kuzum inşallah pozitife dönerYaptım ama negatif çıktı
Inofolic kullanıyordu buradaki kızlar ve hamile kalanlar oldu kullanıp. Ben de alıp kullandım ve bu ay hamile kaldım.Ne gibi takviyeler
Kuşum ben seni etiketlemeyi nasıl unuttum. Evet birtanem sabah kan verdim öğleden sonra çıkarmış Bunlar da yaptığım testler.A Afratafrac Hamile misin ?
testteki çatlamaya göre 8. gün bekliyorum bakalım :)seninde az kaldı sen ne durumdasın canım
ne zaman test yapacakmısın canımtestteki çatlamaya göre 8. gün bekliyorum bakalım :)
Kuşum ben seni etiketlemeyi nasıl unuttum. Evet birtanem sabah kan verdim öğleden sonra çıkarmış Bunlar da yaptığım testler.
Eki Görüntüle 3286939
Yok kuzum sinir bozucu yükselmiyorAteş tablom ne durumda kuzum yükseldi mi
bilmiyorum ki hiç canm bana güvende olmaz bu konuda yok yapmam derim bir bakmışım sabahın ilk ışıklarınla test yapmışım perşembe yaparım herhaldene zaman test yapacakmısın canım
Çok sağol kuzum inşallahYaaa çok ama çok çok sevindim
Son adet tarihim seninle aynıydı diye seni unutmadım hiç. Arada girip bakıyordum
İnşallah sağlıkla ilerler
Şuan çıkmaz zaten canım perşembe yada cuma yap testSabah test yaptım negatif çıktı ama kanama da olmadı
Canım hep diyorum 12. Gün çıktı benim :)kızlar bugün çatlamadan sonra 9. gündü test yaptım negatif burdan dönermi bilemiyorum
döner döner inşAllah :)kızlar bugün çatlamadan sonra 9. gündü test yaptım negatif burdan dönermi bilemiyorum
Çok şükür benim güzel geçti ama son birkaç haftadır zorlanmaya başladım. Artık epey büyüdü içimde. HayırlısıÇok sağol kuzum inşallah
Evet evet ben de öyle. Hatırlıyorum Ocak ayını. Nasip bana Ağustos ayındaymış Çok şükür. Senin hamileliğin nasıl gidiyor?
Aynen tekrarlıcam testleri adet görene kadar umut vardırŞuan çıkmaz zaten canım perşembe yada cuma yap test
Ya kuzummm sonra kadın doğumamı gideceksinHastane değil canım özel tıp merkezine gittim verdim 250tl ödeyip.
bende yapmıcaktım sabah bi gaflete düştüm tutamadım kendimi en iyisi evde test bulundurmamakbilmiyorum ki hiç canm bana güvende olmaz bu konuda yok yapmam derim bir bakmışım sabahın ilk ışıklarınla test yapmışım perşembe yaparım herhalde
öncesinde test yapmışmıydın canımCanım hep diyorum 12. Gün çıktı benim :)