2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

CD16 pozitif gündü, o gün başlayıp değer düşene kadar her gün birlikte olduk. 16, 17 ve 18 yani. Ama internetteki kaynaklara göre 16 ya da 17de beraber olunca zaten şansımızı maksimuma çıkarmış oluyoruz ama fırsatımız vardı ve ben emin olmak istedim. Şimdi de hamileyim çok şükür.
teşekkür ederim cevap için hayırlı olsun gebeliğin.:nazar:
 
Ay hiç bilmiyorum ki, uygulamada adete 7 gün gösteriyoo🫠
Sen o uygulamalara öncelikle asla inanma. Ovulasyon testine inan. Bu arada ben de her ay yumurtlayamıyordum. İLk kez çok yoğun pik yaşadım ve bingo. Darısı senin de başına kuzum, isteyen herkesin başına. Eğer yumurtlama olmadıysa da takviyeler kullanmanı öneririm.
 
Evet burayı takip ettikten sonra ben de o testlerin çok saçma olduğunu anladım . Arkadaşlar yaptığında normal kaset testler de aynı şeyi çıkarıyordu. 10 lu paket almıştım evde duruyor kullanayım da biterse bir daha almam normal test alırım
Kuzum yerleşme ise hemen testte çıkmayabilir testi iki gün sonra falan tekrarlarsın
 
Günaydın kızlarrr, muhteşem bir gün olsun 🥰 enerjimizin asla bitmeyeceği modumuzun en yukarıda olacağı ve daima pozitif düşüneceğimiz bir gün olsun.
Şimdi size bir şey göstereceğim. 12. gün testimi de yaptım bugün görüldüğü gibi. 11. gün 12 den daha koyu gibi duruyormuş gibi geldi bana. Dün testlerim bittiği için eczaneden gidip test aldım 2 tane freely. Ancak 11 ve 12. testlere dikkatle bakacak olursak 2 testin de farklı olduğunu anlayabilirsiniz sizler de. "HCG" yazıları birinde büyük diğerinde küçük. Evettt yeni teori: Bence bu test de kendi içinde 2 farklı teste sahip. daha büyük HCG yazılı olanın beta algılaması daha yüksek diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 3286882
aynen kuzum algılaması farklı bence de o yüzden takılma aynı test olmadığı için. ♥️
 
Dün pembe leke gelmişti sabah test yaptım negatif 🤷‍♀️ adet ağrılarım var sanırım olmadı bu ay
Kız annem ne acele ediyorsun dur çocuk yeni yerleşiyor hele bir yerleşsin düzenini kursun sonra hcg salsın önce kana geçecek sonra idrara. Yerleşmeden 2-3 gün sonra tersi tekrarla
 
X